X23
X23
|
|
אם לא פגעתי למה היא נכנעת????.
נערך לאחרונה על ידי warhammer; 15-01-2007 בשעה 17:48.
אני יוצא מהחדר,נושא את הבחור שננשך
הוא מת?
אם לא אז אני צועק שיעזרו לי ושלא יכניסו יותר פרקים כאלה
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
ת'רן:
תישאל אותה...
ג'יסון:
המיספר הרנדומלי שלך הוא: 3
אתה קם מהמהלומה שהמפקד נתן לך. אתה מרים את חרבך ומנהסה ליתקוף אותו אך ללא הצלחה. הוא הדף את נישקך הצידה ויש לו ניסיון התקפה. בחר מישבצת...
הורדוס:
המיספר הרנדומלי שלך הוא: 6
כל הנערים מנסים להכות אותך עם מקלותיהם ואבניהם אך אתה מיתחמק מכולם! ולא רק זאת אתה רואה פירצה בין התקפותיהם (יש לך ניסיון התקפה שלא בא על חשבון התור. כך שתיבחר 2 מישבצות)
רורי:
לצערך הבן-אדם מת. אתה יוצא החוצה כשאתה רואה הרבה מאוד מהעובדים מיסתכלים עליך בפחד. "מה קרה לו?" כמה שואלים. "אתה בסדר?" אחרים אומרים. "אתה רצחת אותו?" אחד יוצא דופן שואל.
14F
אני מתחיל להסביר,תוך כדי שאני מקלל בלהט...
אחרי זה אני אומר להם שאני הולך
אני מתארגן ונוסע על האופנוע שלי
אני נוסע למקום שבו צילמו את גופות היצורים
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
ג'יסון :
המיספר הרנדומלי שלך הוא: 6
המפקד מנסה להכות בפיתחה שבין מכותיך אך ללא הצלחה. אתה מהיר מידי בשביל המכה הזאת שהוא הלם בה.
לאחר שאתה קופץ הצידה הוא מנסה ליתקוף אותך שוב. בחר מישבצת להגן.
רורי:
(אולי לא הבחנת אבל זה המישחק הזה מתקיים כביכול בעבר... מתי שלא היו סקוטים או אופנועים....)
אתה רוכב על סוסך למקום צילום התמונות וכשאתה מגיע לשם אתה רואה שיש עוד גופות כאלה שעוד לא נילקחו מהזירה! יש שם עוד אנשים שמרימים אותם ולוקחים אותם אל עבר בית החולים.
אני אמור:"הירייה שלי הייתה די גרועה למה את ניכנעת??"
21I
לא~!!!!!!
רורי דוהר ומרסק גופו רבות,
אל תגעו בהם!בני הבליעל האלה חיים,והם יהרגו אתכם.
אם מישהו א יקשיב לי,אני אאלץ לפגוע בו
![]()
[יש עיכוב קטן: אני מיתקונן לכמה מבחנים אז אני ינסה להגיב מוקדם ככל שאפשר...]
נוו מה קורה?
![]()