קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-06-2007, 02:36
  2. מתי כבר יגיע אשכול הלילה :|
    על ידי Flash בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-11-2006, 01:48
  3. [שאלה] מתי כבר יוצא איזה משחק טוב??
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 14-12-2005, 00:31
  4. מישו אולי מוסר כלב לאימוץ?
    על ידי ~!~avitali~!~ בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 01:21
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 46

מישו אולי יודעע מתי כבר יגמרו כל המלחמות?? - עמוד 3

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    103

ציטוט נכתב במקור על ידי Solid Snake צפיה בהודעה
    הסברתי לך כבר למה החמאס עלה לשלטון. אם אתה מקבל עם מלא בעניים שדורשים שינוי, ולך יש כמות בלתי נגמרת של כספים מצד אירגוני טרור, אתה בערך יכול לגרום לחצי מהמדינה לנשק את רגליך(ראה ערך גאידמק).
    מה שלך אין זה היבט מהצד שלהם, היבט פסיכולוגי.. אתה חושב כל היום כמה שהם חראות אבל אתה אף פעם לא עוצר לחשוב באמת על דברים מסוימים. קל לך פשוט, כי אתה עצלן. "עם היתה לי אפשרות היתי הראשון שנוסע . " אני בטוח... שוב פעם, אתה בטח ילד חננה שכל היום מושפע מסרטים ומCS וחושב שכיף לירות ברובים והכל שמח וטוב. אתה אידיוט, וכמו ג'וני המכוער שמעליך, שניכם משלימים צמד מטומטמים!

נחש מה, לא הייתי בשטיפות מוח, כי אני לא גר שם!!! כמה חסר חשיבה אתה יכול להיות???
    טוב שהוויכוך הזה לא מידרדר לכקללות שהם מיותרות לחלוטין אבל בוא נעזוב את זה
    למה החמאס עלה בוא אני אגיד לך למה החמאס על כולנו מקירים עראפת אז נחשו מה בזמן שהוא והחברים ההומהים שלנו לכחו את כול הכסף שמגיע מהאום לכיס שלהם והיסתובבו בעזה בלימוזינות בזמן שכולם מתו שם מרעב ואנסו קיטינות עניאה רוס החמאס היסתובב לו שם ודאג שלפחות יהיה להם שם בית חולים בזהנום הזה שהם קוראים לו בית הוא ניסה לידאוג שיהיה להם אוכל למה כי באמת איכפת לו שלעם שלו יהיה טוב.
    אכשיו כול האירגונים גם האשף וגם החמאס מקבלים כסף מבחוץ מגורמי טרור ככה זה מעבירים א הכסף לאיזה חשבון בשוויץ ואז קונים בו נשק .

אכשיו תפסיקו להאשים אותנו את השמולאנים בזה שהערבים חשובים לנו יותר מהערבים כי זה לא נכון אנחנו פשוט מסתכלים על המצב בצורה פרקטית יותר ורואים מה אפשר לעשות עם הבעייה במקום להיתאצבן עליה כי הדרך שלכם לא פותרת אותה בגרוש.
    וכן גם אם זה יהיה על חשבון שטחים אכשיו אל תזיינו לי בשכל שאין מקום בארץ סתכלו כמה מקום יש בנגב מרחבים ענקיים בלי נפש חייה אז יש מקום הבעייה שלכם זה לא לצאת פראיירים ותאמינו לי שאני כבן אדם שאף פעם לא יוצא פראייר חושב ככה זה פשוט אז מה שיהיה להם שקט זה יגרום לנו לשקט אז סבבה תתנו להם מדינה עם יהיו עדין איתם בעיות תמיד נוכל תמיד להיכנס בהם שוב ככה זה אז דיי לבכות על אדמה ותידעגו לכך שלא יהרגו הילדים שלנו.

2. קישורים ממומנים

Cen0x
    אורח

שמע אני לא מנסה להיות גס או משהו, אבל אתה חייב לשפר את הכתיבה שלך למה קשה להבין מה שאתה רושם (אולי אתה דיסלקט, סבבה אבל עדין תנסה לנסח את זה בצורה שאפשר להבין).

תאמין לי, יש לנו אלף ואחד פתרונות לערבים.
    כמו טרנספר, גביית מחיר, טרנספר מרצון..
    ולא חסר מקרים.

אולי אתה הפרייאר שתמכור גם את האמא שלך בשביל שיהיה שלום.

גם בריטניה יכלה לעשות שלום עם הנאצים בתקופת מלחמת העולם השניה ולתת לנאצים חלק מבריטניה הרי זה שטח פי כמה וכמה מישראל ואני מניח שאז יהיה שלום הרי לא ככה?

היו גם מריבות בין טורקיה ליוונים(אם אני לא טועה) והטורקים החליטו לטרנספר מאות אלפי אנשים, נכון זה היה כואב ולא נעים אבל למען שתי המדינות זה הסתדר בסופו של דבר.

מה זה משנה אם בנגב יש מקום או אין.
    גם בגולן ואם מסתכלים על זה בכל מקום בארץ יש מקום.

אותו דבר אמרתם לגבי הבריחה מלבנון ב2000, "שרק יעיזו!!! אנחנו נוכל להפציץ אותם"
    אותו דבר אמרתם בעזה
    "שרק יעיזו, שרק רקטה אחת!! וכל העולם יגבה אותנו אבל שרק יעיזו!!!!!!"

אידיוט תתעורר מהחלום שאתה חי בו.
    אתה אומר דבר והיפכו חמוד!!

הנה נתנו להם את עזה, עכשיו מה אנחנו רוצים להפיץ שם את עזה יום וליל אבל מה קרה פתאום אתה מתנגד לכל זה?
    אחרי שאמרת "שרק יעיזו!!!"
    פתאום אנחנו לא "הומנים" בכך שאנחנו רוצים להפציץ אותם, אבל תן להם שטחים ולא תעשה להם כלום אם הם יעשו לך משהו!

אתה חי בחלום עמוק עמוק עם משקפים ורודות מאוד.
    תתעורר למען השם!

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    103

סתכל על מה שאתה אומר בעצמך אתה מזקיר את לבנון 2000 וההיתנתוקת כפי שתסים לב בשני המיקרים זה היה מצב של נסיגה חד צדדית מה זה אומר אממממ
    כן אין הסכם לנו נימאס זה נסיגה דבר כזה לא שווה כלום אנחנו היינו צריכים לסגת כתנאי להסכם ולא ככה אני היתנגדתי לדברים האלו אבל אם תיסתכל על מצרים וירדן יש לנו הסכמים איתם והגבול שקט מאוד אפילו אפשר להגיד הם א עושים בעיות אנחנו לא עושים בעיות הכול טוב ויפה שם ואפילו יש תיירות אז תיסתכל על מה שאתה אומר ותחשוב למה זה קורה כשיש הסכם זה לא אירגונים יהיו בצד השני אלה מדינה שתעמוד במלוא האחריות על הדברים שקורים במתחומה תאמין לי שיהיה שלום
    אנחנו רק צריכים להתחיל לדבר ותאמין לי שזה אפשרי כן אנחנו נציב את התנאים ואנחנו ניקבע מה יקרה ורק אם אנחנו נירצה אבל באמת נירצה ולא נפזר הודעות לשלום והידברות אלה נתחיל את ההידברות אז זה יתאפשר.

Cen0x
    אורח

זה לא משנה נסיגה חד צדדית, הרי נתת להם מקום, עכשיו האם זה באמת ישנה אם הם יתנו לך משהו בתמורה ורק אז "כן" תוכל להפציץ אותם או יותר נכון לגבוה מחיר מהם?

בנוסף, מה אתה בדיוק רוצה בתמורה? הסכם שלום עם אירגון טרור שקורא בגלוי לחסלך?
    חשבת אולי לא לתת להם כלום ולגרום להם לעזוב מרצונם?
    חשבת פעם לעשות להם את החיים גינהום?
    חשבת פעם לגבוה מחיר רציני עד שירימו דגל לבן?

חחחחחחחחחחח
    וגבול מצרים שקט?
    איפה אתה חי?@#%

מנסים להיכנס כל יום עשרות ערבים ממצרים, הם מבריחים נשק וכסף חופשי שם (זה בגלל ההתנקות בוא נגיד), אתה יודע איזה אנטישמיות הולכת במצרים?
    הספר הכי נמכר במצרים אם אני לא טועה הוא ספר אנטישמי!
    ושלא נדבר על כל הפיגועים בסיני..

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    עדיף 2 ציפורים ביד, מאשר אחת על העץ... o.O

כל אחד פה מציג טיעונים משכנעים מאוד, אבל אני נוטה עדיין לכיוון ימין, לא יתכן שאנחנו עושים מאמצים להפסיק מה שהולך פה ואין תגובה מצידם...
    צריך להכנס בהם בכל הכוח עד שעם יבינו עם מי יש להם עסק, ואני יכול להגיד שבעוד כמה חודשים אני מתגייס ליחידה קרבית ואני יהיה גאה ללכת ולתקוף בעצמי!

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

ואו, איזה רמטכ"ל אתה.
    אתה חושב שזה כל כך פשוט וקל לעשות את כל הפתרונות שלך? אם זה היה כל כך פשוט אתה חושב שלא היו עושים את זה מזמן לעשות איזה טרנספר?
    אתה יודע מה הבעיה שלך? אתה חושב שישראל היא מעצמת על סופר דופר שלומפר חזקה ויכולה לזיין את רוסיה+ארה"ב+סין ביחד ושרק יעזו לעשות לנו משהו.
    מלחמת לבנון רק הראתה כמה שאנחנו לא כאלה חזקים ומפוארים. אני שונא אנשים מהסוג שלך שחושבים רק על ההווה ולא על העתיד. לאן נעשה לערבים טרנספר? זה עילה מאוד יפה לפריצת מלחמה עם מדינות שכנות ואפילו עם העולם הערבי, ואחרי מלחמת לבנון שבה הפסדנו לארגון גרילה נלחם נגד צבאות ערב החדשים? חביבי ירדן ומצרים הם לא מה שהיו פעם, ארה"ב מציידת אותם ויש להם טכנולוגיה גם כן. חמאס זה ארגון גרילה ואי אפשר לעקור אותו מהשורש. הוא משתמש באוכלוסיה אזרחית כמגן אנושי ואנחנו לא יכולים לפגוע בחפים מפשע. כמה שהם משתפי פעולה וכו' הם לא עשו כלום ולא מגיע להם למות, במיוחד לא על ידינו. זה כמו שערבי מתאבד אז קל לך מאוד להאשים את כללל הערבים ולשנוא אותם (ואני מכיר כמה ערבים ישראלים ותדע לך שהם גברים), אז כמוך בצד השני הערבים רואים איך ישראל מזיינת להם את הבתים והאנשים, והם מתעצבנים על כל היהודים ושונאים אותם. מכות ומלחמה לא יפתרו כלום! כלוםםם! אתה כזה פאטתי שאתה חושב שזה כל כך פשוט וקל לדחוף לכולם רובים לתחת ולירות. צא כבר מהסרט שלך ותבין שהמזרח התיכון זה האזור הכי נפיץ בעולם וכל מהלך לא חכם מצד אנשים טיפשים כמוך יכול להביא למצב שאתה בכלל לא תשב פה ותתווכח מה צריך לעשות.

אה כן, ולהשוות בין הערבים לנאצים זה כמו להשוות בין שמיים לארץ, אז חלאס עם זה
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

Cen0x
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Pirate צפיה בהודעה
    ואו, איזה רמטכ"ל אתה.
    אתה חושב שזה כל כך פשוט וקל לעשות את כל הפתרונות שלך? אם זה היה כל כך פשוט אתה חושב שלא היו עושים את זה מזמן לעשות איזה טרנספר?
    אתה יודע מה הבעיה שלך? אתה חושב שישראל היא מעצמת על סופר דופר שלומפר חזקה ויכולה לזיין את רוסיה+ארה"ב+סין ביחד ושרק יעזו לעשות לנו משהו.
    מלחמת לבנון רק הראתה כמה שאנחנו לא כאלה חזקים ומפוארים. אני שונא אנשים מהסוג שלך שחושבים רק על ההווה ולא על העתיד. לאן נעשה לערבים טרנספר? זה עילה מאוד יפה לפריצת מלחמה עם מדינות שכנות ואפילו עם העולם הערבי, ואחרי מלחמת לבנון שבה הפסדנו לארגון גרילה נלחם נגד צבאות ערב החדשים? חביבי ירדן ומצרים הם לא מה שהיו פעם, ארה"ב מציידת אותם ויש להם טכנולוגיה גם כן. חמאס זה ארגון גרילה ואי אפשר לעקור אותו מהשורש. הוא משתמש באוכלוסיה אזרחית כמגן אנושי ואנחנו לא יכולים לפגוע בחפים מפשע. כמה שהם משתפי פעולה וכו' הם לא עשו כלום ולא מגיע להם למות, במיוחד לא על ידינו. זה כמו שערבי מתאבד אז קל לך מאוד להאשים את כללל הערבים ולשנוא אותם (ואני מכיר כמה ערבים ישראלים ותדע לך שהם גברים), אז כמוך בצד השני הערבים רואים איך ישראל מזיינת להם את הבתים והאנשים, והם מתעצבנים על כל היהודים ושונאים אותם. מכות ומלחמה לא יפתרו כלום! כלוםםם! אתה כזה פאטתי שאתה חושב שזה כל כך פשוט וקל לדחוף לכולם רובים לתחת ולירות. צא כבר מהסרט שלך ותבין שהמזרח התיכון זה האזור הכי נפיץ בעולם וכל מהלך לא חכם מצד אנשים טיפשים כמוך יכול להביא למצב שאתה בכלל לא תשב פה ותתווכח מה צריך לעשות.

אה כן, ולהשוות בין הערבים לנאצים זה כמו להשוות בין שמיים לארץ, אז חלאס עם זה
    וואו אני ממש מופתע לראות עוד שמאלן:Boxing:

אז ככה,
    אף אחד לא אמר שישראל יכולה להילחם בארה"ב, רוסיה וסין ביחד ואפילו גם לא לבד.
    הבעיה שלך שאתה מפקפק בכוח של ישראל, אין לך כנראה מושג על העבר של המדינה הזאת ובטח שלא של העם היהודי.

אתה חושב שאם נעשה משהו שנוגד את מה שארה"ב אומרת לנו לעשות הם לא יתמכו בנו יותר?
    וואו אתה ממש טועה, בממשלת שמיר ארה"ב רצתה שישראל תפנה את יו"ש, ועובדה ששמיר אמר להם בפירוש את המילה
    לא!
    מה עשו? כלום

ארה"ב זה עיניין של אינטרסט ולא משנה מה תגיד, רוצה גם הוכחות?

ארה"ב תמכה בדרום ויאטנם במלחמתם נגד צפון ויאטנם, ברגע שארה"ב ראתה שהיא מפסידה מה היא עשתה?
    תפסה את הכוחות שלה ועפה משם לעזאזל, תוך שבוע דרום ויאטנם נכבש על ידי הקומוניסטים.

רוצה עוד דוגמאה:

ארה"ב שתמכה בטייוואן, ראתה שסין הופכת להיות מעצמה בטכנולוגיה והפיתוח שלהם, ארה"ב עשתה חישוב פשוט ואמרה לעצמה:
    טיוואן היא סתם מדינה קטנה, אי קטן שלא שווה להשקיע בו שיש לנו מדינה ענקית טובה יותר.
    מה עתה ארה"ב הפסיקה את קשריה עם טיוואן והתחברה לסין.

הכל עיניין של אינטרסט.

אתה חושב שלא עשינו טרנספר בעבר?
    בוא נסתכל ב48' וב67' שבהם ישראל טרנספרה ליו"ש ועזה כחצי מיליון ערבים.

ישנם עוד מדינות, כמו טוריקה ויוון שעשו טרנספר.
    וזה כן אפשרי אז אל תזיין לי בשכל!
    יש כמה דרכים לבצע טרנספר שאותם הסברתי כבר.

נכון שזה יהיה קשה וכואב אבל בהחלט אפשרי! וזה גם יהיה טוב יותר לעתיד.
    ואני עוד לא חושב על העתיד.
    תאמין לי שאני חושב 100 ק"מ יותר ממך.

מלחמת לבנון הייתה בושה ענקית, לפנות ולגרש יהודים זה הצבא יודע לעשות להילחם כמו שצריך זה הם לא יודעים.
    את הצבא עוד נחזיר לגדולתו אל תדאג.

ארה"ב לא מציידת את ירדן ומצרים, אלא הרוסים.
    הצבאות האחרות פחות מפותחות וטכנולוגיות מישראל.
    אבל אתה מעדיף שלא להגיב לפשלטינאצים, שימותו אזרחים יהודים אבל לא משנה מה יקרה אתה לא תגיב כי אתה פוחד ממלחמה.

בוא אני אצטט לך את וינסטון צ'רציל מתי שאמר לראש ממשלת בריטניה מתי שנחתם ההסכם עם הנאצים.
    "בריטניה יכולה הייתה לבחור בין חרפה למלחמה היא בחרה בחרפה ותזכה במלחמה"."

סליחה אבל ראיתי בתגובה שלך שאמרת,
    חמאס זה ארגון גרילה ואי אפשר לעקור אותו מהשורש. הוא משתמש באוכלוסיה אזרחית כמגן אנושי ואנחנו לא יכולים לפגוע בחפים מפשע.
    סליחה מי אמר שאנחנו לא יכולים לפגוע בהם?

כרגע העם הפלשטיני יצא במלחמה כנגד העם היהודי, כולם אשמים.
    "במלחמה אין חפים מפשע, יש מחפים על פשע"

אני בטוח שאם כמו שאתה אומר בריטניה וארה"ב ורוסיה ניצחו את גרמניה הנאצית.
    ואני גם בטוח שאם מה שאמרת עכשיו ארה"ב הכניעה את יפן.
    הרי לא ככה?
    אני בטוח!!! שהיו אנשים בתוך גרמניה הנאצית שלא היו משתפי פעולה אבל עדין נהרגו.
    ואני בטוח ב100% שהיו מלא אנשים "חפים מפשע" ביפן שנהרגו מהאטומים אבל עדין נהרגו.

ואתה רוצה לדעת למה?
    כי ככה מנצחים במלחמה!

ד"א שרק תדע גם אני מכיר ערבים ישראלים, גם אני עבדתי עם כמה כאלה.
    ואני יכול להבטיח לך שאם אני נוסע עכשיו לכל כפר ערבי ואני בא סתם לאיזה בית הם יארחו אותי כמו מלך בבית שלהם.
    זה כי הם ידועים בהכנסת אורחים שלהם, אבל אתה צריך לזכור שזה לא מדובר בזה.

המלחמה הזאת היא
    מלחמת לאום!

אתה עדין חושב שאני חי בסרט שזה לא אפשרי.
    תעשה לי טובה ותשמור על הפה המטונף שלך.

לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

חחח איזה מצחיק אתה
    אתה חושב בסטסטיקות וגם נורא לא אכפת לך מחי אדם, הרי מלחמה זה דבר נורא מגניב וכיף, בוא נשלח מיליונים למוות! בוא נקריב כמה עשרות אלפי חיילים ישראלים כדי לתקוף את כל הערבים מסביב! זה בדיוק כמו בCS! אי אפשר לטעות!
    אתה מדבר כל כך פשוט שזה נשמע כזה קל. "מלחמה היא גהנום" בטח שמעת על זה. לא? מלחמה לא מועילה לאף אחד, וגם לא תועיל. למלחמות יוצאים רק שאין ברירה. אתה משווה פה בכוח למלחמת העולם והנאצים, אז אין לי ברירה אז אני אדגים לך ממלחמת העולם. הנאצים היו תנועה שהשתלטה על מדינה, ישמה את האידיאולוגיה הרצחנית שלה, רצחה והרגה יהודים ומיעוטים אחרים בשיטתיות וחקקה חוקי מדינה נגדם. גרמניה הנאורה והמערבית הפכה לדיקטטורת רשע ימנית קיצונית, חימשה את הצבא שלה, פרשה מחבר הלאומים ומועדות נשק, תקפה מדינות אחרות, זה לא ארגון טרור, אלא מדינה, מדינה שנשלטת בידי מטורף אחד שכובש את כל אירופה. יש ככה הבדל עצום מגרמניה הנאצית במלחמת העולם לבין הערבים היום. באותה תקופה הדבר היחיד שהיה אפשר לעשות זה מלחמה. אבל זה היה באמת באמת בלתי נמנע, בגלל שהנאצים היו תוקפנים עם צבא עצום. ויש לך בכלל מושג כמה הייתה גדולה מלחמת העולם? המלחמה הכי נוראית בהיסטוריה של האנשות. כל כך הרבה משפחות נהרסו, מדינות שלמות באירופה התמוטטו ונתקעו למשך 30 שנה עד ששיקמו עצמן, ואתה משווה את כל זה לחבורת גרילה שיורה עליך קפצונים? חמאס זה בסה"כ תנועה שעלתה לשלטון בשטח עם ריבונות פלסטינית, לא יותר מזה. ואתה רואה עכשיו יפה מאוד שהם בקושי מחזיקים בשלטון וכנראה יפלו בקרוב. בגלל תנועה כזו אתה רוצה לצאת למלחמה נגד כל הערבים? מה עובר עליך? אתה יודע שלפי מחקרים של מומחים הגיעו למסקנה שבמצב מלחמה כוללת ישראל לא מחזיקה יותר מחודש אחד? המשק שלנו פשוט קורס, וכל חיי חייל שלנו שווים פי כמה משל הערבים. תפסיק לצעוק הערות כל כך מילטנטיות וקיצוניות, תפסיק להיות כל כך סתום ואידיוט ולחשוב שמלחמה זה כיף חיים ופשוט כל כך. אנשים כמוך יפילו את מדינת ישראל, במקום לעזור ולפתח את העם היהודי, קבוצות של קיצונים כמוך יגרמו רק לנפילת בית שלישי וחורבן מדינת ישראל.

