אחי גם אני ככה.... רק אני שוקל 47-48 ככה
אנשים כל הזמן אומרים לי שאני שחיף :/
יש לי שרירים אבל אני ממש רזה.... אני מנסה לאכול הרבה וזה לא מזיז כלום
אחי גם אני ככה.... רק אני שוקל 47-48 ככה
אנשים כל הזמן אומרים לי שאני שחיף :/
יש לי שרירים אבל אני ממש רזה.... אני מנסה לאכול הרבה וזה לא מזיז כלום
|
|
במקומכם הייתי מבקר במקדונלדס 3 פעמים ביום ואני ממש ממש לא צוחק על הזיין הכסף לפחות הייתי נראה כמו בן אדם
תאחלס עכשיו אני מעדיף להיות מלא(לא שמן) , מאשר שחיף מתפרק
זה פשוט מגעיל , מה גם אתה חלש יחסית , ובטח בעל חילוף חומרים מהיר ונדפקת לכל החיים אבל יש הרבה אנשים שמקנאים בך
בקיצור חבר'ה תתחילו לחשוב על 2000+ קלוריות ביום
עם אתה שוקל 45 וגובה 170
זה תת משקל...
170 נורמלי צריך לקול 55-65 אפילו 70 תלוי...
55-65 זה ככה רפוי...70 ככה+ שומן+שרירים...עדיף יותר שרירים
חחחחח
לא הבנתי את הקטע של ההגבה בלה בלה?
ולבן אדם עם אחוזי שומן בקנטים מקדונלדס לא יזיק אבל מקדונלדס כמובן זה בגדר בדיחה , זה נחמד כל הג'אנק כשאתה על אחוזים ממ קטנים (כמו שרוב חברנו השחיפים שהתעוררו להם פתאום).
בכל מקרה עליה במסה "נקייה" לא תועיל להם הרבה , הם יגדלו מאוד לאט שומן ידוע כחלק גדול ונרחב במסה והוא רק ידוע כיתרון...
לאנשים עם אחוז שומן נמוך מומלץ לאכול במסה דברים שומניים לא להגזים כמובן , בכל מקרה מקורות השומן צריכים להתחלק לשליש , שליש שומן רווי(מה שתמצא במקדונלדס בד"כ) , שליש חד בלתי רווי ושלישי רב בלתי רווי
ככה שבמילא מקדונלדס זו תיהיה אופציה אם תסגור לשחיפים 100 גרם שומן ביום...
אחי אתה יותר מדי רזה!!!
תתכיל לאכול...לאכול טוב!!!
אתה חייב להשמין...אתה בתת משקל
זהרו לא להתפרק באמצע מזה
אני 1.65 שוקל 60....לא שמן , תמונה בצד
מג"ב שכם
אני מטר 67 בערך ושוקל 50 ועד לפני חודש הייתי בתת תזונה -_-
חודש שעבר שקלתי 40 אני רזה אחושרמוטה ונמוך אבל עכשיו 50 ואני משמין וגודל עכשיו כיתה י' יש לי חברים מטר 80 בערך שוקלים 73 והם ממש אבל ממש לא שמנים אז איך לזעזעאל אתה שוקל 45 אחי תאכל אני כל היום אוכל כל דקה אני יוצא מהחדר עם צלחות ובקושי משמין
אני מטר 1.73 שוקל 56
אני בתת משקל?
נערך לאחרונה על ידי thegunr122; 17-01-2007 בשעה 08:44.
אולי אצלנו לרוב האנשי האלו שמוזכרים למעלה יש ח"ח ממש מהיר זה לא משפיע בשיט הם אוכלים פי 5 מאיתנו ונשארים מקלות ..
צריך לדעת מה לאכול וכמה לאכול אין אדם אשר אינו יכול לגדול או להרזות לא קיים דבר כזה בעולם.
אם ממש תרצה "להשמין" אבל מבחינת מסה לא שומן מעפן תוך שנה בכיף אפשר להשיג 10-20 קילו ש70-80% מהם יהיו שריר(לאנשים כאלו מדובר כמו למעלה)
אני מטר 64 שוקל 48 ואני ממש לא בתת משקל יש כמה אחוזי שומן להוריד ..הגיוני?