קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-11-2010, 18:15
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-10-2010, 13:11
  3. [המשחק המרכזי] בית"ר ירושלים - מכבי חיפה
    על ידי Desire בפורום כדורגל
    תגובות: 182
    הודעה אחרונה: 12-03-2007, 23:33
  4. [המשחק המרכזי] בית"ר ירושלים נגד מכבי פ"ת
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 12-02-2007, 22:26
  5. [המשחק המרכזי] בית"ר י-ם מול מכבי ת"א
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 11-12-2006, 19:16
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 46

[המשחק המרכזי] בית"ר ירושלים מול מכבי חיפה! - עמוד 3

משתמש ותיק האוואטר של Mr.Black
    שם פרטי
    elior
    לייקים
    0
    נקודות
    959
    משפט מחץ
    אדם אכל תפוח בשביל חווה, אני יאכל בשבילך פרדס

כוס אמא של אסף קינן....
    באמא שלי הבן אדם עיוור ובכלל המרפק שגרשון נתן לקטל מול העיינים שלו זה היה....
    קיצר השיפוט היה חרא אבל ממש...
    אבל סך הכל משחק נחמד המון מצבים שתי החמצות ממש עצובות של בית"ר....

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DarK-PhoBiA צפיה בהודעה
    קודם תסתום ת'פה שלך דבר בכבוד למה אתה פה הילד הבן 11 מחוצ'קן אז תקשיב לי טוב יחתיכת הומו סגור ת'פה שלך יחולה צהבת לפני שארקדי קנה אותכם כל הקהל הגזעני המסריח שלכם שנא רוסים בדם פתאום קנה אותכם רוסי מיליונר פתאום כולכם חובבים רוסים אז תסתום ת'פה שלך יא אוהד כורסא אתה האפס יא חתיכת חרא תשב תעודד ת'קבוצה שלך מהסלון בבית שלך יא מאונן על צהובים
    אוהד כורסא חחחחח שאני אסרוק לך את כל הכרטיסים שלי מהשנה? משנה שעברה? תמנויים שהיו לי? ומי שנא רוסים יילד מסכן, הקהל של בית"ר(הקיצוניים מהמזרחי) שנא רק ערבים... ותתחיל לדבר יפה זה פורום מכובד פה לא יציע ג'... ועובדה שלא אמרת מילה על מה שהערתי לך כי אתה יודע שאני צודק...

כמה עבירות שהיו עלינו והשופט הטמבל הזה לא שרק...
    ואיך לכל הרוחות מסודי החמיץ איךךךךךךךךךךך??????????
    ורוני לוי נזכר לי לעשות חילוף דקה 80 כשכל המחצית השנייה כל הקבוצה הייתה רדומה ה' לפעמים כל כך קשה לי להביןןןןן%$#@^$^#$
    בדוגרי אני ציפיתי למשחק הרבה יותר טוב מצד שתי הקבוצות
    בית"ר בכלל הוכיחה שהיא רק דיבורים היא לא עשתה כלום...קבוצה בינונית שבלי הקהל שלה לא הייתה מגיעה לכלום
    גם קטן גם מסודי וגם אנדרסון שיחקו כאילו הם משחקים בליגה הרביעית...רפאלוב בכלל לא נגע בכדור רבאק...רפאלוב מליקסון וסואן או מישו אחר חייבים להחליף קבוע את קטן מסודי ואנדרסון

קיצר אני לא מבין מה עובר על מכבי חיפה יש כל כך הרבה יכולת לא מנוצלת ...כנראה שזה באמת העייפות למרות שאני לא אוהב תתירוץ הזה

בוא נגיד שאין לכם בכלל מה לדבר על טעויות שיפוט במשחק הזה...מלא עבירות עלינו שלא נשרקו...
    בכלל הרג אותי בדקות האחרונות פביאני נפל בדרך הכי לא מוצלחת שראיתי אי פעם והשופט שרק...
    היה קטע שהגיע לבוקולי חוץ ואחר כך עבירה ולא הביאו לו כלום והיו עוד מלא דברים...סתם שופט אפס טמבל

