הקדמה:
כולם ראו את הסרט (או לפחות שמעו) על בוראט. הכתב הקזחי שמטייל בארץ השמש העולה ומוריד אותה נמוך.. אני החלטתי לעשות מדריך על כל האזורים שנמצאים במשחק אז הוספתי לדמות שלי קצת בגדים, משקף, ובועות דיבור שילוו אותו במסע לחקר העולם של וורקרפט.
פרק ראשון- עולם בני האדם חלק 1
אנחנו מתחילים את המשחק ביער איואן בתור בני אדם בעיר הקטנה ליד סטורמווינד (ירוק) המסומנת בסגול כהה:
http://img407.imageshack.us/img407/7456/op2jt8.png
עד GOLDSHIRE כל היצורים ינועו בין 1-5 ועד STORMWIND בין 6-8 מקסימום
אחרי שסיימתם את העסקים בSTORMWIND יש לכם שתי אופציות:
1. WESTRAN
2. איזור LAKESHIRE
אנחנו נבחר WASTRAN.. כי משם מגיעים למקום טוב. בכל מקרה, תחזרו לGOLDSHIRE
אח"כ פנו מערבה בשביל המערבי עד שתגיעו:
חלק 2- WESTRAN
WESTRAN היא המערב הפרוע של בני האדם, מקום טוב לאימון אם אתה ברמה 10. הרמות בWESTRAN נעות בין 12-11 ל17-18 ויש באיזור הזה עיר אחת מרכזית בשם SENTINEL HILL שיש בה שירות של גריפונים. הדרכים בהתחלה מתפצלות, הדרך הדרומית מזרחית קצרה יותר (חום) ובה נלך.
היצורים השולטים הם זאבים, דחלילים שדומים לפרדי קרוגר, וחזירים. חוץ מהם יש גם ציפורים אדומות, מעין מוטציות של חזירי שועלים, וקצת גנבים. נמשיך ללכת עד שנגיע לעיר SENTINEL HILL:
לאחר מכן מומלץ להגיע לרמה 20 לפני שממשיכים לDUSK WOOD.
חלק 3- Dusk Wood
ברוכים הבאים ליער המבאס ביותר בעולם בני האדם! היצורים פה יספקו אתכם עד רמה 30. כעת נספר לכם על שאר הדברים שיש פה ומסומנים בצבעים. בצהוב:
האיזור הורוד הוא הדרך לאיזור הבא במדריך, איזור מרכזי בשרת שלנו, STRANGLETHORN VALE, בירוק יש את DARK SHIRE, העיר המרכזית באיזור, מקום אפל מאוד אבל יש שם את כל האספקה שצריך+שירות היפוגריפים
באדום יש איזור של חבר'ה ברמה 27-29 שם מתאמנים עד רמה 30
ובסגול יש איזור שמוגן ע"י בוס שכיסח אותי.... אז מומלץ לא ללכת לשם כרגע.
אחרי רמה 30 ממשיכים לSTRANGLETHORN VALE:
![]()

ציטוט ההודעה