אני מדבר על כאלה שהיו בתלפיות, גאמא וכו'
אני מדבר על כאלה שהיו בתלפיות, גאמא וכו'
|
|
אני לא יודע על מה שציינת אבל תוכניתני ממר"ם יוצאים לאזרחי לעבודות של 40,000 לחודש פחות או יותר...
מה אתה מדבררר
ממר"מ זה אחד ה"תארים" הטובים ביותר שאתה יכול לקבל לאזרחות .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
תלפיות זה תואר אקדמאי בריבוע ... והם מסודרים לכל החיים
וגאמא אני מאמין שאין להם בעיה להשתלב בכלל
לגבי ממר"ם .. יש אנשים שאומרים שממר"מניקים רגילים לא עושים כמעט כלום
ככה שהם לא ממש באותו מצב כמו האחרים
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
תשמע אתה מזכיר את גאמ"א ואת ממר"ם באותו משפט, זה לא עובד ככה.
פרוייקט גאמ"א הוא ב20-30 רמות מעל ממר"ם..
אין מה להשוות בכלל, בממר"ם יש מספר תפקידים.. והכשרות מסויימות
בגאמא באים יותר אנשים שכבר יש להם ידע ואני חושב שמלמדים אותם דברים מיוחדים, בנוסף
הם עובדים על דברים מיוחדים ומעניינים ביותר לא כמו הממרניקים שאו שהתפקיד שלהם זה להדליק ולכבות מחשב..
או לשבת כל היום מול המסך (בלי יותר מדי תכלית..) ולכתוב תוכניות אחרי קורס של חצי שנה שקרע להם את התחת.
תלפיות - זה מקנה לך בכלל תואר אקדמאי אז מה קשור?
ד"א הבחור שאמר שתוכניתנים מממר"ם מקבלים באזרחי 40 אלף חי באשליה, הם נלחמים בשוק כי יש עוד מאות כדוגמתם, אין להם ידע כזה טוב בתכנות, יש להם פרטיקה, אבל חשיבה לא נכונה , לא יעילה וכו'.. דברים שלומדים באוניברסיטה..
קיצור, אם יש לך סיכוי בגאמ"א תתפוס אותו בשתי שיניים.
ממרם זה חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא =\ אתה יכול להיות הכי טוב בממרם אתה לא תגיע לחצי מהרמה שיש בפרוייקט גאמא נקודה ממרם רמה ממש נמוכה אני יודע כי יש לי חברים שם שאוכלים את הלב שהם שמו את זה בשאלון העדפות =\
slickskter@gmail.com
ממר''ם יכולה לסדר לך עבודה מובטחת אחרי צבא
אומנם לא כזאת של 40 אלף בחודש, אבל עדיין.
"אני מיתר ומיתר זה אני"
אם אתה בתלפיות אתה מסודר לכל החיים - בדוק! אמא שלי סמנכ"לית בחברת הי-טק לא קטנה והיא כל הזמן אומרת לי שהיא מחפש תלפיונים בנרות ושהיא חיית להשיג רשימת קשר שלהם.. היא אמרה לי שהם הכי טובים, וזה שווה את הכסף..
אחרי שאתה יוצא ממר"מ אתה יכול להשאר בצה"ל עדיין, אבל כמובן שחברות היי-טק ינסו לחטוף אותך.
אני שמעתי סיפורים, לא יודע עד כמה הם אמינים, אבל יוצאי יחידות מחשב נרדפים ע"י חברות היי טק...
מקבלים עבודה של בערך 15 אלף בחודש עם אוטו ודלקן...
אבל יכול להיות שזה טועה...
אבל בוא נגיד ככה, להזיק לך זה בטח ובטח לא יכול..
ואם אתה רוצה עתיד בענף ההיי טק, זה מאוד מאוד יעזור לך, לאדע עד כמה, אבל אני בטוח ב100% שזה יעזור.
הדבר היחיד שיוצאי ממרם יכולים לעשות זה להשאר בבית ..
חברות היי טק לא לוקחים\חוטפים אותם לשום מקום...
אין לי כוח חפרט אבל זה נכון ומי שאומר אחרת הוא טועה ..
בממרם אתה לומד לתכנת ברמה טובה ..לא יותר
slickskter@gmail.com