קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-10-2007, 15:17
  2. [הצעה] אשכול חדש בפורום חתימות
    על ידי bena77 בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-10-2007, 20:09
  3. אשכול הכרות בפורום
    על ידי =>xXx<= בפורום דיבורים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 22-03-2007, 22:48
  4. משחק הטריידים,גם בפורום כדורסל =]
    על ידי LinkinH בפורום כדורסל
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 18-07-2006, 21:47
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 53

אשכול NFL, בפורום כדורסל =]

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Denver Nuggets

ברירת מחדל אשכול NFL, בפורום כדורסל =]

מירו אלון והשאר אם יש כאלה, תהנו

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    It will always be Miller time!

מצב פלייאוף.

בAFC, הקולטס בולטימור וסן דייגו בטוח בפלייאוף, ניו אינגלנד סופר קרובה להבטיח את ראשות הבית ה4, וגם מקום בפלייאוף.
    על 2 כרטיסי הווילד קארד, מלחמת עולם. סינסינטי דנבר ג'קסנובייל פיטסבורג טנסי קנזס סיטי באפלו והג'טס כולן מועמדות.
    אני מהמר על סינסינטי וג'טס.

בNFC.
    שיקאגו הביטחה שבוע חופש ויתרון ביתיות עד סוף הפלייאוף, דאלאס וניו אורלינס הביטחו מקום בפלייאוף, סיאטל קרובה להבטיח, אני מהמר שאל ה4 יצטרפו פילדלפיה ואתלנטה.

סן דייגו נראים סופר חזק, מישהו חושב שאפשר לעצור אותם כרגע?

The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Denver Nuggets

תודה אלון, אני לא חזק בקבוצות רק התחלתי ללמוד את המשחק
    אחרי שמירו לימד אותי הכל =] אז אני רואה משחקים בראשון ושני בצהריים בESPN
    אני יקום לראות ת'סופרבול, שנה הבאה אני יבחר לי קבוצה לאהוד =]

Most Valuable User האוואטר של One Man Army
    לייקים
    5
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    משפט מחץ

פרסמו את הסגלים לפרו בול:
    AFC
    http://www.nfl.com/probowl/afc_roster
    NFC
    http://www.nfl.com/probowl/nfc_roster

בקשר לפלייאוף, בAFC הג'טס כמעט בטוח בפלייאוף נשאר להם את מיאמי ואוקלנד, שבוע הבא דנבר-סינסינטי המנצחת כנראה תיהיה בוויילד קארד.על ג'קנסונוויל אפשר לסמוך שהם יפשלו כרגיל ושאר הקבוצות לא רלוונטיות.
    הימור: דנבר וג'טס
    בNFC, המצב קצת פחות מסובך כי בעקרון 3 קבוצות מתמודדות על הוויילד קארד פילדלפיה כמעט בטוח בפנים אבל נשארו להם 2 משחקים קשים מול דאלאס ואטלנטה, הג'איינטס ישחקו נגד וושינגטון וניו אורלינס שרוצה שבוע חופש, ואטלנטה בשבוע הבא נגד קרוליינה ובמחזור האחרון נגד פילדלפיה על הכרטיס. הימור: ג'איינטס ואיגלס.

בקשר לסאן דייגו, היחיד שיכול לעצור אותם זה מרטי, אם הוא לא יפריע ללדניאן יש להם סיכוי לזכות באליפות.

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ

מסכים איתך בגדול.

אני חושב שסינסי קבוצה הרבה יותר מוכנה מדנבר.
    ואנחחנו נראה את זה בקרב ראש בראש בראשון הקרוב.
    דיי מגעיל אותי שהג'טס בפלייאוף בגלל לוח משחקים קל כמו תחת, ולא קבוצות כמו הצ'יפס או הברונקוס שהרבה יותר טובות לדעתי.

בכל מקרה הNFC חלש מאוד השנה, כולל שיקאגו שאותי לא מרשימים, הם כנראה יגיעו לסופרבול, הם או דאלאס. רק בשביל להפסיד לסן דייגו\הקולטס או בולטימור.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

יאללה אשכול NFL חח

לגבי הפלאוף כמו שאלון כתב מי בטוח לגבי הג'טס קבוצה מגעילה שמפסידה בבית לבאפלו הולכת לפלאוף גועל נפש אני מקווה שהם לא יגיעו נכון נשאר להם מיאמי ואוקלנד אבל השאלה איזה מיאמי אלה שנתנו בראש לניו איגלנד או אלה שלא הצליחו לחבר שתי מסירות מול באפלו .. נקווה בקיצור שיתפרקו .. ג'קסנוויל קבוצה מסוכנת אבל שאתה משחק שבוע כן ושבוע לא קשה להגיע רחוק .. סינסינטי קבוצה שאני מאוד מחבב עם הם יחזרו למשחק המסירות מה שחזק אצלם ולא ירוצו בגלל שאינדי חלשים בהגנת הריצה יש להם באמת סיכוי למרות שנשארו להם משחקים קשים המשחק נגד דנבר זה כמו משחק פלאוף המפסידה בצרות ..עוד קבוצה שהיה מדהים לראות אותם בפלאוף זה טנסי זה יהיה קאמבק אדיר אבל לא נראה לי שיש סיכוי גדול וגם לאלופים פיסטסבורג יש עוד סיכוי כמה מפתיע ..

בNFC המון אי יציבות סיאטל קבוצה מוכשרת מפסידה לאריזונה ואחר כך לסן פרנסיסקו נו באמת והם עוד יהיו ראש בית .. רקס גרסומן ברגע שפגש קבוצה טובה וזה לא קרה להם הרבה השנה התפרק אז בפלאוף הוא יעשה במכנסיים והגנה שלהם לא תנצח להם וספיישל טים עכשיו כולם יודעים מי זה הסטר .. ניו אורליאנס נראו מפחיד נגד דאלס אבל אז הגיע המשחק נגד וושינגטון והם היו עלובים אבל האכזבה זה קרלוניה דיברנו על סופרבול והם התפרקו לגמרי עם דבר כזה היה קורה בארץ כבר מזמן היה להם מאמן חדש ...

בקיצור טוב שיש אשכול חח השבוע אינדאנה ביוסטון צריך לנצח כדי להשאיר סיכוי לסיים מקום שני ולקבל חופש ..

דרך אגב אלון שאלה לגבי וילד קארד שתי קבוצות שבוע חופש ראשי בתים ושתי האחרות יערכו את המשחקים אבל איך זה נקבע כאילו המאזן השלישי נגד המאזן השישי ?? והרביעי נגד החמישי ? או יש איזה משהו אחר

נ.ב כמעט שכחתי ברכות לרג'י ויין שסוף סוף נבחר לפרו בול מגיע לו .. !
    נערך לאחרונה על ידי RaUl; 21-12-2006 בשעה 02:08.

Indianapolis colts Champions!!!

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

אפשר הסבר מעמיק יותר אלון?[ אני יודע ת'חוקיםאבל די ברדידות]
    אפשר הסבר על הליגות?
    על הקבוצות?
    על איך הולך הפלייאוף?

תשקיע באיזה תגובה ארוכה אני מוכן ורצה ללמודדדד

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ

עשיתי פעם אשכול ענקי עם כל ההסברים וכל החוקים והכל, שהיה בזמנו פורום ספורט אמריקאי לתקופה קצרה.
    אין לי זמן לזה כרגע, אם הוא קיים איפשהו במחסן, אני שמח עם עדן יוכל לחפש אותו איפשהו XD.

http://sports.walla.co.il/?w=//290023

בינתיים יש את זה.

למירו, כרגע סן דייגו והקולטס מקבלות שבוע חופש(אני לא ממש יודע את השוברי שיוויון הפנימייים בין המאזנים).
    בולטימור וניו אינגלנד כראשי בתים יארחו את המשחק ווילד קארד את אחת הקבוצות.
    גם במצב שלקבוצת ווילד קארד יש מאזן יותר טוב מראש בית, עדיין הראש בית תארח.
    הראש בית עם המאזן הטוב יותר, תארח את הווילד קארד החלשה יותר, והחלשה יותר את הווילד קארד החזקה יותר.
    2 המנצחות עולות למשחקי חוץ.
    המנצחת במפגש בין הראש בית עם המאזן הטוב יותר לווילד קארד החלש, יפגוש את הקבוצת פלייאוף החלשה יותר(במקרה הזה הקולטס).
    והשנייה תפגוש את סן דייגו במקרה הזה.

מקווה שהבנת, ומקווה שאני צודק ב100%.

Most Valuable User האוואטר של One Man Army
    לייקים
    5
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    משפט מחץ

ההסבר הכי טוב שתקבלו על פוטבול:
    http://www.gamer.co.il/gamer2/php/re...TopicID=741968
    קרדיט לשי

מישהו משחק פה מאדן 07?

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Denver Nuggets

פרו בול = אול סטאר?

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Denver Nuggets

והנה ההסבר של אלון על פוטבול:

Football
    נכתב ע"י -Alon-.

מדי פעם קפצתם לESPN או פוקס ספורטס וראיתם ערימה של כושים עושים תאקלים אחד לשני, ולא הבנתם מה לעזאזל קורה?
    אז הינה הסברים.

חוקי המשחק:
    פוטבול אמריקאי בנוי מ3 צוותים של 11 שחקנים(בלי מחליפים) התקפה, הגנה וקבוצות מיוחדות.
    נתחיל עם ההתקפה:
    החלק החשוב בהתקפה הוא כמובן הQB(קוורטרבק) שבהתחלה כל מהלך מקבל את הכדור מהסנטר(ע"ע) על קו ההתנגשות(קו דמיוני עליו מניחים את הכדור בתחילת המהלך ואיפה שהמהלך נגמר מניחים עליו במהלך הבא).
    לQB יש 3 אפשרויות או להעביר את הכדור לרץ האחורי שלו(ע"ע) או למסור קדימה לשחקן אחר או אולי לרוץ בעצמו.
    רץ אחורי(RB): הRB מתמקם כל מהלך מאחורי הקוורטרבק ושהקוורטרבק מעביר לו את הכדור המטרה שלו זה לרוץ אם הכדור מאחורי החסימות ולנסות להרוויח כמה שיותר יארדים עד שמפילים אותו, אם הקוורטרבק לא מעביר לו את הכדור הרץ האחורי משתתף במשימות חסימה ולפעמים אפילו תופס כדור בעצמו.
    פולבאק(FB)- שחקן שלא תמיד משתמשים בו שמתמקם קרוב לרץהאחורי ובדרך כלל מפלס דרך לרץ האחורי ולפעמים רץ או תופס בעצמו(הפולבאק כבד וגדול יותר מהרץהאחורי).
    תופס(WIDE RESIVER)- במערך רגיל יש 2 תופסים אך לפעמים קבוצה עולה אם 3 או 4 תופסים, התופסים רצים קדימה במגרש ומנסים להשתחרר מהשמירה כדי לקבל מסירה מהקוורטרבק, לפעמים התופס גם משתתף בעבודת החסימה.
    טייט אנד-כמו הרסיבר בדרך כלל מתפנה למסירה אך גם הרבה עוזר בשמירה על הקוורטרבק הוא ממוקם בקצה של קו ההתקפה(ע"ע) והוא כבד וחזק יותר מהתופסים.
    קוו ההתקפה-בנוי מ5 שחקנים, הסנטר שמטרתו זה להעביר את הכדור ומהר להתייצב כדי לחסום את קו ההגנה המנסה להגיע לקוורטרבק שני הגארדים והתאקלים שמטרתם או לפלס דרך לרץ ובעיקר לשמור על הקוורטרבק, קו התקפה הוא מאוד לא מוערך אבל מאוד מאוד מאוד משמעותי לקבוצה.

הגנה-ההגנה בנוייה מ3 קווי הגנה:
    קו ההגנה- 3 או 4 שחקנים(תלוי במערך) שמטרתם העיקרית זה להגיע לקוורטרבק ולהפילו(סאק) או לעצורא ת הרץ כמה שיותר מהר.
    ליינבקרים- מערך של 3 או4 שחקנים שמתמקמים מאחורי קו ההגנה ומשתתפים בהכל תלוי במהלך, גם שומרים על התופסים גם עוצרים את הרצים וגם לפעמים עושים בליץ על הקוורטרבק הליינקרים הם המפלצות של הפוטבול גדולים מהירים חזקים ואתלטים.
    הסקנדרי-בנוי משומרים אישייים של התופסים שמטרתם למנוע מהתופס את קבלת הכדור או לתפוס את הכדור בעצמם וכך להחזיר לקבוצתם את הכדור, החלק השני זה צמד הסייפטים המקומים מאחורה שבעיקר מונעים תקלות ועוזרים.

קבוצות מיוחדות-
    בועט-מערך של בעיטה שנותנת 3 נקודות בועט חייב לכבוש מ45 יארד ומטה ובועט טוב יכבוש גם מעל.
    מרחיק-אפשרות להרחיק את הכדור במהלך רביעי(בהמשך תבינו).
    מחזיר בעיטות פתיחה לאחר הבקעת שער ובכל התחלת מחצית קבוצה אחת בועטת את הכדור מקו ה30 שלה לצד השני שם תופס את הכדור המחזיר ורץ כמה שיותר קדימה כדי לתת נקודת פתיחה טובה לקבוצתו.
    מחזיר הרחקות-כנ"ל רק בהרחקות.

עכשיו לחוקים:
    בפוטבול החוק הבסיסי ביותר הוא שההתקפה צריכה תוך 4 ניסיונות לעבור 10 יארד מקו ההתנגשות הדמיוני כדי לקבל עוד ניסיונת להמשיך. אם הקבוצה נכשלה ב4 הניסיונות הכדור עובר ליריבה איפה שהמהלך הרביעינגמר ולכן ברך כלל במהלך ה4 הקבוצה מעדיפה להרחיק את הכדור כדי להקשות על היריבה.
    יש כל מיני עבירות במשחק הפוטבול שאותם אני לא אפרט אבל ניתן למצוא אותם בפורטל הפוטבול המדהים של וואלה http://sports.walla.co.il/?w=/154/276690.

הבקעות:
    טא'דאון-כמה פעמים שמעתם את זה ולא הבנתם? ששחקן משלים מסירה מהקוורטרבק בתוך האנד זון(10 יארד בסוף כל מגרש בדרך כלל בצבע שונה). הוא מקבל 6 נקודות, יש אפשרות גם לרוץ כמובן לתוך האנד זון לאותו ניקוד.
    אחרי ההקבעה מהיוכלת יש 2 אפשרויות או לבעוט שער שדה קל מ20 יארד לנקודה נוספת מה שבדרך כלל עושים או ללכת על ניסיון הבקעה נוסף מקו ה2 יארד מה שנותן 2 נקודות במקרה של הצלחה, יש אפשרות כמובן להבקעת טא'דון בהחזרת חטיפה או איבוד(שהשחקן ההגנה רץ כל הדרך לצד השני ל6 נקודות קלות) או החזרת בעיטה שהמחזיר הבעיטות רץ עד הסוף.
    שער שדה-יש אפשרות בניסיון ה4 לבעוט שער שדה ששווה 3 נקודות, תלוי מאיפה בועטים וכמו שכתוב בהגדרה של בועט^.
    סייפטי-הדרך הנדירה ביותר, זה שווה 2 נקודות והעברת הכדור אלייך.
    זה קורה ששחקן הגנה מפיל שחקן התקפה אם הכדור בתוך האנד זון של עצמו.

סטטיסטיקות שתבינו את הסיקורים שלי:
    מסירה: אם הקוורטרבק מסר 18\30 ל300 יארד 2 ט"ד וחטיפה זה אומר בעצם שהQB שלנו מסר 30 פעמים, 18 פעמים הכדור הגיע ליעד שלהם, פעמיים מה18 האלה נגמרו בטאצ' דאונים וסך הכל הושלמו 300 יארד באוויר במסירות אלה, אך אחת המסירות הלא מושלמות נחטפה ע"י היריב.
    ריצה: 20 ניסינות ל100 יארד ו2 ט"ד סטטסיטקה נפלאה זו אומרת שהרץ קיבל את הכדור 20 פעם והשלים סך הכל 100 יארד ופעמיים עשה זאת באנד זון רץ טוב צריך בכל ניסיון לעבור 4 יארד בממוצע.
    תפיסה- 10 תפיסות ל120 יארד וט"ד תפס 10 פעמים בהם השלים 120 יארד ואחת התפיסות היו באנד זון.
    הגנה- כאן זה דייפשוט, מספר התאקלים(עצירת מהלכים) חטיפות הפלותכדור סאקס לקוורטרבק ועוד נספרים לכל שחקן הגנה, איך לשחקני קו ההגנה טוב שיש הרבה סאקים לליינבקרים טוב הרבה תאקלים ולסקנדרי הרבה חטיפות כמובן =]

המשחק נמשך 4 רבעים של 15 דקות כל אחד ולכל קבוצה יש 3 פסקי זמן כל מחצית.

מבנה הליגה:
    הליגה בנויה משתי חטיבות AFC וNFC ויש 4 בתים בכל חטיבה אם 4 קבוצות סך הכל 32 קבוצות.
    לאחר עונה של 17 מחזורים(שבוע מנוחה לכל קבוצה) מנצחת כל בית עולה לפלייאוף בוודאות(ה2 אם המאזן היותר טוב עולות ישר לחצי גמר) וה2 האחרות נפגשות בסיבוב הראשון אם 2 הקבוצות אם המאזן הטוב ביותר שלא ניצחו את הבית שלהם. סך הכל 6 קבוצות מכל חטיבה, והמנצחת של כל חטיבה נפגשות במשחק הגדול הסופרבול.
    הבתים:
    AFC:
    מזרח-
    ניו אינגלנד פטריוטס
    באפלו בילס
    מיאמי דולפינס
    ניו יורק ג'טס
    צפון-
    סינסינטי באנגלס
    פיטסבורג סטילרס
    קליבלנד בראונוס
    בולטימור רייבנס
    דרום-
    אינדינפוליס קולטס
    ג'קסווניל ג'אוג'רס
    טנסי טייטאנס
    יוסטון טאקסנס
    מערב-
    דנבר ברונקוס
    קנזסס סיטי צ'יפס
    סן דייגו צ'ארג'רס
    אוקלנד
    NFC:
    מזרח-
    דאלאס קאובויס
    ניויורק ג'איינטס
    וושינגטון רד סקינס
    פילדלפיה איגלס
    צפון-
    שיקאגו ברס
    דטרויט ליונס
    מינסוטה וויקגנס
    גרין ביי פאקרס
    דרום-
    קרוליינה פנתרס
    טמפה ביי באקנירס
    אתלנטה פאלקונס
    ניו אורלינס סיינטס
    ומערב-
    סיאטל סיהוקס
    סיינט לואיס ראמס
    אריזונה
    סן פרנסיסקו

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

כן אלון הבנתי תודה .. וכן יש לקולטס שובר שיווין על בולטימור למרות שהם לא שיחקו אחת נגד השנייה העונה ...

וכן בן פרו בול זה האול סטאר של הפוטבול שמתקיים אחרי הסופר בול ..

Indianapolis colts Champions!!!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Denver Nuggets

למה הם עושים את זה אחרי הסופרבול? ולא באמצע העונה כמו בNBA .
    נערך לאחרונה על ידי Answ3R; 21-12-2006 בשעה 16:13.

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ

זה סתם משחק חסר משמעות הפרו בול, אין לו הייפ כמו האולסטאר.
    סתם כמו מסיבת סוף עונה של הכוכבים.

שמח שמצאת את ההסבר שלי =]

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

אלון גאון בן שמן

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,106 | הודעות: 8,150,688 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect