קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני מנגן על חצוצרה כבר כמה שנים
    על ידי .Aviv בפורום סרטונים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-05-2007, 19:51
  2. יאוווו מחר אחותי חוזרת לארץ אחרי חמש שנים שלא ראיתי אותה
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום דיבורים
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 05-02-2007, 18:11
  3. קבלו איזה קקטוסים יפים!כבר 10 שנים אצלי!
    על ידי MuLtI-FoCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 05-10-2006, 20:43
  4. (בעיה)אוהב ילדה כבר 9 שנים יכול להיות??
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 28-04-2006, 15:05
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-03-2006, 13:10
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

ההתחלה,כבר חמש שנים של דיכאון

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סרגיי
    לייקים
    9
    נקודות
    193

ברירת מחדל ההתחלה,כבר חמש שנים של דיכאון

כבר בן 17 וקצת עוד לילה לבן שכזה ,מחוסר שינה תחת משכחי כאבים קפה וסיגריות ואלכוהול מלפני הרבה שעות

"הכול מתחיל מדבר קטן...מגוש קטן...אבל מתפתח...ניתוחים תרופות מוות...אבל זה לא עובר...
    זה כמו רוח..מסובבת אותך...180 מעלות ואתה כבר בכיוון הלא נכון...
    ואז עוד דבר פוגע ועוד אחד ועוד אחד עד שמגיע האחד החזק...
    ומשליך אותך כול כך רחוק,כול כך כואב,
    נופלת לתוך בור עמוק,כול כך עמוק עד שלא רואים תסוף
    רק חשכה אין סופית בלי קרן אור אחת שמביא להתחדשות התקווה...
    אבל גם זה לא קורה..
    כול כך כואב...
    שזה מגיע,שמגלים תאמת,שמגלים מה באמת קורה...
    שמגלים שזה נכון...שמגלים שאתה בבור ואתה מחפש דרכים להרוג תעצמך"

מנסה לסגור תעינים ורק נזכר ונזכר ונזכר בכל מה שקרה לפני 5 שנים בערך משם הכל התחיל משם התמימות ברחה לעזעזל והרבה זמן לא פגשתי אותה שוב,זה היה יום נחמד בהיר וחמים...סבתא רבה שלי שכבה בבית חולים היה לה סרטן העור,אמא שלי בכתה שאלתי אותה מה קרה היא אמרה הכל בסדר על תידאג היא תחייה רק נכנסו אחרי כמה דקות אחדות המכשיר שהיה מחובר עליה זעק בצעקות חלולות בלי כל רגש או רחמים הרופאים באו ובלי כל היסוס הכריזו את שעת מותה...העינים שלה עדין פתוחות מסתכלות עליי במבט קר מתמיד עינים חלולות שכאלה,כבר בלי רגש או כאב או מלנכוליה פשוט מתות,סבתא שלי בכתה,קול נפצים היה כמו דמעותיה שנשברות על הריצפה הלבנה והקרה עם כל כך הרבה לספר רק חבל שאין לה פה או כל דרך אחרת לספר מה עבר שם על האנשים,על כל הכאב שעברו וכל ההבטחות הריקות שהובטח ונשברו תוך דקות אחדות ממש כמו ההבטחה של אמא שלי.

זה היה היום הראשון בביקור שלי בגהנום...לא יכלתי ללכת או לצאת מהמיטה כל היום רק שכבתי לי וחשבתי בקושי אכלתי או חייתי בכלל לא דיברתי הרבה עם בכלל אמרתי משהו,נסענו להלוויה ראיתי את גופתה נשכחת תחת אדמה קרה כשאיזה איש שלא הכיר אותה עומד מעליה ומתפלל לה' שיקבל אותה,לקחתי עוד כדור ונסענו הבית

לא הלכתי לבצפר בזמן הקרוב לא יכלתי עדין אותה תמונה של העינים שלה במוחי מתגלגלת מת מפחד לסגור תעינים וככה עבר בערך חודש וכבר יצאתי מהבית חזרתי להיות במצב הרגיל בעיני אנשים וחברים אך במראה עדין היתי אותו ילד קטן ומפוחד שלא רוצה לחיות,עדין על אותם כדורים ולפעמים אלכוהול כל היום תקוע במוזיקה ולא עושה שום דבר מועיל תקוע בשגרתיות אכולת כאב ויסורים ואז עברה שנה והופה אני בכיתה ט' רק התחילו הלימודים אחרי כמה בום תפוח לפנים שלי,קיבל מכות ואז דקר אותי ואז שברתי לו תפנים ותרגל היה נחמד רצו לפתוח לי תיק אבל יצאתי על הגנה עצמית ופחות או יותר היה לי נחמד באותה תקופה עד שחבר מת בצבא אחד נדקר

עוד הלוויה עצובה עוד בטון קר עוד סתם מילים אדישות מפיו של מישהו שאף אחד לא מכיר,
    איכשהו שוב הכל מסתדר אבל אז שקרים יוצאים החוצא,יום בהיר כיתה י' הכל נירא טוב יש לי חברה הכל מצוין אבל אז אמא שלי מעירה אותי ואומרת היום אתה לא הולך לבצפר את נישאר עם אחיך בבית,סבתא וסבא לא יכולים לשמור עליו כי סבא עובר היום ניתוח,קופץ מהמיטה עם הבאה אדישה וקרה ושואל ניתוך?איזה?
    ואז היא אומרת את משפט המחץ "לסבא יש סרטן" אני כולי בשוק איך הם יכלו להסתיר ממני דבר כזה?
    איך אפשר?לשקר לי בפנים שהכל טוב ויפה איך איך? לא הבנתי את זה ושקעתי שוב בדיכאון בגלל שקרים בגלל שיש לו סרטן הוא עובר ניתוח ואני אפילו לא יכול לבוא ולהגיד לו בהצלחה

"איזה חרא...היא עוברת עוד ניתוח יותר נכוך עברה...כבר השלישי..וזה לא עובר...אין תרופה...
    היא תחייה עוד יום נוסף בגיהנום על פני אדמה כשה היא לא יכולה לאמץ תגב...
    כול היום תשכב חסרת שמחה...מלאה בכאב...
    וזה הורג...הורג מבפנים...
    היום היתי בבית חולים שלוש שעות..וזה מחרפן כול השקט הזה..כול החולים...ואי זה כול כך לא הגיוני...
    לא מגיע לה...היא היתה אישה יותר מדי טובה..אני לא רוצה שתקבל כנפיים כבר עכשיו..אני רק רוצה שתישאר עוד קצת איתי..פה...על פני האדמה...ולא מחוסרת הכרה"

איכשהו התגברתי על זה אבל אז גם אמרו לי שלסבתא יש גם סרטן,שתיהם חולים אין תרופה אין משהו שיעצור את זה כבר..המצד יותר מדי מתקדם אין דרך חזרה...לא משנה כמה ניתוחים אי אפשר..
    היא עברה 4 ניתוחים ומוות קליני או איך שלא קוראים לזה אבל החזירו אותה לחיים
    סבא שלי עבר 2 ניתוחים והמצב פחות או יותר בסדר שתיהם יושבים בבית...בקושי עובדים מרוויחים 2.5 אלף לחודש לא יודע איך אפשר להתקיים מכסף שכזה פלוס תרופות וטיפולים
    איכשהו חיים מזה...

כבר בערך שנתיים הם חיים ככה,אנחנו מנסים לעזור להם כמה שיותר וגם לסבתא וסבא שלי שחיו באוקראינה באותו זמן,הכל איכשהו התחיל להדרדר..במיוחד כשהיתי בן 16,בעיות בבצפר בבית ריבים שלא נפסקים ביני לבן אבא שלי על שטויות שאני לא הבנתי מה הוא רוצה ממני בכלל שלא נדבר על חברים שעוזבים בשעות מצוקה,חברים שזורקים אותך כשאתה באמת צריך אותם,לפחות באותו זמן היתה לי חברה שממש אהבתי אבל אתם יודעים מה?היא בגדה בי די הרס אותי והשתנתי , אולי לרעה?התחלתי לחפש דברים קלים ובעיקר סטוצים ושוב היתי בדיכאון שלי התאכזבתי ממנה.

