Carmelo Anthony
PPG 31.5 RPG 5.10 APG 4.3
Vince Carter
PPG 27.1 RPG 5.60 APG 3.1
שימו לב לממוצע הנקודות של מלו, השחקן עשה קפיצת מדרגה השנה.
מקווה שהפעם תגיבו.
Carmelo Anthony
PPG 31.5 RPG 5.10 APG 4.3
Vince Carter
PPG 27.1 RPG 5.60 APG 3.1
שימו לב לממוצע הנקודות של מלו, השחקן עשה קפיצת מדרגה השנה.
מקווה שהפעם תגיבו.
נערך לאחרונה על ידי Answ3R; 29-11-2006 בשעה 19:54.
|
|
תחילת עונה אין מה להתייחס יותר מדי לסטט' .
אין ספק שמלו רק משתפר ומשתפר ...
אבל בכל זאת אני מניח שיהיה כאן רוב מוחלט - וינסנטי .
אין לי זמן להרחיב כי יש לי משחק עכשיו !
מצטער ...
תגיבו אנשים !!
את האמת, אף פעם לא אהבתי את וינס קרטר, אתלט מדהים.
קלע נהדר, אבל אופי דיי חרא(ע"ע שביתה איטליקית בטורנטו), שחקן ממש לא יציב יכול להביא ערב של 38 וערב של 16 ב2-89 מהשדה, אין לו מגוון התקפי כמו של הכוכבים הגדולים ביותר.
כרמלו לעומת זאת משתפר משנה לשנה, הוא לא החבילה השלמה כמו לברון, אין לו את האסיסטים וגם לוקח קצת פחות ריבאונדים, אבל הוא סקורר מטורף, והולך להיות אחד הטובים בנ.ב.א.
כרמלו ללא ספק.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
והנה לך עדן, לא יהיה פה רוב מוחלט..
אני בכל מקרה מעדיף את מלו, כל שנה הוא משתפר ומשתפר וכמו שאלון אמר בהחלט
עומד להיות אחד השחקנים הטובים בליגה, שהוא כבר עכשיו אחד כזה אבל הוא עוד ישתפר.
בקשר לוינס שנה שעברה הייתה לו עונה מדהימה העונה אני רואה ירידה גם אצלו וגם אצל ניו ג'רזי.
מלו סקורר ענקי, גם וינס אבל לעומת מלו וינס עדיין צריך לדעתי לשפר את הזריקות שלו.
שחקן שעושה שביתה איטלקית והורס לקבוצה שלו בכוונה, הוא לא שחקן ולכן אין כאן מקום להשוואה.
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
הפעם אני נאלץ להסכים עם בן, רועיקי.
וינס לא יגיע לשום מקום, כי יש לו חרא של אופי, אין מה לעשות.
מבחינת שחקן הוא מעולה, אבל גם מבחינת שחקן הוא אף פעם לא היה בטופ 10 אצלי, להטוטן וקלעי לא יציב.
שחקן הגנה בינוני שלא עושה דברים אחרים חוץ מקלוע יום כן יום לא.
אתם לא משווים כשחקן .
מסתכלים על האופי שלו ואיך הוא התנהג בעבר ...
זה כמו שנשווה בין קובי למגריידי ומגריידי ייקח רק כי בראינט חרא בן אדם ומגריידי יש לו
אופי מדהים =/ .
אופי דיי חרא אלון לא אמור להיות משו שמשפיע במקרה הזה לא ידעתי שככה הולכת ההשוואה
ב"משחק" הזה . ו"אין לו מגוון התקפי כמו של הכוכבים הגדולים ביותר." נוו באמת ... זה שהוא לא
לוקח דברים יותר מדי על עצמו לא אומר שאין לו את זה . יש לו את זה ועוד איך וראינו את זה
גם בעבר בימים הטובים בטורנטו . הוא לא איבד את זה הוא פשוט מזדקן כמו שקורה לכולם .
ומלו עדיין לא בשיא , בלי ספק הוא משתפר בצורה פנטסטית אבל לדעתי זה עדיין לא מספיק כדי
להתעלות על וינס . אולי באופי כן =/ אבל זאת לא ההשוואה .
פשוט לא נכון.
נכון יש ימים שוינס קרטר גורם לשלשות להראות קל כמו ליי אפ, אבל כשחקן כדורסל הוא פחות טוב מכרמלו, הוא לא יציב מספיק לסופרסטאר ברמה הגבוההביותר שהוא מתיימר להיות, מכריח המון זריקות קשות, לא ריבאונדר מספיק טוב ואני אפילו לא רוצה לדבר על הגנה.
כרמלו רק שנה שלישית בליגה, וכבר יש לו מגוון התקפי כמעט כמו של וינס, וינס עדיין יותרטוב ממנו בשלשות וכמובן יותר אתלטי, אבל מלו הרבה יותר חזק ויש לו מגוון תנועות גדול יותר מתחת לסלים, משיג נקודות ביעילות ובעיקר, מוסר יותר טוב לוקח יותר ריבאונדים ושחקן הגנה יותר טוב.
כשחקן כדורסל נטו, גם פה מלו יותר טוב, וגם אם זה לא באופו מוחלט השנה, עוד שנה שנתיים זה כן.
סליחהההה ??. מלו יותר חזק ? יש לו מגוון תנועות גדול יותר מתחת לסלים ?
גיב מי א ברייק מן .
אתה עושה צחוק ...
קרטר מדהים במובים שלו פנימה , אין שחקן הגנה אחד בליגה שיכול לעצור חדירה שלו כשהוא הולך בכוח לסל . לדעתי הוא היחיד כרגע בליגה שמטביע יותר חזק מלברון . אולי מלו מחטיא פחות וקצת יותר הגנתי מוינס אבל עדיין כשחקן כדורסל נטו כפי שאתה כותב אני לא מסכים ואני חושב שקרטר יותר טוב . מאז שקרטר עבר לנטס הוא משחק הרבה יותר נכון , לוקח פחות זריקות קשות כמו שכתבת שהוא לוקח , עושה דברים יותר נכונים במשחק עצמו שלא נדבר על הניסיון מה שלמלו חסר ואני מניח שהוא יקבל את זה עם הזמן .. אבל כרגע וינס שחקן יותר טוב עם יותר ניסיון ויותר חכמה במשחק . מה שכן לא ראינו לא את כרמלו ולא את וינס עד עכשיו באיזשהו שידור , ככה שאנחנו יותר מתייחסים פה ליידע כללי מאשר באמת איך שניהם נראים השנה .
מלו שחקן יותר גבוה וחזק פיזית מוינס, יש לו הרבה יותר מובים בפוסט מוינס.
זה מה שהתכוונתי.
עוד שנתיים הפערים בינהם יהיו ממש גדולים כבר לכיוון של מלו, וכבר עכשיו אני מעדיף אותו מאשר את וינס.
בפוסט בלי ספק אין את זה לוינס משם .
לא הבנתי אותך נכון ...
ובסדר, עוד שנתיים גם כריס פול יהיה יותר טוב מאייברסון .
עדן, אם כל הכבוד לוינס קרטר הדבר היחיד שהוא עושה בצורה טובה מאד היא החדירות שלו לסל
והדאנקים המדהימים שלו.
הוא לא קלעי כמו שהוא צריך להיות, אני עדיין לא ראיתי אותו נותן משחק שהוא קולע הרבה מבחוץ
ומחצי מרחק, לעומתו כרמלו עושה את זה, מלו גם חודר טוב וקשה מאד לעצור אותו
וגם הוא קלעי די טוב.
אני מאמין שאנחנו נראה את זה בהמשך העונה.
עדיין וינס
אז הוא עשה שביתה .. ביג דיל
מדברים על היכולת הנוכחית שלו
חוץ מזה אם הייתם בטורנטו גם הייתם עושים שכונה
בכל מקרה
אנשים נוטים לחשוב שבגלל שקראטר הוא כזה אתלט מדהים ועושה מהלכים מרהיבים
כמו דאנקים סיבובים בלוקים מה שתרצו .. אז זה כל מה שהוא יודע לעשות
וזה כל כך לא נכון
בעתיד כשמלו ישתפשף וקרטר יזקין .. זה ישתנה
אבל כרגע
טיסה 015 מקנדה עדיין ממריאה יותר גבוה ממלו המתרומם ( איזה שנינות )
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."