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

אולארה עשה על פינטו פנדל ברור והיה אמור לקבל צהוב אבל השופט התעלם או לא ראה מחוסר אחריות, אולארה היה צריך לקבל צהוב שני ואדום שהוא חשב שהוא בwwe והכניס את כל היד שלו לפנים של פינטו...
    השופט היה צריך לעצור את המשחק בזמן הרימון עשן כי זה הפריע, קורנפיין לא שוער גרוע אני מבין אותו הוא לא ראה כלום, אולי היה צריך להגמר 1-0 או 2-0 לבית"ר שופט באמת מגעיל... חבל שהשיפוט כזה בארץ

לכל אוהדי חיפה אל תקפצו גם היו עברות שהוא לא שרק למכבי חיפה אבל פשוט של בית"ר היו מכריעות.

ציטוט נכתב במקור על ידי Azax Syndrom צפיה בהודעה
    אולארה עשה על פינטו פנדל ברור והיה אמור לקבל צהוב אבל השופט התעלם או לא ראה מחוסר אחריות, אולארה היה צריך לקבל צהוב שני ואדום שהוא חשב שהוא בwwe והכניס את כל היד שלו לפנים של פינטו...
    השופט היה צריך לעצור את המשחק בזמן הרימון עשן כי זה הפריע, קורנפיין לא שוער גרוע אני מבין אותו הוא לא ראה כלום, אולי היה צריך להגמר 1-0 או 2-0 לבית"ר שופט באמת מגעיל... חבל שהשיפוט כזה בארץ

לכל אוהדי חיפה אל תקפצו גם היו עברות שהוא לא שרק למכבי חיפה אבל פשוט של בית"ר היו מכריעות.
    מכריעות?
    רק שניה אז איפה הכרטיס האדום שהוא היה צריך להוציא לפינטו על האגרוף שהוא נתן לדקל קינן ואיפה הכרטיס הצהוב- אדום שהוא היה צריך להוציא לבנאדו שהוא עשה עבירה מסריחה על קולואטי בלי כדור שהשופט בכלל לא ראה.
    אתם יודעים רק לבכות אתם חושבים שכל השיפוט נגדכם חלאס עם החרא הזה כל הקבוצות סובלות מזה אז אל תגידו פה לא קיבלנו פנדל שם לא קיבלנו פנדל

I LOVE INTER

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי ~psysex~ צפיה בהודעה
    מכריעות?
    רק שניה אז איפה הכרטיס האדום שהוא היה צריך להוציא לפינטו על האגרוף שהוא נתן לדקל קינן ואיפה הכרטיס הצהוב- אדום שהוא היה צריך להוציא לבנאדו שהוא עשה עבירה מסריחה על קולואטי בלי כדור שהשופט בכלל לא ראה.
    אתם יודעים רק לבכות אתם חושבים שכל השיפוט נגדכם חלאס עם החרא הזה כל הקבוצות סובלות מזה אז אל תגידו פה לא קיבלנו פנדל שם לא קיבלנו פנדל
    יאללה יאללה העבירות שאתה מביא אלה עבירות של צהוב בלבד... לא של אדום ולא בטיח...
    העבירות שאולארה המעפן הזה עשה זה היה אדום + פנדל...
    מה לא מכריע פה בדיוק?.?..
    דבר שני... השופט היה צריך לעצור את המשחק מתי שהיה רימון עשן!
    ואל תגידו לי זה חלק מהמשחק כי זה בולשיט... כי אם היו שמים את זה בתוך המגרש הוא היה עוצר...

ציטוט נכתב במקור על ידי insent צפיה בהודעה
    יאללה יאללה העבירות שאתה מביא אלה עבירות של צהוב בלבד... לא של אדום ולא בטיח...
    העבירות שאולארה המעפן הזה עשה זה היה אדום + פנדל...
    מה לא מכריע פה בדיוק?.?..
    דבר שני... השופט היה צריך לעצור את המשחק מתי שהיה רימון עשן!
    ואל תגידו לי זה חלק מהמשחק כי זה בולשיט... כי אם היו שמים את זה בתוך המגרש הוא היה עוצר...
    די די כבר עם השטויות האלה...
    העבירה שפינטו עשה על קינן זה לא צהוב ולא בטיח זה אדום! ראית פעם באיזה מקום שהשופט רואה ששחקן נותן לשחקן השני אגרוף ולא מקבל אדום?! שופטים נורמליים היו שורקים על זה...
    והעבירה שבנאדו עשה זה צהוב על גבול האדום במיוחד שהוא תפס את קולואטי בלי כדור בלי כלום והעיף אותו לדשא.
    ובקשר לרימון עשן תעשה לי טובה זה לא הפריע בגרוש למשחק אפילו קורנפיין אמר במחצית שזה לא מה שהפריע לו וגם במצלמות רואים שהיה אפשר לראות...אז חלאס עם התירוצים כי זה הדבר היחיד שאתם טובים לעשות בו:o

I LOVE INTER

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

די די כבר עם השטויות האלה...
    העבירה שפינטו עשה על קינן זה לא צהוב ולא בטיח זה אדום! ראית פעם באיזה מקום שהשופט רואה ששחקן נותן לשחקן השני אגרוף ולא מקבל אדום?! שופטים נורמליים היו שורקים על זה...
    והעבירה שבנאדו עשה זה צהוב על גבול האדום במיוחד שהוא תפס את קולואטי בלי כדור בלי כלום והעיף אותו לדשא.
    ובקשר לרימון עשן תעשה לי טובה זה לא הפריע בגרוש למשחק אפילו קורנפיין אמר במחצית שזה לא מה שהפריע לו וגם במצלמות רואים שהיה אפשר לראות...אז חלאס עם התירוצים כי זה הדבר היחיד שאתם טובים לעשות בו:o
    נו מה אתה רוצה שקורנפיין יתן תירוץ מול הטלוויזיה העשן הפריע לי? תחשוב קצת הוא מקצוען הוא לא יכול
    לדבר ככה מול המצלמות...
    נו אז פינטו היה צריך לקבל אדום נאמר ואתה צודק... עדיין היה מגיע לנו פנדל ואדום לכם..
    ובנאדו היה מקבל צהוב גם כן... גם לכם היה מיליון מזה משנה.. העיקרון פה שזה קבע את גורל המשחק..
    עלק לא הפריע למגרש... ראו במצלמות בטלוויזיה הכול שחור עשן לא רואים כלום...
    כן חאלס עם התירוצים.. אנחנו אומרים שאנחנו באנו עייפים פיזית ממשחק.. אנחנו אומרים כל הזמן שזה
    קשה לשחק כמה משחקים בשבוע... בסדר בית"ר מתרצים...
    שורה תחתונה אנחנו עדיין 8 נקודות הפרש ממכם.. רק חבל שבגלל שופט מפגר לא ניצחנו...

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אם ישבני היה שריר הייתי האיש החזק ביותר בעולם"

ציטוט נכתב במקור על ידי TNL צפיה בהודעה
    אוהד כורסא חחחחח שאני אסרוק לך את כל הכרטיסים שלי מהשנה? משנה שעברה? תמנויים שהיו לי? ומי שנא רוסים יילד מסכן, הקהל של בית"ר(הקיצוניים מהמזרחי) שנא רק ערבים... ותתחיל לדבר יפה זה פורום מכובד פה לא יציע ג'... ועובדה שלא אמרת מילה על מה שהערתי לך כי אתה יודע שאני צודק...

