אני לא הייתי נכנסת לכל הבלאגן הזה ..
יש "מציאות" שלא קופצים עליהם בשניה הראשונה..
כמו שאמרת.. הבנאדמה מסוממת מה אתה צריך ת'שטויות האלו ?
תחכה להזדמנויות אחרות
לא נראה לי שאתה כ"כ נואש![]()
אני לא הייתי נכנסת לכל הבלאגן הזה ..
יש "מציאות" שלא קופצים עליהם בשניה הראשונה..
כמו שאמרת.. הבנאדמה מסוממת מה אתה צריך ת'שטויות האלו ?
תחכה להזדמנויות אחרות
לא נראה לי שאתה כ"כ נואש![]()
|
|
bro...here in the canada and i believe that its like that in the us, to get weed you need 5-10 bucks and u need to be a student
you have 5-10 bucks? all you have to do is to hang around the school and you will get ur weed easily
and dealers here are ppl just like u and me...i hope they burn in hell but still they can be 16,17 any age...it is very easy to get that shit here
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
עוד פעם..היא הפסיקה לעשון וויד לפני 5 חודשים!!!!! מה הקשר נואש לא נואש? היא כוסית רצח ורוצה אותי..
יאללה סה"כ מעשנת קצת מה עשיתם ממנה בנאדם שלא צריך להסתכל לכיוון שלו בכלל
לפי דעתי אל תתיחס לזה בכלל , וואלה אם אתה מתרחק מאנשים רק בגלל שקצת מעשנים אז יש לך עוד מה ללמוד
לך תזיין אותה זה שהיא מעשנת לא אמור להפריע לך וזה גם לא מסכן אותך
וואלה צודק ילו סלידר..
אבל מה הקשר להיות עם מסוממת..זה לא שנצא או משו..וזה לא שהיא על סמים או משו..זה פשוט שהיא עישנה בעבר..
מה סיכוןןןן אין בזה שום סיכוןן
דיי כבר להיות בסרטיםםם
סליידר תאמין לי פה זה שונה ... פה כמעט אחד מכל שלושה אנשים מעשן או שעשין גראסס... יעני זה לא ביג דייל אני רואה פול אנשים מסוממים הולכים ברחוב ופה כל אחד מתוך שלושה מענשים גם סוחר... אני מכיר לפחות 3 ילדים שסוחרים סתם ילידים בני 16 תלמידים טובים מקבלים ציוניים יותר טובים ממני אבל עושים כסף בצד לא בייגדייל
... איתיי just get sum pusssssssss
מה אתה שואל תשאלה פה אם אתה כבר יודע תתשובה שאתה רוצה .. אתה מת שהיא תירד לך אז לך על זה.. ותאמין לי לפי מה שאמרת שהיא מעשנת קבוע ומעשנת גראסס פעם ב היא תילך על זה .. אני מכיר תבנות האללההה
anywyyaass bro jus go for it let her smoke whateverdafuckshwants too.. ask long as u get some puss![]()
נערך לאחרונה על ידי Bboy_Mastik; 28-11-2006 בשעה 01:40.
שמע, לחנך אותה אתה לא תצליח בחיים
אני אומר לך מניסיון (לא שלי =)) שנרקומן שמפסיק לקחת סמים זה לא משנה לכמה זמן הוא הפסיק חצי שנה או שנה הוא תמיד יחזור לזה.. שמע לי זה לא שווה את זה.
u guys dont understand the girl was not a narkomanit she was only smoking weed which is not something u become narkoman of
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
אתם ילדים קטנים
אז מה אם היא מעשנת סיגריות
ואז מה אם עישנה סמים
אחי אני אומר תנסה מה יקרה כלום לא יקרה תאמין מקסימום חוויה !!!