יאללה לנחס
יאללה לנחס
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
|
|
אתה אוכל סרטים ,
שיהיה לך בתאבון .
ולא זה לא מספיק .
הגזמתם מה אתם משווים למראדונה
שהוא יפרוש תשוו עכשיו שבו :|
[אחח איזה משפט מגניב]
נערך לאחרונה על ידי OzzY; 27-11-2006 בשעה 00:33.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
דוגרי עד שהוא לא יצליח במונדיאל אף אחד לא יזכור אותו
מי היה ה"גבר" שערך לי את הכותרת ואין לו אפילו ביצים להודות?
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
גול פשוט מדהים
אני הייתי חצי ישן כבר אז סוף המשחק אתם יודעים ואז אני פתאום קופץ חחח
אי אפשר להשוות בין מראדונה ולבין רונלדינאו זמנים שונים שניהם טובים אבל בזמנים שונים
חוץ מזה מראדונה חלוץ והוא קשר ובכלל רונלדינאו משחק אחרת בכלל כאילו הוא בשכונה לא ראיתם את זה על מראדונה
דרך אגב, אי אפשר להשוות את החשקנים אחד מול השני כי פעם ההגנות בקבוצות לא היו בשיטות מתוחכמות והרבה פחות טובות, אם חלקכם תראו סרטונים ישנים תבינו שאם היו מביאים את רונאלדיניו עכשיו לתקופה הזאת הוא היה עושה את מה שמאראדונה ופלה לא הצליחו... אז כל המתלהבים האלה שרוצים להיות שונים ולהגיד שרונאלדיניו לא נכנס לרשימת השחקנים הכי טובים בעולם, תחשבו שוב אולי אתם טועים...
אם אתם רוצים להיות שונים במשהו, אז לא על משהו שהוא נקבע... כי רונאלדיניו כבר ברשימה חברים...
וייזכרו עוד הרבה הרבה זמן את הגול הזה, רק אנשים עם יכולת גבוהה יכולים לחשוב + לעשות מהלך כזה בזמן כל כך קצר.
פעם זה היה אחרת לכל קבוצה היה את השחקן שהיה נותן את הנשמה ועושה להם את המשחק כי הוא רמה מעל כולם....
כמו מרדונה של ארגנטינה, פלה של ברזיל, מישל פלאטיני של צרפת ופרנץ פושקאש ז"ל, והרשימה ארוכה כמו זין של כושי.
היום זה לא ככה המשחק הוא יותר קבוצתי פחות הסתמכות על שחקן אחד...
אם תראה מה רונאלדיניו עשה בפריס סאן ז'רמן תבין שהוא כן יכול לעשות דברים שאתה לא חושב שהוא יכול אבל להביא את הנבחרת שלו על הגב הוא לא יכול, חפיף גם ככה הנבחרת הזאת ( ברזיל ) היא הכי טובה בעולם היום, אז קבוצתי לא קבוצתי מה זה משנה...
ובקשר לשאלה "ומה רונאלדיניו?"
אז רונאלדיניו מכוער שיודע לשחק כדורגל ויש לו מיליונים
נערך לאחרונה על ידי Azax Syndrom; 28-11-2006 בשעה 20:32.
מדהים..אני יכול להסתכל על זה שעה ..
כל ילד בכיתה א' ששואלים אותו "איזה מסטיק אתה הכי אוהב" ישר אומר מסטיקי הובה בובה.
נו מה זה השטויות האלה, הוא לא לקח גביע עולם... נו אז מה? כולה תואר 1 מתוך 60 שהוא כבר לקח...
לולא Game over האוקראיני לא היה אוהד שבצ'נקו... שבכלל, שחקן אדיר... לקח עם אוקראינה וסחף אותה ללקיחת גביע העולם... ואת מילאן לזכייה בליגת האלופות ובליגה האיטלקית... ושעושה את הגולים של רונאלדיניו בבית עם הילד... הייתי מגיב קצת יותר בפרטנות.
אני לא משקיע כתיבה על אנשי חסרי ידע כמוהו.
Puta los ches!
![]()