יש לי פרופיל 97 וסימנתי במנילה מערך נ"מ או שיריון או תותחנים, אז כנראה שאני אלך לשיריון או תותחנים..
התפקיד שנורא מעניין אותי זה חובש קרבי, איך אני יכול להגיע אליו?
האם פרוטקציות יכולות לעזור? (חבר של אבא שלי הוא חובש קרבי)
תודה מראש לעונים.
יש לי פרופיל 97 וסימנתי במנילה מערך נ"מ או שיריון או תותחנים, אז כנראה שאני אלך לשיריון או תותחנים..
התפקיד שנורא מעניין אותי זה חובש קרבי, איך אני יכול להגיע אליו?
האם פרוטקציות יכולות לעזור? (חבר של אבא שלי הוא חובש קרבי)
תודה מראש לעונים.
|
|
כנראה שלא..
חובש קרבי בדרך כלל נותנים לאנשים שאו התנדבו במד"א
או אלא שלמדו ביולודיה או פרחי רפואה .. דברים בסגנון.
בעיקרון היית צריך להגיד את זה בצו ראשון.
אם עשית אחד מהשניים למעלה תתקשר ללשכת גיוס ותזיין להם בשכל... לא בטוח שזה יצליח אבל שווה לנסות. ותנסה להפעיל את כל הקשרים שיש לך כמו שאמרת.
שיהיה בצהלחה
אל תזיין בשכל אם אתה לא יודע.
בתור מתנדב מד"א- אני יכול להכריז חגיגית שדווקא החבר'ה של מד"א הם בעדיפות אחרונה לחובשים.
פרחי רפואה וכו' לא משפיעה בגרוש.
מאחר ולמקס יש פרופיל 97 והוא מתגייס לחטיבות הקרביות- היציאה לקורס חובשים לא מותנת וקשורה לצו ראשון בכלל.
לא צריך להתקשר ללשכת גיוס אין טעם.
חובש לרוב לא יכול לעשות כלוםפ בחינת פרוטקציות.
מקס- עד סיום טירונות ואימון מתקדם הרצון שלך ישתנה 20 פעם- החל מפק"ל קלעים, צלפים, מאגיסט וכו' ועד לחובשים. אתה תראה מה התפקיד של כל אחד מהפק"לים וכבר תחילט כשיהיה רלוונטי- יציאה לקורס חובשים- לאחר אימון מתקדם.
לרוב כל מי שרוצה יוצא- במיוחד אם במשך הטירונות אתה מזיין תשכל למפקד שלך- שמן הסתם אחראי לחלוקה של הפקלים.
מה הענייןף הוא יכול כמו גדול לצאת לחובשים, כמו שיש בכל קרבי עושים מסלול, אחרי הטירונות עושים הכשרה מקצועית, ולאחר מכן משתלבים בגדודים של אותו חיל שהתגייסת עליו. לכן לקראת סוף טירונות תבקש ללכת לחובשים. אגב דרישה לוחבשים קרביים זה מינימום קב"א 49
כמה חרטות באשכול אחד.
אני נמצא בגבעתי היום סיימתי טרום טירונות.
היה לנו שאלון למי שרוצה לפנות לקורס חובש קרבי
אני מילתי נורא רוצה.
יום ראשון אומרים לי אם אני התקבלתי או לא..
יציעו לך את זה בטרום טירונות.