קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 11-02-2006, 19:35
  2. [דיוו] האם הגיע הזמן להשמיד את המחשב שלי ?
    על ידי Alonh בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 22:05
  3. אחרי יום של"ח מפרח, הגיע הזמן למבחן האמיתי
    על ידי AllenIverson בפורום כדורסל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 23:32
  4. הגיע הזמן להיפרד =/ אני מתגייס מחר
    על ידי הקוסם האפל בפורום כדורסל
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 27-09-2005, 00:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

ליגה ישראלית בפגרה הגיע הזמן לסכם את ההתחלה

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

Smile ליגה ישראלית בפגרה הגיע הזמן לסכם את ההתחלה

הנה סיקור קטן שלי על כל הקבוצות של ליגת העל שלנו כאשר על קבוצה אני יכתוב את המיקום שלה הישגים שלה עד עכשיו ודעתי האישית על הקבוצה

1.מכבי תל אביב 7W 0L
    הישגים: מכבי הביסה את ירושלים במשחק הראשון של העונה. ניצחו גם את שתי היריבות הגדולות בני השרון ועירוני נהריה בבית .והישג הכי גדול שלהם שזה המשחקים שבהם ניקולה עושה מתיחות ולא משחק.

דעתי האישית : קשה להביא לי דעה כי ראיתי את מכבי רק במשחק הראשון העונה שאר המשחקים בתשלום ומי ישלם תמורת משחק שידוע מראש מי תנצח בו .. בקיצור מכבי דורסים את הליגה בלי יכולת גדולה כמו בימים הטובים רבע אחד טוב מספיק כדי לנצח וזה אומר הכול על הליגה שלנו .

2.עירוני נהריה 5W 2L
    הישגים: נהריה נהנת מפתיחת עונה טובה מאוד ההישג הגדול הניצחון המדהים על ירושלים ב35 הפרש. למרות כל הפתיחה הטובה בליגה הודחו כבר בשלב הראשון של היורוקאפ (אני מקווה שככה קוראים לזה). ההישג המשמעותי התחייה של לימונד ושל קוז'יקרו שמסתם חלק מהרוטציה בירושלים הפכו לשחקני מפתח בנהריה ..
    דעה אישית : קבוצה נהדרת בנה מיקי ברקוביץ בצפון למרות המלחמה והכול הוא הביא זרים לא רעים למרות שגריר לא ממש שחקן טוב אבל מנדז וגם גילקריסט עושים את העבודה ביחד עם לימונד וקוז'יקרו יש לנו קבוצה טובה שנהדרת בבית בחוץ קצת מתקשה ..

3.בני השרון 5W 2L
    הישגים: בני השרון נבנו השנה מצויין אפי מראה למה הוא בין המאמנים הטובים בליגה גנבה גדולה של לי ניילון שקצת נרגע לאחרונה אבל עדיין שחקן ברמה הזאת בדרך כלל מגיע רק למכבי .. גם שאר הזרים קוקי בלצ'ר מראה שהיה שווה להחזיר אותו ולסמוך עליו גם הישראלים מזרחי וכץ .. הישג הגדול כמעט ניצחו את מכבי רק רבע רביעי הפרד ביניהם וניצחון על ירושלים ..
    דעה אישית : אפי המאמן הכי טוב בליגה לדעתי לראות אותו שולט בקבוצה שעושה בדיוק מה שהוא רוצה זה פשוט תענוג ויצא לי לראות את זה במשחק נגד עפולה הסתכלתי עליו וראיתי מאמן ששולט בקבוצה מתעצבן שצריך מרגיע שצריך ..

4.הפועל י"ם 4W 3L
    הישגים: ניצחו בקושי את כל הקבוצות שהיו אמורים לנצח הפסידו לכל הקבוצות שלפניה. ההישג הכי חשוב הצליחו להבין שסליי לא שחקן וזרקו אותו
    דעה אישית : עם תקציב שני בליגה ציפיתי להרבה יותר קבוצה מאוד לא יציבה דן שמיר לא ממש הכניס להם משהו שלא היה קודם קוטה חלש גולאמץ אחד שאם לא היה גבוה לא היה משחק כדורסל והריב עם טפירו בהתחלה גם לא הוסיף כלום אבל שוב זה רק תחילת העונה עם ירושלים יעשו שינויים נכונים בפגרה הם יכולים לחזור לעצמם ..

5.עירוני אשקלון 4W 3L
    הישגים: אשקלון פתחו עם 0-3 אבל מאז לא מפסיקים לנצח המשחק בעפולה שהם היו בפיגור 16 בתחילת הרבע הרביעי הביא להם כנראה את השינוי הקבוצה היחידה בליגה שיש לה רק 2 זרים.אבל כל זר סוכריה האטן מראה שהוא לא סתם שחקן אגאוסיט וריקרדו מרש הוא שחקן נהדר בצבע והקבוצה המפתיעה של אשקלון כבר מקום 5
    דעה אישית: אשקלון במשך 3 הרבעים בעפולה נראו גרוע בטירוף חשבתי זאת קבוצה גרועה אבל הקאמבק המדהים והפסד הכי קשה שיצא לסבול כאוהד של עפולה מראה שאולי אין להם כישרונות גדולים אבל יש להם המון לב ומלחמה שחקנים כמו יעקוסי שמשאירים כל מה שיש להם על המגרש למרות שהם די נגרים ..

6.מכבי ראשל"צ 3W 4L
    הישגים: ראשון פתחו חזק ואז קיבלו בראש מנהריה ,השיגו ניצחונות יפים ביורוקאפ אבל תבוסה במשחק חוץ האחרון השאיר גם אותם בחוץ .
    דעה אישית: לא יצא לי לראות אותם משחקים העונה אז אין לי מה להגיד לפי התוצאות קבוצה מאוד לא יציבה פעם מנצחים בגדול פעם מקבלים 40 הפרש ..

7.הפועל עפולה /גלבוע 2W 5L
    הישגים:2 ניצחונות חוץ יפים על רמת גן וגליל שזה יפה מאוד .קבוצה שממלאה את האולם שלה כל משחק ועדיין הקבוצה הפסידה את כל משחקי הבית.ההישג הגדול היכולת הטובה של גוני יזראעלי שקיבל אפילו זימון לנבחרת שיוצאת לכמה משחקים.
    דעה אישית : אני לא מסתיר שזאת הקבוצה האהובה עליי לכן אני יהיה מאוד ברור יש לקבוצה בעיה גדול של סגל יותר מדי שחקנים שאין להם פשוט מחליף הזרים מיקינג ג'ונסון ולי לא נותנים מספיק הול נהדר אבל הוא צריך עזרה בצבע גם הישראלים חוץ מגוני ואורלנד כהן . כהן מינץ מאוד מאכזב וגם פרנקו כבר מהתחלה ידעתי שהוא לא האיש לתפקיד בקיצור אני מקווה שהנהלה תבין את זה בזמן לפני שנזכור לליגה הלאומית ..-(

8.עירוני רמת גן 2W 5L
    הישגים: הספיקו להחליף מאמן אחרי כמה מחזורים ספורים אבנר יאור שעשה עונה גדולה בעפולה שנה שעברה קיבל במפתיע את הג'וב וביינתים עושה אותו לא רע בכלל ירושלים הקיאו דם עד שניצחו את המשחק האחרון .
    דעה אישית: אבנר יאור אחלה מאמן הוא היה נהדר בעפולה השאלה אם הקפיצה לא מהירה מדי ביינתים הוא עושה עבודה טובה בגלל שרמת גן יריבה ישירה של עפולה קשה לאחל לו יותר מדי בהצלחה

9.גליל העליון 2W 5L
    הישגים:אין ..
    דעה אישית: משהו לא טוב עובר על המכללה של מכבי ששמה השני זה גם גליל העליון קטש לא ממש פגע בזרים והקבוצה הושפלה ביורוקאפ כבר אחד הזרים שוחרר והקבוצה שהכי כיף לראות אותה בשנים האחרונות השנה זה ההיפך ראיתי את גליל כמה פעמיים ולא נהנתי בכלל אני מקווה בישבילם שזה הולך להשתנות ..

10 גבעת שמואל 1W 6L
    הישגים: יש כמעט הישג ניצחון במלחה .
    דעה אישית: לא ראיתי אותם הרבה במלחמה הם שיחקו מצויין שאר המשחקים לא יודע יהיה לי יותר דעה במשחק הליגה הבא שהם באים לעפולה ..

טוב מקווה שתהנו מהסיקור המיוחד אני לא פתחתי עד עכשיו כלום על הליגה הישראלית כי חשבתי שלא ממש מתעיינים .. יש לי מנוי לכל משחקי הבית של עפולה אז אחרי שכולם יבואו לעפולה יהיה לי דעה יותר גדולה על הקבוצות ..

Indianapolis colts Champions!!!

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של AllenIverson
    שם פרטי
    עדן =]
    לייקים
    0
    נקודות
    2,449
    משפט מחץ
    Every day i have a dream and in this dream there is no maccabi !

תודה רבה מירו .
    קראתי רק על הקבוצות שיותר מעניינות אותי וגם זה לא כאילו יש לי זמן לקרוא הכל [מבחן מפחיד בתנ"ך מחר =/]
    אז תודה שוב

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    It will always be Miller time!

תודה מירו!

נהריה עם פתיחת עונה חזקה, סך הכל יש ליגה סופר מעניינת השנה.
    מכבי מעל כולם כרגיל אבל נהריה בני השרון אשקלון המשתפרת והפועל ירושלים שתשתפר אני מאמין, ילחמו על מקום בפיינל פור. מאבקי התחתית לוהטים מתמיד, אחלה ליגה.

אני אשתדל לעשות סיקורים על המחזורים שאני יכול.

The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!

כל הכבוד דבר ראשון ותבורך על היוזמה.

עכשיו אני הייתי יותר רוצה להגיד כל הכבוד לנהריה ובראשון לאריאל בית הלחמי.
    מאמן פשוט מצוין כל קבוצה שהוא מאמן מגיע להישגים מאשקלון דלת התקציב ועד ברקוביץ' בנהריה שהוכיח עד כה שהוא לא פוחד לקחת קבוצה גדולה בכדורסל הישראלי ולהצליח איתה.

בקשר לראשון הלכו מאמן לא ממש מנוסה כמו גלעד כץ וההימור הצליח עם חומר השחקנים הלא גדול שיש להם.
    אחלה מאמן והם לאט לאט מנסים להשתקם ולשמור על יציבות ובלי אירופה יהיה להם הרבה יותר קל.

עכשיו הכדורסל הישראלי לא גדול זה כולם יודעים אבל בעונה הזו האולומות הקטנים האלו אם זה בנהריה ואם זה בראשון ואם זה בבני השרון ואוהדי הפועל ירושלים שממלאים את רובו של מלחה פשוט כיף והנאה.
    הרבה מאוד אוהדים במיוחד של האולומות הקטנים מלאים כמו ראשון ונהריה וזה נהדר לראות שהקבוצות גורמות לאוהדים לצאת מהבית ולראות כדורסל ישראלי.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Denver Nuggets

קודם כל תודה.
    שמח שאתם עוזרים ומשקיעים גם אלון תודה גם לך =]

כמו שאמרתי הליגה לא ממש מעניינת אותי אבל יצא לי להיות במשחקים של ראשון ביורופקאפ שלצערי הם הודחו
    אני מאד מאוכזב מהם מה זה לקבל 40 הפרש בראש מנהריה?
    חבל לי עליהם כי יש פוטניצאל וראיתי את זה במשחקים שהייתי.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

טוב בכיף אני רק רוצה שהדיון ימשיך ולא שכל אחד כתב תודה ..

רובן (אם אתה רוצה אני יקרא לך בשם שלך אתה מוכן לכתוב אותו פה) אני מסכים איתך השנה ביינתים יש יותר אוהדים למרות שבנהריה אם היית שם באולם הוא בכלל לא קטן ..

וכדי להמשיך את הדיון מה אתם אומרים על החוק הרוסי נכון הרבה התנגדו לזה בהתחלה והכול אחרי שעברו כמה מחזורים זה טוב או לא ???

לדעתי זה לא רע בכלל כי רואים הרבה יותר ישראלים על המגרש ואתה יותר מתחבר למשחק כי שיש 4 זרים בכל צד אתה חושב שאתה רואה משחק NBA רק ברמה נמוכה .. שחקן כמו גוני יזרעאלי לא בטוח שהיה רואה יותר מדי דקות בלי החוק הזה ובכלל הקבוצות חושבות על ישראלים כי הם יודעים שהם המפתח לניצחון .. מה שכן שיש הרבה קבוצות שאין להם תקציב לזרים כמו אשקלון שמשחקים רק עם 2 ... בקיצור זה שינוי טוב בשנה הבא פשוט צריך להרשות 3 זרים וזהו

Indianapolis colts Champions!!!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Denver Nuggets

אחי יש נושא מתחתיך אלון פתח דיון החוק הרוסי

משתמש ותיק
    שם פרטי
    טרי
    לייקים
    0
    נקודות
    1,580
    משפט מחץ
    Every spur can KISS my Ass

כל הכבוד מירו.

נהריה (הקבוצה המועדפת עליי בשלב זה בליגה) נותנת במה ענקית לרביב לימונד, שמראה שירושלים לא הצליחה להרוס אותו לגמרי, והוא חוזר לעצמו. קבוצה שמאוד כיף לראות, שצריך לזכור שנבנתה על רקע המלחמה.
    מיקי ברקוביץ' המלך =]

עפולה גם קבוצה שכיף לראות, קבוצה שלדעתי שווה הרבה יותר מהמאזן הגרוע מאוד שיש לה, קבוצה עם קהל לא רע (=]) בכלל, גוני יזרעאלי גדול, אם כי ששמעתי שזימנו אותו לנבחרת - מה זה הבדיחה הזאת? ממשיך את הקו של המורט רוטים האלה שקלעו שני סלים בליגה והופכים לשחקני נבחרת.

לי ניילון בירידה, ואם הוא לא יחזור לעצמו ולדומיננטיות שלו, בני השרון לא שווים הרבה. למרות אפי ובגלל אפי.
    "רק איפה זה חיפה?"
    מירו, RaUl, עפולה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,156 | הודעות: 8,150,738 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect