איך אני יכול לדעת אם יש לה חבר?
איך אני יכול לחזור למסלול של פעם שלא הייתי בקרבת בנות והחיים היו יותר קלים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איך אני יכול לדעת אם יש לה חבר?
איך אני יכול לחזור למסלול של פעם שלא הייתי בקרבת בנות והחיים היו יותר קלים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
ואו אצלי ממש קל לראות את זה...שמישהי מדברת איתי ואני לא מתייחס אליה בכלל או לא מסתכל עליה...מה אני יעשה אני אמיתי קשה לי להסתיר דברים כאלה ישר רואים עלי.
בכל מקרה בקשר לחבר תשאל אותה..גם אני הייתי צריך לדעת אם למישהי יש חבר וחשבתי מה הטעם להתחיל איתה אם יש לה חבר נכון? אז שלחתי את חבר שלי שבמקרה הוא שכן שלה...
תנסה משהו כזה ... בקשר לנתק איתך קשר אם היא לא עונה לך נגיד בפלא או באיסיקיו..או אם היא מתחמקת ממך...לא בעיה לשים לב לזה...
שאלה 3:
אין לי מושג ... בנות זה אחלה דבר...קצת השקעה צריך והרבה עצבים אבל אי אפשר בלעדיהן..
אני אל אורמ היא לא עונה =-]
ואת הסיפור עם ההיא סיפרת לי =]
אני אשאל את שכן שלי שאיתה בכיתה באנגלית אם יש לה חבר .. ואם כן אני אוכל הלבין את הקטע שהיא רוצה זמן בשבילו .....
כי היא לא שולחת כבר הודעות..=[
קיצרורים =-]
שירי מימיו ןהכי יפה ..
במיוחד כשיש לך אחת בששכבה שמחמיאה לך ונהנת לדבר איתך =]
מה הקשר אח שלי וואלה אני אהבתי מישהי היא התחילה לשים לב והיא היתרחקה לא רצתה איתי קשר חוץ מידידים טובים כשראיתי שהיא היתרחקה אמרתי לעצמי וואלה היא לא רוצה אותי נירד מהעניין
ושמע הדרך הכי טובה תגיד לה נגיד שאתה אוהב אותה (אם אתה באמת) ואם היא אומרת שהיא לא רוצה אחרי שבוע תתחיל כזה לתת יותר תשומת לב לידידות אחרות אל תישלח לה הודעות באייסיקיו אל תקשר לפלא שום דבר תראה איך היא תתחיל לפחד שהיא מאבדת אותך ותזרים לך אלפי שיחות (מניסיון)
עריכה: וגם תרצה איתך קשר כמו הפתגם ההוא שיש לא זוכר אותו משהו שמאבדים... לא יודע תיסבכתי את עצמי חח
נערך לאחרונה על ידי אדיר125; 20-11-2006 בשעה 16:57.
סיפרתי עדיין לא עשיתי כלום אחי...לי זה ממש קשה כי אין לי כלום אבל מה זה כלום איתה...
אבל הקטע שיהיה לי הזדמנות אני מנצל אותה...(את ההזדמנות :|) מבין אחי...
בכל מקרה
זה שהיא לא שולחת הודעות לא אומר שהיא מנתקת תקשר.
אה אז החלטת בסוף נכון? הלכת לא עם רוסיה? סבבה אז עכשיו שאתה יודע מה אתה רוצה קח אותה ודבר איתה...בהצלחה מותק
אתה אומר עכשיו בלי בנות זה טובב תאמין לי כשבאמת תתקע בלי בנות אתה תאכל את הלבב אני מקווה בשבילך שזה לא יגיע לך למצב שתתקע בלי בנות בכלל