1) מי המתאבק האהוב עלייכם בכל התעשיות ובכל הזמנים?
2) איזה תעשיה (ורוסטר) אתם הכי אוהבים?
jon zendig (לא חושב שמישהו מכיר) - JBL (בתקופה שאחרי הזכייה בחגורה עד 4-5 חודשים אחרי)
TNA
1) מי המתאבק האהוב עלייכם בכל התעשיות ובכל הזמנים?
2) איזה תעשיה (ורוסטר) אתם הכי אוהבים?
jon zendig (לא חושב שמישהו מכיר) - JBL (בתקופה שאחרי הזכייה בחגורה עד 4-5 חודשים אחרי)
TNA
נערך לאחרונה על ידי PinkMist; 26-11-2006 בשעה 22:34.
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)
|
|
קורט אנגל נו מה זה לא ברור?! D:
ואמממ TNA! הם היחידים שמבדרים אותי כרגע והיחידים שאשכרה יש לי כח להוריד חחחח P:
Bring the Violence-
Triple H
RAW
ברוק לסנר
סמאקדאון
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
אני מעריץ 2
Batista
UnderTaker
SmackDown
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
john cena,undertaker,tripelH,lashley,shawn mickels
Jeff Hardy
WWE
1. יש המון שאני מאוד מעריך.. למשל את רייזור ראמון (לא שנראה לי שמישהו פה מכיר אותו..)
יש לי הרבה כבוד למיסטר פרפקט.. לבילי קידמן.. קונאן.. לקס לוגר.. באף באווגל.. ריק סטיינר..
דיזל.. סטינג.. האקסו.. ברט הארט.. אוון הארט.. טריפל אייץ'.. שון מייקלס.. סאבו.. טומי דרימר.. בלו מיני.. סאנדמן.. ג'ריקו.. רוב ואן דאם.. בולס מהוני.. אדי.. צ'אבו.. מסכרה.. אנדרטייקר.. קיין.. הארדי בויז.. וכל הלוצ'ארדס למיניהם.. המון..
2. אממ.. wCw-1993-1997 wwf-1998-2001 Ecw-1996-1998
יאפ 90% ממי שאמרת שם פאווארהאוסים די גרועים שלא משתווים להתאבקות שקיימת כיום :X
סורי WCW גרוע לטעמי :|
Bring the Violence-
ממש ממש כואב לי לראות שיש כל כך הרבה אנשים שרואים את SMACKDOWN של היום כרוסטר מועדף.
כי בעבר של אנגל וסטפני כמנהלים (בזמנים שונים) היה ממש ממש שונה וחבל לראות היום את הזוועה שטדי לונג עשה ממנה ואת המתאבקים מהרמה הנמוכה הזו (MVP \ vito)...
נערך לאחרונה על ידי PinkMist; 26-11-2006 בשעה 22:40.
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)