בזמן האחרון אחרי אימונים לא ניתפסים לי השרירים, רק השרירים החלשים יותר בגוף... האם זה טוב?
ועוד שאלה, אני מתאמן בשיטה 6X5 או טיפה יותר חזרות עם משקל כבד, אמרו לי שזה מפתח כוח, האם זה נכון...
תודה רבה לעוזרים... ^_^
בזמן האחרון אחרי אימונים לא ניתפסים לי השרירים, רק השרירים החלשים יותר בגוף... האם זה טוב?
ועוד שאלה, אני מתאמן בשיטה 6X5 או טיפה יותר חזרות עם משקל כבד, אמרו לי שזה מפתח כוח, האם זה נכון...
תודה רבה לעוזרים... ^_^
|
|
זה שלא נתפסים לך השרירים זה טוב אבל במידה מסויימת כי אתה מתרגל למשקל אבל זה לא פוגע לך בשאר הפעילויות שאתה עושה.
6X5 זה אימון כח אבל לא טוב. אתה צריך להתחיל במשקל נמוך ויותר סטים ולהדריג את המשקל כדי לא לקרוע את השריר ישר בהתחלה
עצה שלי:
לך למאמן תגיד לו שאתה רוצה אימון כ.ח ושיבנה לך אותו כמו שצריך.
נ.ב
סביר להניח שזה מה שגרם לשריר שלך להתפס מההתחלה.
נערך לאחרונה על ידי PinkMist; 22-11-2006 בשעה 15:14.
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)
ועוד שאלה אמרו שזה לא טוב לעשות נגיד שכיבות סמיכה עד שאני מתעייף, למה?
אין בעייה עם זה :X
עדיף לעשות את זה בסופר סט עם עוד משהו בשביל לעורר את ההיפרטרופיה (גידול השריר) =)
Bring the Violence-
כמה זמן אתה מתאמן? אתה אולי מתכוון לתוכנית 5X5 ?
היא לא מומלצת לכאלו שמתאמנים פחות משנה וחצי לפחות..
כי זו שיטה יחסית קשה..
צריך להשיג כמות מסוימת של סיבולת של כח וידע נכון איך להתאמן בשביל לעשות אימוני כח רציניים.
Bring the Violence-
ובקשר של השכיבות סמיכה, אם אני עושה נגיד 20, הפסקה, 50, הפסקה ואז 80 זה טוב? עשיתי את זה כבר כמה פעמים ואני לא התעייפתי או משהו...
מה המטרה שלך?
אם אתה רוצה לפתח חזה מעוצב וגדול הדרך שבה אתה עובד לא נכונה כי אתה לא עובד על ניפוח אלא על סיבולת שריר.
החזה שלך יתפתח זה ברור, אבל בצורה שונה והוא יהיה פחות מנופח\מעוצב..
אתה רשום למכון?