כל מה שאתם חושבים על גאידמק זה המקום !
דעתי: אני חושב שהוא עושה את כל מה שהוא עושה כדי שאנשים יאהובו אותו ואז הוא ינסה להכנס לפוליטיקה ויבחרו בו כולם..
כל מה שאתם חושבים על גאידמק זה המקום !
דעתי: אני חושב שהוא עושה את כל מה שהוא עושה כדי שאנשים יאהובו אותו ואז הוא ינסה להכנס לפוליטיקה ויבחרו בו כולם..
|
|
עצוב מאוד שהוא עושה מה שהמדינה צריכה לעשות (לספק סיוע לשדרות),אבל תהיו בטוחים שהמניעים שלו לא כאלה טהורים.
מלך עזבו אותכם שבטוח יש לו איזה מניע נסתר אבל הוא עדיין מלך לא מעניין אותי מה המניעים שלו הוא שלח חצי שדרות לאילת במלחמה פתח מקום ענק שכול תושבי הצפון ישנו שם תורם מלא וזהו.
כן אבל שהוא יהיה ראש ממשלה וכל המדינה תיהיה מלא בטיב טעם
אז יהיה אכפת
יש לו מניעי..אני כמעט בטוח שהוא ינסה להיכנס לפוליטיקה
לכו תידעו
אולי הוא מרגל
:-)
חולה עליייווו
בטח יש לו אינטרסים אבל מה אכפת לי
ויש לנו ממשלה זונע
אם גאידמק יהיה למעלה בפוליטיקיה
תחשבו על זה ...בום בום אין ערבים
אין הרבה שאלות
אולמרט פחדן
פרץ פחדן
ועוד מי ששמה כולם מפחדנים שמאלניםםםם
והכי חשוב
הבריאותת
נראה לכם שהוא רוצה להיות ראש ממשלה ? מה נדפקתם ? מה הוא מבין בפוליטקה אני מאמין שהוא רוצה איכשהו להקים מפלגה לקבל מנדט אחד ואז שהוא יהיה חבר כנסת יהיה לו חסינות ואף אחד לא יוכל לדבר איתו
גאידמק.. אי אפשר לתת לבן אדם כזה להיות בבממשלה.. הוא מלבין כספים וסוחר בנשק.. זה אחד שהכסף זורם אצלו בעורקים ולא דם יהודי... לכו תדעו אם הוא מכר נשק לפלסטינאים...
הקטע של התרומה לקהילה זה לא טוב לב וכו'.. זה מתוך אינטרסים הוא רוצה שהעם יאהב אותו... אם הוא יגיע לממשלה זה יהיה עצוב שהעם אוכל את השטויות שלו
הוא סבבה
למי אכפת מה המניעים שלו??..
תגידו לי?.. אתם פשוט בושה שאתם חושבים ככה...
אסור לחשוב בכלל על גאידמק... תחשבו על תושבי שדרות על כמה שהם סובלים...
כמה שהם הולכים למקלט מדי היום.. אין להם חיים נורמלים... היה רשום שאנשים
בני 70 בפעם הראשונה הולכים לאילת... זה פשוט מדהים ויוצא דופן... מה נראה לכם
שהמדינה תממן להם את זה? אם בן אדם בא ונותן מכספו האישי כספים כדי שהם יוכלו
להתרחק מהשיגרה למה לא?.. למי אכפת מי זה... את מי זה מעניין.. העיקר שהאנשים
האלה לא יסבלו, כי אני מבטיח לכם שעם אתם הייתם גרים שמה הייתם רוצים להסתלק במהירות, ועוד
שהכול בחינם.. אני מניאק אם מישהו פה היה מקבל 4000 שקל חינם לנסיעה והוא לא היה נוסע..
זין בתחת(מצטער על הביטוי)... כל אחד מרגיש לי פה צדיק... תילכו לשדרות ותראו מזה שגרת
חיים... הם אנשים שאין להם יכולות, ועם אפשר לעזור להם למה לא... מזה משנה מי עוזר...