ואז הגיעה החודש היפה ביותר בחיי זה היה חג סוכות היתה אחלה הופעה של ווידאסט ועוד להקות ובום יש לי סטוך נחמד הכל נירא סבבה ויפה,אחרי שבוע אני זוכר היה בערך 2וחצי דפיקה בדלת,שוטרים מגיעים לעשות חיפוש בבית ויאללה לחקירות,חשבתי על סמים בסדר ניצא מזה,רק מגיע לבאזל בום אגרוף לפנים וצעקות נשמעות "אתה אנסתה אותה אתה אנסתה אותה" איכשהו עברתי את החקירה הזאת,חקירות במשך 6 שעות,אותם שאלות חוזרות על עצמם ואותו קול בכי מר של אמי מתגלגל לי בראש.
    השעה 8 וחצי בערך,הגעתי לתחת משטרה,אומרים תוריד תבגדים בדקו אותי לא מצאו כלום ויאללה לך תהנה בתא,ישבתי בתא הזה,כל הקירות מלוכלכים וחלקם בכתמי דם ולידי יושב איתיופי בשם יצחק ומרוקאי בשם וויקטור דווקא היו סבבה איתי התחלקו באוכל והתחברנו די מהר,מעשן סיגריות כבר בשרשרת מרוב לחץ או אטימות,אבל לא אטימות שלי כלפי דברים , אני יושב פה אטום בחדר מאחורי סורגים רואה בדואים משחקים בפלייסטיישן ואני רק חושב על כל הדברים שעשיתי אחרי שעות של חשיבה ואי הבנה נירדמתי...

קולות נועזים העירו אותי וקמתי ראיתי תארוחת הבוקר הניפלאה שלנו:קוטג' שתי ביצים מלפפון ואגבניה...
    אחלה ארוחת בוקר שצריך לחלק לשלושה אנשים,שמו עלינו אזיקים כשאחד על הרגל שלי והשני על רגלו של וויקטור ונסענו לבית משפט,וויקטור רב עם איזה בדואי סכינים נשלפים אבל בסוף הסתדר ואז ישבנו בתא המתנה למשפט של כל אחד מאיתנו,9 אנשים,5 בדואים אני וויקטור ויצחק ואיזה רוסי,ישבנו שם ימים לפחות כך זה היה נירא ובסוף עברו רק שעתיים ואז לקחו אותי למשפט שלי אחרי שיחה קצרה עם הסניגורית שהמדינה נתנה לי.

עליתי לשם,לבית משפט,מקום מפחיד ולא בגלל העתיד הצפוי,הקירות האנשים הכל מפחיד במידה מסוימת שאי אפשר להבין, נכנס לדיון אליי והינה הם יושבים,אבא אמא ודוד שלי כשאני כבול באזיקים,אמא מסתכלת אליי בעינים כאלה ריקניות,מלאות בעצב ובטח חשבה למה אני צריכה בן שכזה,היתה חוויה מטריפה,יותר נכון עצובה עד דמעות בעיני,הרגשתי חוסר אונים מסוים אולי אפילו שאננות באיזשהיא מידה,
    כבר לא היה אכפת לי מכלום או מאף אחד חוץ מעצמי,איך להוציא את עצמי מפה?#@$?#@$
    רק על זה חשבתי והופה שוב חקירות עד הלילה כמה מכות חטפתי,הושפלתי כמה שקרים שמעתי וכמה כעס ראיתי מצד האנשים הלא נכונים

איכשהו עברתי את הימים האלה והגעתי למעצר בית....

אין לי כבר כוח לכתוב אני ימשיך יותר מאוחר מי שרוצה שבינתיים יגיב לו...
    נערך לאחרונה על ידי black tear; 28-01-2007 בשעה 21:37.
    כבד לHumanMetal על התוסף הזה
    וכמובן מזל טוב על הזכיה בליגה

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Hitman
    שם פרטי
    יגאל
    לייקים
    2
    נקודות
    1,282
    משפט מחץ
    יש הרבה דגים בים, אבל כריש כמוני לא תמצאו.

לא הבנתי ?? זה משהו שאתה כתבת ?

ציטוט נכתב במקור על ידי ben4455 צפיה בהודעה
    אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...

אחי תאמין לי שזאת רק תקופה רעה.. אתה לא יודע כמה אנשים בעולם סובלים פי אלף ממך.. אתה לא יודע כמה אנשים בעולם חיים ברחובות בלי הורים בלי כסף בלי בית בלי כלום .. מילה שלי עברת את כל הרע אתה צריך לפתוח תעניים בבוקר להגיד לעצך קי זהו הנה עוד יום חדש .שים חיוך בכוונה! תיהיה נחמד תאמין לי זה יחזור כמו בומרנג אתה תראה איך החיים שלך יתחילו ליהות ורודים... הבעיה אצלך היא אתה רק חושב על הרוע לכולם קורים דברים רעים לחלק יותר לחלק פחות .. אבל תכלס אתה צריך לחשוב על הדברים הטובים שיש לך בחיים תגיד תודה שאתה חיי בכלל. אל תגיד לאצמך למה אני חיי פאק אני רוצה למות. תגיד תודה לכל דבר קטן שקורה לך בחיים.. כולם שחוכים את זה וכולם עסוקים בחרא שלהם אבל תכלס זה הכל במוח אם אתה רוצה שהכל יסתדר.. אז זה יסתדר...

אני גם יכול להתערב איתך שסבתא שלך ז"ל מסתכלת עליך מלמעלה ושמורת עלייך.

הכל יסתדר

משתמש ותיק האוואטר של Mr.Black
    שם פרטי
    elior
    לייקים
    0
    נקודות
    959
    משפט מחץ
    אדם אכל תפוח בשביל חווה, אני יאכל בשבילך פרדס

דקר אותך...!?!?
    ומצטער על החבר ועל סבתא רבא שלך שלא תדע עוד צער....!!
    ואיך נהרג החבר..??

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סרגיי
    לייקים
    9
    נקודות
    193

תקראו שוב ערכתי והסופתי עוד פסקה...

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

זה עצוב אין מה לעשות
    אני מצטער על סבתא רבה שלך אבל אין מה לעשות אני בכלל לא הכרתי את שלי כי היא נרצחה בשואה וגם אנשים שהמשפחה שלהם לא עברה את השואה בדר"כ לא זוכים להכיר את הסבא\סבתא רבה שלהם בגלל הגיל, ככה זה בחיים אנשים נולדים אנשים מתים אנשים מתים. לא צריך להכינס לכזה משבר בגלל מוות מזקנה של קרוב

אני מאחל רק טוב ובריאות לסבא וסבתא שלך אבל אתה צריך להיות חזק ולהשלים עם המצב, תעודד אותם ותעזור כמה שאתה יכול אבל אל תיתן למצב שלהם להשפיע עליך אתה עוד צעיר כל החים שלך לפניך תחייה אותם
    הלוואי וכולנו נמשיך הלאה בגיל שבו כבר יהיו לנו נינים

אחי אני קראתי את זה והיו לי דמעות בעיניים
    תמיד שהייתי רואה תגובות שלך מספר על חברות וכאלה דברים כל כך קינאתי בך
    נוצרה לי תדמית שאתה בנאדם מושלם...
    אחי אני מצטער על כל הדברים שקרו לך באמת שנאי מצטער אבל צריך להמשיך הלאה...

ציטוט נכתב במקור על ידי Boom Shankar צפיה בהודעה
    זה עצוב אין מה לעשות
    אני מצטער על סבתא רבה שלך אבל אין מה לעשות אני בכלל לא הכרתי את שלי כי היא נרצחה בשואה וגם אנשים שהמשפחה שלהם לא עברה את השואה בדר"כ לא זוכים להכיר את הסבא\סבתא רבה שלהם בגלל הגיל, ככה זה בחיים אנשים נולדים אנשים מתים אנשים מתים. לא צריך להכינס לכזה משבר בגלל מוות מזקנה של קרוב

אני מאחל רק טוב ובריאות לסבא וסבתא שלך אבל אתה צריך להיות חזק ולהשלים עם המצב, תעודד אותם ותעזור כמה שאתה יכול אבל אל תיתן למצב שלהם להשפיע עליך אתה עוד צעיר כל החים שלך לפניך תחייה אותם
    יפה אמרת.. מסכים איתך מילה במילה.

~ Life Is A Shitt y Game, But The Graphic Is Awesome ! ~

משתמש כבוד האוואטר של YaBoy
    שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

ציטוט נכתב במקור על ידי Boom Shankar צפיה בהודעה
    זה עצוב אין מה לעשות

צודק , כל מילה בסלע
    ואחיא מרתי לך, יש לך כשרון , אל תבבז אותו יש לךכ תיבה מדהימה..

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    עדיף 2 ציפורים ביד, מאשר אחת על העץ... o.O

לדעתי זה מצויין שאתה פורק את זה ככה בדרך אומנותית שכזאת, מרגש מאוד, בהצלחה

משתמש ותיק האוואטר של Nestle
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי מצטער על מה שקרה.לכום יש ימים רעים..למישו פחות ולמישו יותר =\ כה החיים נפלו עליך..
    תיתגבר וישלך כשרון ...

Keep the blue side up.i

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי תתעודד ..
    נכון .. זה קשה .. זה משבר ..(אני מפחד לעבור אותו משבר . ויש לי סיבה לפחד )
    אני מדבר עם אמא שלי על זה ..
    ומה התשובה .
    "ין מה לעשות איילי ככה החיים זה המחזור ....גם אנחנו עוד מעט .. (וכל מיני כאלה אבל ל דיברה עלי כמובן.... )..
    אין לי בכלל זמן לכתוב אז אקצר .
    אחי
    אנ יבן אדם רגיש וכל דבר קטן משפיע עליי -- הדבר הכי קטןןןן -- מישו לא שלח לי הודעה באייסקיו (זתומרת מישו חשוב )אז אין בכלל סק כשזה קשור בקרוב שלך \ שלי ... וקורה משו לצערנו .. זה כואב ... אבל זהו העולם .. אחד הולך אחד בא ..
    תתעודד אחי אם אתה צריך משו אני פה
    336614665

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סרגיי
    לייקים
    9
    נקודות
    193

אני ערכתי והוספתי עוד דברים גם באמצע תיקראו שוב..מצטער שזה כזה ארוך

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

קראתי ת'חלקים שהוספת.
    נראה מפחיד\מרגש\מוזר\קשה לתפיסה\ ועוד אינספור דסרים שאני יכול לומר ולחשוב..
    שוב אני אומר.
    צריך משו.
    יש למעלה את האייסיקיו.
    תצ'אמת.
    ריגשת אותי ועיצבת אותי במידה כזו או אחרת..
    שמור על עצמך..
    נראה שעברת די הרבה .. אבל לא בדרך הכי טובה.
    ככה אלוהים רוצה(לפחות כאחד שמאמין בו)..

לילה טוב אחי!

משתמש כבוד האוואטר של YaBoy
    שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

סלח לי אם מה שאני אומר פוגע
    אבל ההיא שאמרה לך שאנסתא ותה
    בת בת בת בת זונה .. ילדה גועל , תת רמה מסריחה
    זה שהיא שרלילה לא אומר שצריכה להגיד שאנסת אותה ( אני זוכר את האשכול שלך )
    .. לא שווה יריקה...

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,153 | הודעות: 8,150,735 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect