קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 07-01-2012, 14:49
  2. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 30-12-2010, 16:12
  3. 4X4, הג'יפ היפה ביותר שאי פעם נוצר וקצת על הסופה 3
    על ידי DIESEL POWER בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-04-2009, 11:41
  4. [דיון] מה לדעתכם הכישלון הגדול ביותר של נוקיה
    על ידי xSellize בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-11-2007, 18:36
  5. [דיון]הקרב הכי מרשים שאי פעם ראיתם..
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 18-02-2006, 13:03
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

הכישלון המקצועי הגדול ביותר שאי פעם נראה במדינת הכדורסל הקטנה שלנו

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    It will always be Miller time!

ברירת מחדל הכישלון המקצועי הגדול ביותר שאי פעם נראה במדינת הכדורסל הקטנה שלנו

הפועל מגדל ירושלים.
    בדיחה.

כל כך הרבה כסף בתקציב.

ומה עשו?
    לקחו מאמן צעיר בשם דן שמיר שעשה את כל הטעויות האפשרויות, יכול להיות שהוא מאמן מוכשר, אבל להפיל עליו כזה תיק כעונה ראשונה כמאמן ראשי בכזה ג'וב, זה שטות, פשוט שטות.

מה עוד עשו? איזה טעות מקצועית לא עשו? לקחו את אד קוטה ומאיר טפירו ביחד, יחד עם חג'ג', נו באמת? קוטה וטפירו? שני שחקנים עם כל כך הרבה אגו על אותה עמדה יחד עם חג'ג' לגיבוי?
    תאמאר סליי, ששנה שעברה היה אחד הזרים הכי גרועים בארץ, והטיפש ביותר שאני ראיתי, משאירים אותו לעוד שנה? נו באמת!
    ליד מאריו אוסטין, שחקן כל כך מוכשר שעוד לא מצאו דרך לגרום לו לנצל את הכשרון הזה לסלים פשוטים, הביאו את הבדיחה בשם גולמץ שהוא אפילו לא שחקן כדורסל לדעתי, סתם גבוה.

בקיצור, קאדר ישראלי מרשים של טפירו חג'ג' נאור פניני ומרקוביץ', זרים כמו אוסטין ובאוורס(היחידי שבאמת עושה את העבודה), ובמשך קיץ שלם לא הצליחו לחבר בינהם לסוג של היררכיה קבוצתית.

בדיחה, כשלון ברמות מטורפות.
    הפסדים לאוסטנד ואקדמיק סופיה הבינוניות מינוס מינוס.

הפועל מגדל ירושלים מודל 2006-2007.

נ.ב
    חברים, הגיע הזמן שתתחילו לדבר על הליגה הישראלית ועל הליגות האירופאיות, יש לנו אחלה ליגה השנה וחבל.

The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של AllenIverson
    שם פרטי
    עדן =]
    לייקים
    0
    נקודות
    2,449
    משפט מחץ
    Every day i have a dream and in this dream there is no maccabi !

מה שנכון נכון .
    אבל אני חושב שאתה טועה בחלק אחד ..
    והחלק הוא של קוטה טפירו וחג'ג' . לדעתי זה הדבר היחיד שהיה נכון בבניה של ירושלים , בולשיט אלון מה זה השטויות האלה ? איפה האגו של קוטה ? יודע מה? הלוואי והיה לו קצצצצצת אגו הוא לא מאיים על הסל בגרוווש .. טפירו בכלל נעלם נראה לי שמיר עושה להם שם שטיפת מוח עם מכשירים מיוחדים שגאידמק מייבא מרוסיה . חג'ג' ענק פשוט ענק ... הבעיה הענקית והבאמת היא ענקית של הפועל זה בהגנה , איפה אוסטין שומר ? לעזאזל .. משחק הגנה אחד טוב בכל המשחקים ממנו עד עכשיו לא ראיתי . שלא נדבר על קוריצה שבבבכללל לא בעניינים . סליי נשאר עוד שנה כי להזכירך הוא היחיד שעשה את העבודה בסוף העונה בקבוצה שנה שעברה , וציפו ממנו להתבגר קצת ולממש את הכשרון שלו , אבל הבן אדם נפצע , מה לעשות , קורה להרבה שחקנים וזה דופק גם אותו .

חוץ מזה
    המשחק הזה היה שלנו
    אולי זה יישמע כמו כל אוהד הפועל ממוצע ..
    אבל אני רוצה לשאול אותכם 2 שאלות רגע .
    הייתה עבירה חמישית של נאור ?
    הייתה עבירה חמישית של חג'ג' ?
    4000% לא , וזה שבר אותנו .
    נערך לאחרונה על ידי AllenIverson; 21-11-2006 בשעה 23:44.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    טרי
    לייקים
    0
    נקודות
    1,580
    משפט מחץ
    Every spur can KISS my Ass

בגלל שהם לא עשו עבירות היום העונה של ירושלים נראת ככה? חאלאס עם הבולשיט. דברו תכלס.
    ברגע שהחבר דן שמיר עשה סדרת חינוך למאיר טפירו והוריד אותו לספסל, סכום הIQ הנתון במגרש ירד למינוס 7. בקבוצה אתה חייב מינימום של שכל, דבר שאוסטין ושות' לא שמעו עליו.
    דבר שני קוטה לא שווה כלום, אני לא מבין בשביל מה הביאו אותו. בשביל להגיד שהגיע שחקן עם עבר ענק? אפשר להביא את ג'ון סטוקטון. הביאו שחקן כל כך סתמי, עלק נמדד בדברים שלא רואים בסטטיסטיקה. בגלל זה ירושלים נראים ככה.
    באווארס היחיד שנראה כמו משהו בירושלים, ולהזכיר לכם הוא שחקן שירושלים לקחה מהליגה. לא הביאה לבד. מראה משהו על הצוות המקצועי של ירושלים ששנים לא מצליח להשאיר סגל מצליח לכמה עונות.
    אוסטין לא שומר, הוא מטומטם ואם לומדים אותו קל לשמור עליו. בסה"כ אם אתה מסתכל עליו אתה רואה שחקן מוגבל . אפילו נדב הנפלד, חסר כל טיפת אתלטיות היה עושה ממנו צחוק. החתול מתחיל לצאת מהשק. אוסטין הוא אחד הבלופים הגדולים ביותר שהיו בליגה שלנו.
    אגב גולמץ? תגידו מה זה פספוסים? מה זה השחקן הזה? מאיפה הביאו אותו?
    "רק איפה זה חיפה?"
    מירו, RaUl, עפולה.

עדן אני אוהב אותך אחי.

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ

איזה תגובה מטומטמת סנדמן.

גם אני אוהב את עדן אז מה.

עדן אני לא מסכים, להביא את אד קוטה הייתה טעות אדיוטית, הוא שחקן מיותר שעולה המון כסף ואין לו תפקיד בהררכיה של ירושלים, יכול להיות שאין לו אגו והוא בחור נחמד, אבל סתם בזבוז כסף
    במקומו היה צריך להביא עוד פוורד חזק במקום סליי גם.
    הפאולים הרגו את ירושלים נו באמת.
    נאור היה מביא את הישועה? חג'ג'? כמה שאני אוהב אותם, לא.

היה את טפירו באוורס אוסטין ואד קוטה על המגרש במאני טיים, כל השחקנים הכי משמעותיים שצריכים ליצר מהלכים במאני טיים.
    אף אחד לא ידע מה לעשות, וכולם עשו שטויות, כשלון.
    נערך לאחרונה על ידי -Alon-; 22-11-2006 בשעה 14:33.

שם פרטי
    עדן =]
    לייקים
    0
    נקודות
    2,449
    משפט מחץ

מההההההה?
    אתה ראית אותו משחק שאני ראיתי ?!
    היחיד שהשאיר אותנו בתמונה בהתקפה היה חג'ג' . היחיד שהצליח איכשהו לעצור מישהו בהגנה היה נאור . על מה אתה מדבר בכלל ..
    בסדר , הזרים כשלון אני מסכים . בווארס במאני טיימ ? ראינו אותו שבוע שעבר . קוטה עלה ל3 דק' האחרונות רק כי חג'ג' יצא וחוץ מליי אפ אחד הוא הרס לנו תמשחק . טפירו אחרי סדרת חינוך כל כך מפגרת מצד שמיר היה ברור שלא יצליח לנצח את המשחק הזה .
    בקיצור כן , הישועה הייתה באה מחג'ג' או מנאור .. כל כך עצוב להודות בזה אבל זה נכון .

אני חושב שהבעיה האמיתית זה לא הזרים , וזה לא השחקנים זה המאמן . זה שמיר .. הבן אדם לא מתאים לו לנהל קבוצה כמו ירושלים , בטח לא בעונה כזאת כשיש כל כך הרבה ציפיות . ביזיון של החתמה וקליין בימים הטובים היום היה מעיף אותו הביתה . עדיף את דרוקר תאמינו לי ..

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ

זה שירושלים תלויה בשלשות של נאור והחדירות של חג'ג' מראה רק כמה המצב חמור, הם לא היו מנצחים את המשחק, כי אוסטנד בינוניים אבל הם לא אשקלון.

למה צריך גם את אד קוטה וגם את טפירו? אתה אמרת שזה החלטה מצויינת, תסביר למה.
    שני שחקנים מעל 30, שאוהבים את הכדור וצריכים להוביל קבוצה בשביל לבוא לידי ביטוי, לשחק 30-35 דקות למשחק, ביחד הם מבטלים אחד את השני. מה הקטע פה?

Atraf`s VIP
    לייקים
    0
    נקודות
    17
    משפט מחץ
    כוכבים יש רק בשמים

מסכים עם כל אחד ואחד ממכם
    מיזה גולמץ הזה מקל וחצי לוקח כדור מהשלשה צעד וחצי לא עושה כלום.
    יש להם רק BIGMAN אחד וזה אוסטין שהכל נתקע אין מישהו עם אחד על אחד נפלא כמו של גנקיס
    שיכול בשתי כידדוררים לעשות סל קל אין לך קלעים יציבים יש לך רק את נאור וגם הוא כל הזמן עם בעית עבירות
    ואיכשהוא הכל פעם אחת הולך פעם לא ירשולים צריכה לשמור על יצבות תמידית.
    כלום לא דופק בקבוצה
    The Hibachi!

Gilbert Arenas - #0 Shoting Gurd
    "כי כולם אמרו שהוא יהיה 0"
    Agent Zero Elite BackCourt Unit - We Fear No One!

Ballin Till We Fall...

שם פרטי
    עדן =]
    לייקים
    0
    נקודות
    2,449
    משפט מחץ

אל תגזים אלון לא אמרתי שזאת החלטה מצויינת ...
    אמרתי שזה אולי אחד הדברים הנכונים דווקא שנעשו בבנייה .
    למה ?
    כי חשבו שקוטה הרבה יותר טוב ממה שהוא עכשיו ... והבעיה שוב היא לא איתו ועם טפירו זה הכל דן שמיר הוא אוסר עליהם לעשות דברים וזה מחרפפפפפן =/
    נערך לאחרונה על ידי AllenIverson; 22-11-2006 בשעה 16:35.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

כמו שאלון כתב אד קוטה וטפירו זה פשוט אותו שחקן .. הם לא יכולים לשחק ביחד כי הם דורכים אחד על השני ..
    נכון שדיברו גם שנה שעברה שג'נקינס וטפירו לא יכולים לשחק יחד אבל דווקא היו הרבה משחקים שהיו נכונים הכדור היה ביד של טפירו וג'נקינס קלע ..ועכשיו לא טפירו ולא קוטה לא קולעים ... ועם כל הכבוד לחגג' קשה לבנות עליו קבוצה הוא מביא אנרגיות מהספסל .. .

לגבי הזרים גולאמץ הזה הביאו אותו כי הוא 4 "קולע" מבחוץ כי למכבי יש בעיה בזה זאת הסיבה היחידה דן שמיר ניסה להפוך אותו לניקולה אבל לך תשווה את השחקן הטוב באירופה לאיזה מתחזה .. יצא לי לראות את המשחק בעפולה מהאולם עצמו והסתכלתי על ירושלים וראיתי שלושה שחקנים רצינים באווארס אוסטין ונאור .. השאר לא ראיתי שום דבר שאין בעפולה נגיד שהיא קבוצה עם תקציב פי 10 יותר קטן ..

לירושלים יש הרבה כישרון שחקנים ישראלים בין הטובים שיש לנו אבל אין מימוש פוטנציאל סתכלו על לימונד השחקן הכי טוב של נהריה השנה בירושלים הוא היה מחלק מגבות ...

Indianapolis colts Champions!!!

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ

אתה תמים עדן, שמיר מונע מהם?
    ממתי טפירו מקשיב למאמנים שלו? דווקא בגיל 31 לדן שמיר הצעיר הוא יקשיב?

הם 2 שחקנים שכמו שמירו אמר דורכים אחד על השני, ואי אפשר להשתמש בהם ביחד, גם לא פיל ג'קסון.

שם פרטי
    עדן =]
    לייקים
    0
    נקודות
    2,449
    משפט מחץ

ראית את טפירו כמו שאני ראיתי אותו ..
    זה לא אותו שחקן .

הבעיה בקבוצה הזאת שלא רואים רצח בעיניים של השחקנים.
    שנה שעברה הפועל לא היו מוותרים בחיים על משחק, גם אם היה שחקן מפוזר כמו ג'נקינס הייתה לו אישיות ואופי. חסר מישהו עם להט עם מלחמה.
    מי יש עכשיו?
    אוסטין? נראה כאילו הוא לא נהנה לשחק
    סליי? אני לא אגיד שהוא שחקן גרוע כי סוף שנה הוא שיחק טוב מאוד. אבל מה נסגר עם הבנאדם הזה? הוא חושך. הוא נפצע בחימום כל מיני שטויות לא משחק טוב והוא אדיש.
    קוטה? הגיע הזמן שקצת יראה אגו, כי ממש אין לו.
    גלומאץ'? כוסית. אין הגנה. התקפה לא מדהימה בכלל. והוא מתבכיין כל הזמן שהוא יורד לספסל.
    טפירו? אני אוהב ת'בנאדם =]]]]

איכשהו יש את מתן נאור באוורס וחגג' שאפשר לראות שאצלם אכפת מהמשחק. הם יחליקו על הרצפה בשביל כל כדור.

אבל בכלל ... מה שהולך במלחה לדוגמא ניהיה מגעיל ביותר. הקהל הולך לפני סוף המשחק, שריקות בוז, שוטרים ושוטרים סמויים ביציעי הנוער, אין אמצעי עידוד, תוחמים את יציעי הנוער ל2 חלקים! אנשים עם מנויים ליציע נוער פתאום לא יכולים להכנס !!!!!! בגלל שהם החליטו על הגבלה של 180 בתקופה הקרובה !!! בני זונות

דן שמיר, לא אוהב ת'ניהול משחק שלו. מאמן שלא נותן ביטחון לשחקנים שלו הדק' משחק של אנשים משתנות וזה ממש מתסכל. וקוטה הוא לא שחקן ספסל.

עריכה: שימו לב... שכל משחק שהפועל משחקים אולי 80 אחוז הם הפסידו ברבע הראשון וזה הכניס אותם למצב לא טוב. וזהו ... מול קבוצות טובות שמסתבכים בהתחלה זה קשה לחזור.
    נערך לאחרונה על ידי Sandman_61; 22-11-2006 בשעה 17:31.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,995 | הודעות: 8,151,577 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect