טוב אז ככה זה מתרחשת העלילה ....
המשחק מתרחש בעתיד הקרוב(עוד כמה עשרות שנים)
כל שחקן הוא סוכן חשאי של סוכנות ביון מסויימת (מוסד ,c.i.a,המחתרת האירית וכו')
בתחילת המשחק כל שחקן יהיה לעצמו ויעשה משימות לבד ובאמצע/התחלה כול ההרפתקאות יתחברו.
המשחק בעיקרון מתנהל בכל העולם ואני לא יכול לספר מה יהיו המשימות כי יהיו הרבה והשחקנים משחקים אחד
נגד השני אז כל אחד יוכל לדעת מה המשימה של המתחרים אז אני יגיד לכל שחקן מה המשימה שלו בנפרד.
כל המשחק יהיה בדיון הזה ואני ירשום לכול אחד את הדברים שהוא צריך לדעת מתחת לשם של הדמות שלו אז שכל אחד יקרא רק
את הדברים שמיעדים אליו.
כל סוכנות מאמנת את הסוכנים שלה בצורה שונה אז כל סוכן יקבל ציוד שונה בהתאם למה שהוא/היא אומנו.
טבלת ציוד:
הC.I.A:הסוכנות של המדינה "שולטת" בעולם וכולם מפחדים מפנייה ולכן הסוכן של מדינה זאת יוכל להשתמש בחומרי נפץ כבדים(c4 וכו')
וגם בנשקים כבדים(רובים, רובי צלפים וכו')
המוסד: הסוכנות השנואה בעולם (כולם שונאים יהודים) מאמנת את הסוכנים שלה להשתמש בכלי נשק קטנים וקלים(אקדחים,רימוני גז והלם)
המחתרת האירית:לא בדיוק סוכנות ביון בימינו אבל בעתיד היא גדלה לסוכנות כזאת, סוכנות של טרוריסטים מאמנת את הסוכנים שלה להשתמש
בכלי נשק לא קונוונציונלי וכלי נשק קלים (גז חרדל, רימוני גז עצבים, ואקדחים)
בגלל שזה עתידני כל שחקן יקבל גם נשק עתידני כמו נעליים עם סולייות שמתחממות ל120מעלות וכו' תמציעו אתם
הדמות צריכה להראות כך:
שם:
ציוד(בהתאם לסוכנות):
נשק עתידני:
עם אתם רוצים להצטרף ואין יותר סוכניות תנו לי סוכנות שלא רשומה ואני יתן לכם את הציוד של אותה סוכנות.
*כל אחד מהסוכניות יכול להיות אך ורק שתיים לא יותר זאת אומרת שיכולים להיות שתיים מהסוכנות -C.I.A.
*ההרפתקאה הזאת היא ל-4 אנשים ...
יאללה תרשמו ..!!!!