|
|
אבל אם מישהו יחשוב שהוא מרוויח יותר ממשהו אחר ולא מנקודות למה שתמנעו ממנו את זה?
מה שקורה עם החוק הזה, זה:
אתה המוכר תציע לבן האדם להביא לו את המשתמש תמורת נקודות ואז המוכר יפתח עוד אשכול חדש של קניה והמשתמש הקונה וימכור לך...
קצת ויתר עבודה אבל שומרים על הערך של הנקודות..
בשביל לראות את כל החתימות שלי בעמוד אחד - לחץ כאן.
12 חתימות מתחלפות כל ריענון.
תודה ל- s&a על 4 מהחתימות!!
תודה ל- Anxious על 3 מהחתימות!!
תודה ל- X-MOI-X על אחת מהחתימות!!
תודה ל- Matanb91 על אחת מהחתימות!!
ותודה לי על 3 מהחתימות!!
לדעתי כדאי שתפתחו עוד סאב פורום של החלפות, כאילו רק החלפות לא בעד נקודות.
וכדאי שתיישמו את מה שהולך ב-FST...
יש להם שם Rep Points...
אחרי כל החלפה בין אנשים, כל משתמש נותן לשני נקודה אחת של Rep וככל שיש לך יותר Rep ככה אתה יותר אמין...
ואם אתם עושים סאב פורום רק להחלפות תעשו הגבלה של איזה 100-200 הודעות שלא כל פלצן שנרשם יבוא וירמה על אנשים פה...
מה אתם אומרים?
שוב היינו יכולים לעשות את זה ממזמן , אבל אנחנו רוצים שלנקודות יהיה ערך בפורום בגלל שאף אחד כמו שאתה רואה זו רק הוכחה שאף אחד לא מעוניין בנקודות , אנחנו מנסים להחזיר את ערך גם אם הפעילות תרד או משהו כזה(למרות שנכון לעכשיו זה ההפך) , לא אכתפ לנו מה יקרה גם אם לא יחליפו יותר משתמשים בפורום , אנחנו חייבים להחזיר את הערך של הנקודות בכל מחיר שהוא.
כמו שאמרתי לא יהיו החלפות בפורום לפחות לא לתקופה הקרובה בגלל הערך הזעום של הנקודות שנהפך פה לצחוק ובדיחה בפורום...
מה כן אתם יכולים לסחור בנקודות אתרים , לא מעוניינים לסחור בנקודות? אין לי משהו אחר תתקעו עם האתרים שיש לכם ואל תחליפו בחיים בעיה שלכם לא שלנו , זה שאתם לא סומכים על הנקודות כדרך החלפה זו לא בעיה שלנו ואנחנו לא נחליף את השיטה כי "אתם רוצים להחליף אתרים ולא רוצים בנקודות כי לנקודות אין ערך".
יום טוב הדיון נסגר