פחחחח אתה לא צודק ולא בטיח ארקדי הבן זונה קונה שחקן מהקבוצות המובילו כי הוא תמיד רוצה להראות שהוא עליון בגלל זה לא סובל אותו הוא בא לעשות פה דבר אחד הרבה פוזות המלחמה שהייתה...הייתה אחלה תירוץ בשביל להוסיף לו אוהדים הוא סתם מעפן שיחזור לרוסיה....ואין לי בעיה עם רוסים רק איתו ספיצפית.....
    ומדבר לדבר מכובד פה זה לא יציע ג' מדבר "המטורף של היציע המזרחי" כוס אומו נו עוד אחד לך לך יא פיחו

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

ציטוט נכתב במקור על ידי LinkinH צפיה בהודעה
    טטוב שלא פתחת נושא על הזוכה בליגת אלופות
    יש עוד מלא זמן למשחק

בכל מקרה
    ביתר פייבוריטית לפי הכושר
    אבל חיפה זו חיפה ו5 מ6 זה לא צחוק
    חכו
    משחק ענק זה יהיה בטוח
    פשש..גאון מי שכתב את זה

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

נו מה אתה רוצה שקורנפיין יתן תירוץ מול הטלוויזיה העשן הפריע לי? תחשוב קצת הוא מקצוען הוא לא יכול
    לדבר ככה מול המצלמות...
    נו אז פינטו היה צריך לקבל אדום נאמר ואתה צודק... עדיין היה מגיע לנו פנדל ואדום לכם..
    ובנאדו היה מקבל צהוב גם כן... גם לכם היה מיליון מזה משנה.. העיקרון פה שזה קבע את גורל המשחק..
    עלק לא הפריע למגרש... ראו במצלמות בטלוויזיה הכול שחור עשן לא רואים כלום...
    כן חאלס עם התירוצים.. אנחנו אומרים שאנחנו באנו עייפים פיזית ממשחק.. אנחנו אומרים כל הזמן שזה
    קשה לשחק כמה משחקים בשבוע... בסדר בית"ר מתרצים...
    שורה תחתונה אנחנו עדיין 8 נקודות הפרש ממכם.. רק חבל שבגלל שופט מפגר לא ניצחנו...
    ליהיות עייפים זה לא תירוץ זאת עובדה.
    לשחק משחק קשה אחרי יומיים ששיחקת משחק עוד יותר קשה ועוד היית צריך לטוס והספקת לעשות אימון אחד לפני זה קשה, אתה חושב שסתם מכבי חיפה נראית עייפה? כי בא להם???

I LOVE INTER

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ליהיות עייפים זה לא תירוץ זאת עובדה.
    לשחק משחק קשה אחרי יומיים ששיחקת משחק עוד יותר קשה ועוד היית צריך לטוס והספקת לעשות אימון אחד לפני זה קשה, אתה חושב שסתם מכבי חיפה נראית עייפה? כי בא להם???
    לי הם לא נראו עייפים בכלל...
    ברגע שהם שיחקו... הם תקפו... התאמצו...
    חוץ מזה כל הקבוצות האירופאיות חזרו לשחק.. חיפה לא שונה...
    עובדה כפ"ס הפסידו אתמול להפועל ת"א שהיו באירופה...
    הם לא תירצו שום דבר.. איך אתה מסביר את זה?..

לי הם לא נראו עייפים בכלל...
    ברגע שהם שיחקו... הם תקפו... התאמצו...
    חוץ מזה כל הקבוצות האירופאיות חזרו לשחק.. חיפה לא שונה...
    עובדה כפ"ס הפסידו אתמול להפועל ת"א שהיו באירופה...
    הם לא תירצו שום דבר.. איך אתה מסביר את זה?..
    כפ"ס הפסידה לת"א ואם היית רואה את המשחק היית רואה שהפועל ת"א שיחקה פשוט גרוע , ומכבי חיפה כן הייתה עייפה ראו את זה בבירור שבמחצית השניה היא בכלל לא עלתה למעלה ורק התגוננה כי לשחקנים כבר לא היה כוח

I LOVE INTER

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Denver Nuggets

אני מוכן להתערב שאם בית"ר היו במקום חיפה לבית"ר היה כח, כי לבית"ר יש מאמן כושר טוב, ממוחה יותר נכון.
    ככה שזה לא תירוץ.
    נערך לאחרונה על ידי Answ3R; 07-11-2006 בשעה 16:34.

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

האמת,עם האנטנסיביות ורמת המשחק של ריינג'רס זה כן משחק..

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,186 | הודעות: 8,150,768 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect