|
|
יצא יפה מאוד!
אולי טיפה להוסיף מברשות, וזה הכול..
אני רוצה להגיד משהו ...
אני לא מפרסם בפורום הזה יותר חתימות ...
אני חושב שהפורום הזה לא ממש מבין משהו ...
אני ממשיך בליגה וסבבה אבל רק בליגה אני מפרסם אבל בסך הכל אני לא מפרסם פה יותר התגובות פה של האנשים בכלל לא מוצאות חן בעיניי ואני לא מעוניין שאחרי שאני משקיע על חתימה או שמשהו אחר אז תגידו שפר ניק או מה שהאחרים אמרו זה נמאס ...
אני רוצה להתקדם ולדעת עוד אבל בקצב הזה אפשר רק להישאר באותו המקום ..
ממש ממש התאכזבתי מהפורום הזה..הייתי בתוך שאפר ללמוד מפה משהו ...
לא מחזיקים אותך , להתראות
בכל פורום יגידו לך אותו דבר
אני יגיד לך תאמת ובלי שום כוונה לעליב לך יש רמה של מתחיל
ויש לך עוד כמה שנים עד שתעשה חתימות ברמה
ועד אז יגידו לך שפר ניק שפר מסגרת שפר צבע
גם אני התעצבנתי כשה אמרו לי דברים כאלה
תשאל את
Guyowange
כמה פעמים אמרו לי שפר צבע שפר ניק....עובדה הרמה שלי עלתה לא רע
נערך לאחרונה על ידי pingvin; 12-01-2007 בשעה 14:35.
מג"ב שכם
אחי שפר ניק...
וצבעים
ותגיד מה אתה רוצה עוד שנגיד לך?
להסביר לך עכשיו בפרט איך לשפר?
ומחזק את פינגוין...
באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה
תקשיב ותקשיב לי טוב אני שלושה שבועות בדבר הזה ולפי מה שאני רואה פה אתם לא ברמה כל כך גבוהה חוץ מ -BT
שממנו אני מחזיק זהו ...
אף אחד לא ברמה שלו ...גם לא אתה שאתה חושב את עצמך......
כל הפורום הזה אומר רק את מה שאחרים אומרים אם היה פה בן אדם אחד שמדבר לעינין אז הייתי אומר אבל BT אף פעם כמעט לא מגיב לחתימות של אחרים אז ככה שאני לא יודע איך הוא מגיב ומה הוא אומר...
אבל אני אוהב את החתימות שלו כי באמת הוא יודע לעשות...
אז אם אתה אומר שלשלוש שבועות חתימה כזאת או חתימה אחרת שלי נחשבת למתחיל אז עזוב....
דבר איתי שתדע מה אתה אומר בכלל ...
כי אני בטוח שאתה לא היית ברמה כזאת שהתחלת ...
יצא נחמד שפר ניק דחוףף
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה מתחיל אמרתי תאמת לא ? ....שלוש שבועות זה מתחיל ועוד איך
אין לי טענות לזה שאתה מתחיל .... אה וכן האתחלה שלי הייתה לא פחות טובה משלך
ועוד משו אני חושב ש בלק טיאר הרבה פחות ברמה מפלאש ומגיא
כנס לישראאט לפורום עם רמת עיצוב הכי גבוהה ותראה איזה תגובות אני מקבל על החתימה האחרונה שלי
כשה תגיע לרמה שתתחיל להבין תתחיל לדבר
בינתיים תעשה חתימות תקשיב לאחרים תשתפר לא תקשיב תתקע ברמה שלך
מג"ב שכם

שפר צבע, שיהיה פחות זוהר ושפר ניק...
שים רקע או מברשות, תמלא במשהו...
ודרך אגב אם אתה רוצה לעזוב תעזוב, יש לך אובססיה לBT, אתה כל הזמן מדבר עליו, יש כאלה שחושבים שהוא טוב ויש כאלה שחושבים שהוא לא אז אין לך מה להשוות את כולם אליו, בחלק הוא יותר טוב ובחלק הוא פחות!
אני לא יודע מה איתך אבל אני בפורום בשביל לקבל תגובות על החתימות שלי ולא בשביל להתלונן שאנשים פה לא מבינים...
לא צריך אנשים כמוך פה...
אחי כמה שאתה טוב, וכמה שאמרת שגיא ופלאש יותר טובים, עדיין הרמה של BT יותר טובה...
תסתכל רק על העבודות שלו ותבין.. אבל זה לא חשוב.. לגבי התגובות האחרונות שקיבלת כולה קיבלת
4 אז לא צריך להתלהב יותר מדי ולהשוויץ, כי רק אחד עם 14 הודעות אמר לך יפה.. אבל זה לא חשוב...
זה באמת דברים של שטויות.. הבעיה פה שאנשים שלא מבינים בחתימות ואני לא אומר אתה, וזה קורה
גם לי למשל Baby King שכל חתימה רושם אצלי חמוד ואחרים כמו פלאש שכן מבינים רושמים לי יפה
הורס לך את כל החשק... Answ3r שבחיים שלו נראה לי לא הכין חתימה אומר כל פעם לך תשפר ניק וזה
לא רק לי, ואז אנשים אחריו כמוהו תשפר ככה תשפר ככה... כדי שנהיה יותר מקצועיים ושנלמד מכם המעצבים
שהרבה זמן עושים דברים, תגידו לנו בדיוק מה לשפר, ולא להגיד שפר ניק וזהו שלום שלום.. תגידו מה צריך
לשפר ותעזרו זה מבחינתי לפחות
יפה!