קיצר יש לי חבר שמתאמן בקארטה מגיל 5..בחיים לא מכון כושר..תראו איזה גוף...הוא בן 17 סה"כ...כל זה מהקארטה
1.90 הבחור...
ליפני כמה זמן הוא הצטלם עם מייקל לואיס לאיזה סדרה של קלטות כושר..
קיצר יש לי חבר שמתאמן בקארטה מגיל 5..בחיים לא מכון כושר..תראו איזה גוף...הוא בן 17 סה"כ...כל זה מהקארטה
1.90 הבחור...
ליפני כמה זמן הוא הצטלם עם מייקל לואיס לאיזה סדרה של קלטות כושר..
נערך לאחרונה על ידי בוני; 16-11-2006 בשעה 18:08.
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
|
|
nice
אבל אם אתה לא הולך לחד"כ אתה צריך לדפוק השקעה מטורפת בספורט שאתה אוהב
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)
חטוב מאוד, נראה טוב, אם הוא לך למכון יהיה יותר טוב אפילו :]
לא לא , אור אתה ממש טועה :\
אני בעד כזה גוף לא יותר ..
יש לו גוף מהמם - ואני בטוח גם חזק .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני בטוח , אני מכיר מישהו כזה מאזור חולון , אני רואה מה הוא עושה בגולדה .. אני משתגע :|
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
YaBoy ... אתה מבין :]
קלעת בול .
פיייי לא ידעתי שכפיר עד כדי כך סוס
רגליים לא משהו לפי דעתי :| למרות שאני בטו חשזה אחד החלקים הכי חזקים אצלו.
אם יהיה אפשרי לפרסם גם תמונה של גב יהיה סוס
אבל אממ כן זה ככה לאנשים שמתעסקים בתחומים כאלה
הכי הרבה לטעמי זה התעמלות קרקע.. במיוחד לגב... ממש פצצה =]
Bring the Violence-
לפי דעתי הגב שלו חלש מאוד, וגם הרגליים, אבי כל אחד ומה שהוא מרגיש אני מנקודת מבט של עבודה כללית על הגוף רואה אי פרופורציה בין אזורים מסויימים בכל אופן יש כאלו שיחשבו שהוא שחיף ויש כאלו שיחשבו שהוא נראה טוב..
אחלה בחלה אבל לא רואים את הגב שלו
עם ישראל חי
סתם בגדים ותאורה הוא עשה , בתמונות של פלאפון באמצע הים הוא לא היה נראה ככה
אבל יש לו מה להתלהב
תכלס בקאראטה מתאמנים חזק לא החרא של חדרי כושר שמפחדים להפצע וכל זה אז יש תוצאות...
כמובן שהוא לא יהיה מר עולם מקראטה אבל אז צריך להתאמן חזק עם משקולות או תרקילי משקל גוף אקזוטיים כמו גימנסטיקה וכל זה.....
ICQ 252263330
גוף יפה...
במה הוא מתאמן?