טוב שהוויכוך הזה לא מידרדר לכקללות שהם מיותרות לחלוטין אבל בוא נעזוב את זה
למה החמאס עלה בוא אני אגיד לך למה החמאס על כולנו מקירים עראפת אז נחשו מה בזמן שהוא והחברים ההומהים שלנו לכחו את כול הכסף שמגיע מהאום לכיס שלהם והיסתובבו בעזה בלימוזינות בזמן שכולם מתו שם מרעב ואנסו קיטינות עניאה רוס החמאס היסתובב לו שם ודאג שלפחות יהיה להם שם בית חולים בזהנום הזה שהם קוראים לו בית הוא ניסה לידאוג שיהיה להם אוכל למה כי באמת איכפת לו שלעם שלו יהיה טוב.
אכשיו כול האירגונים גם האשף וגם החמאס מקבלים כסף מבחוץ מגורמי טרור ככה זה מעבירים א הכסף לאיזה חשבון בשוויץ ואז קונים בו נשק .
אכשיו תפסיקו להאשים אותנו את השמולאנים בזה שהערבים חשובים לנו יותר מהערבים כי זה לא נכון אנחנו פשוט מסתכלים על המצב בצורה פרקטית יותר ורואים מה אפשר לעשות עם הבעייה במקום להיתאצבן עליה כי הדרך שלכם לא פותרת אותה בגרוש.
וכן גם אם זה יהיה על חשבון שטחים אכשיו אל תזיינו לי בשכל שאין מקום בארץ סתכלו כמה מקום יש בנגב מרחבים ענקיים בלי נפש חייה אז יש מקום הבעייה שלכם זה לא לצאת פראיירים ותאמינו לי שאני כבן אדם שאף פעם לא יוצא פראייר חושב ככה זה פשוט אז מה שיהיה להם שקט זה יגרום לנו לשקט אז סבבה תתנו להם מדינה עם יהיו עדין איתם בעיות תמיד נוכל תמיד להיכנס בהם שוב ככה זה אז דיי לבכות על אדמה ותידעגו לכך שלא יהרגו הילדים שלנו.

ציטוט ההודעה