|
|
חמודי,אל תבוא לפה ותתחיל לנפנף בהשיגייך כאוהד כי באמת שזה לא מעניין אף אחד ולא מראה על שום ידע בכדורגל
דבר שני אתה צודק שקבוצה מקבלת גול בדקה הראשונה אז היא נכנסת להלם מסוים אבל יש עוד 89 דקות לתקן את הטעות ובעיקר שזאת מכבי חיפה שיש לה כלים כמו ארבייטמן וקולאוטי בהתקפה...
לקבל רביעייה בבית מהקבוצה האחרונה בטבלה זאת השפלה ולהוסיף חט על פשע חיפה היא האלופה של הליגה שהושפלה על ידי קבוצה שעלתה מהלאומית העונה ומדורגת אחרונה בטבלה.
והקהל שלכם ביזיון הפועל באר שבע מביאה יותר אוהדים למשחקים שלה מאשר מכבי חיפה
איזה כלים כוסעומו כולם עגלות שם, בגלל זה האוהדים צעקו לרוני לוי, הוא צריך רכש חדש ומהר.
ודבר אחרון.. אני יודע שיש לנו קהל מפונק.. וגם בגלל שכביכול הרצליה לא נחשבת לקבוצה חזקה אז אוהדים
חושבים לבד ולא באים.. אז אל תכליל את כל האוהדים, יש המון אוהדים שבאים לכל משחק לא משנה איפה לא משנה נגד מי.
קרטר באמא שך צא מהדיון ואל תכנס אתה מביך את כולם :\
נעמיקו גם אתה לא ממש הכי מבין בעולם
מה זה לא רצו?
רצו בטח רצו
לא נלחמו
זה משהו אחרר
משחקים בלי רגש כן
לא רצו? אני לא מאמין שיש שחקן בחיפה שלא רוצה לנצח
הם לוקחים דברים כמובן מאליו
אבל זהו אני מאמין ששחר יעשה הכל והוא יתחיל להתערב ולשנות דברים
יעעקב שחררררר!!
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אני לא אומר שהם לא רצו מההתחלה
כי ככה זה מכבי חיפה
מקבלת שני גולים מתפרקת כמו עגלה
אולי יעקב שחר יבין שזה לא צורה להמשיך ככה...
אנדרסון ומסודי הביתה. צריך להעיף את קטן מההרכב הראשון לאיזה כמה משחקים להראות לו שאיך שהוא משחק עכשיו זה לא יתקבל. בוקולי צריך לחזור לאגף ימין. אם מסיימים מחצית ב0:0 שרוני לוי יבין שקבוצה כמו חיפה לא צריכה לשחק הגנה במצב כזה ולעשות חילוף חלוץ במקום קשר אחורי...הוא מחכה עד דקה 80 כדי לעשות חילוף כזה. מאוחר מדי להביא את בנאדו מה לעשות...אבל ההגנה בסדר רק צריך שדוידוביץ' יחזור ויהיה בסדר. עם קשר שמאלי זר במקום 2 הליצנים שיעופו הביתה תהיה אולי קבוצה כמו שצריך..
אבל הדפוק הזה ירד לחדר הלבשה ועודד את השחקנים כאילו הם עשו משהו טוב...אני מתבייש לאהוד תקבוצה הזאת היום. זה קורה כל עונה...עונה שעברה זה היה לאשדוד אם אני לא טועה..אבל בכללי הקבוצה משחקת כמו קבוצת תחתית זה לא משחק אחד שהיא לא טובה...ביכולת הזאת אין אירופה אין אליפות וגביע כל שנה חיפה מפסידה זה לא חדש..שחר צריך להתעורר.
נערך לאחרונה על ידי O-MaN1; 27-01-2007 בשעה 20:55.
כולכם מזיינים תשכל במיוחד אוהדי חיפה כמוך תומר.. מה אתה אומר לכולם לפני 6 שנים
ולפני 3 שנים, את מי זה מעניין? אולי את אוהדי חיפה, אבל את כל הליגה לא מעניין מה קרה בעבר
וגם לא יעניין, מה שמעניין זה ההווה בלבד.. מבחינת מעמדים מכבי ת"א צריכה להיות הקבוצה הכי טובה
בליגה, יש להם הכי הרבה אליפויות, גביעים, נכון? למה אתה לא מסתכל על זה.. מספיק לחפש תירוצים
חיפה.. אכלתם 4-0 בבית מהרצליה זה בושה של הבושה... אתם לא מועמדים לאליפות, כל משחק השחקנים
שלכם הולכים מכות(פעם שעברה דירסאו עם שחקן מחיפה, אח"כ דוידוביץ' עם שחקן מקבוצה אחרת, ולבסוף
דיקל קיינן עם שלט) מה יהיה פעם הבאה? רוני לוי עם יעקב שחר... תפסיקו לתפוס פוזות ותודו שהשנה חיפה
על הפנים, חרא קבוצה, ושהמאמן צריך ללכת הביתה.. אין לו כבר מוטיבציה כמו של פעם, הוא חשב זנדברג
ועידן טל ילכו ועדיין הוא ישתין על כל הליגה, אז הוא טעה ובגדול... לגבי הפועל ת"א גם אתה קארטר פותח תפה
יותר מדי, אכלתם מחיפה במחצית 3-0? מה יש יותר מדי לדבר.. היה לנו יום חרא, היה לנו ככה, יאללה יאללה
תגיד הפסדתם בכבוד 3-2 עם 10 שחקנים וזהו, בלי תירוצים..
1-0 בית"ר - טוטו תמוז!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי Desire; 27-01-2007 בשעה 21:00.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אם מדברים על היסטוריה.. נראה אותכם השנה חיפה מגייעים לרבע גמר באופא..ולנצח את מילאן 1-0 ולהפסיד בגומלין 2-0 בגלל גרשון העגלה..
אמממ
זונות
ביט"R חבורה של זונות
אבל כל הכבוד
בלי בואטנג יצחקי אפק ואמסלם ב2-0 במחצית
חולצות ובלייזרים אלגנט :
בסדר לא אמרתי מה מי מו וגם במשחק של החמישייה הצלחנו להכניס 2..
אמרתי תגיעו לשם ונדבר אם התחלת לעלות היסטוריה..
חולצות ובלייזרים אלגנט :