להשוות בין גרמניה הנאצית, לבין הערבים, כמו להשוות בין שמים לארץ.
    ~Che Guevara

Cen0x
    אורח

כן אני נורא מצחיק כאשר זה מגיע לאנשים בחלום הורוד שלהם .
    אני מסכים לחלוטין.

כן אני בטוח שמלחמה זה דבר מהנה ביותר, דבר כל כך כייפי חבל שאין קייטנות כאלה (או שבעצם יש אצל הפלשטינאצים.. אמממ.)

מלחמות זה דבר נורא.
    אבל מתי המצב לא טוב , אתה מתחיל מלחמה בכדאי לשנות משהו.
    במצב שלנו כיום אנחנו תחת הגדרה של מלחמה כנגד העם הפלשטינאי.
    אירגוני הטרור האלה מסתתרים ומשתמשים באזרחים לצורך הלחימה שלהם.
    וזה גם הופך את אותו עם לאשם באותה מידה.
    אז נכון שלא היה הכרזה רשמית על פתיחת מלחמה, אבל כמה התפרעויות של אותו עם זה מספיק ולפעמים מלחמה היא לא לא חייבת להיות מוכרזת.

אני רואה שאתה גם אוהב לדבר הרבה על כך "שאסור" לנו לפגוע ב"חפים מפשע".
    אז אני רוצה לשאול אותך משהו מי אמר שאסור?
    "חוקי המלחמה הבינלאומים?", מוכר גם בשם "עמנת ז'נבה"
    אז אני רוצה להגיד לך משהו שאתה כנראה לא יודע,
    באמנת ז'נבה כתוב בפירוש:
    שאם אותו איוב שאתה נלחם בו נלחם מתוך אוכלוסיה אזרחית, ואינו לובש מדים שמזהים אותו כצבא, יש לאותה מדינה שנלחמת באותו איוב כל זכות מלאה לתקוף את האיוב גם אם יהרגו "חפים מפשע".
    הנה לך.

להשוות את גרמניה הנאצית לאירגון שזורק עליך קפצונים?
    אני מניח שגם הקפצונים האלה לא הורגים בני אדם..
    ואם זאת הגישה שלך אתה באמת באמת אחד המטומטים.

אתה צודק ישראל לא יכולה להחזיק במלחמה של יותר מכמה חודשים, וזה עוד ידוע מהקמת המדינה!
    בגלל זה ישראל צריכה להכות חזק ומהר.
    אתה יודע איזה נזק נגרם למדינה במלחמת לבנון השניה?
    ואני מדבר מבחינה כלכלית, נזק עצום!
    ואתה יודע למה ?
    כי עם ראש ממשלה שכזה ושר בטחון שכזה ועוד שמאלנים כמוך.
    בחיים לא נשרוד.

כמו שאמרתי מקודם אתה מפקפק בכוח של ישראל!

להשוות את הנאצים לערבים,
    הערבים לא רוצים יהודים במדינה הזאת.
    ישראל נחשבת אצל הערבים כ"סוריה הדרומית", והם לא יפסיקו עד שכל השטח הזה יהיה שלהם.
    יש להם את אותם מטרות, להשמיד את היהודים.

אחרת איך אתה מסביר את כל המלחמה הזאת פה..

לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

למה אתה כל כך בטוח בדעה שלך?
    לא צריך לצאת לשום מלחמה. כמה שהערבים שונאים אותנו הם מתחילים לעכל את העובדה שאנחנו פה. היחידים שתומכים באידיאולוגית חמאס ואיראן הם ממש מעטים, קוראים לזה מיעוט רדיקלי, כמוך. מיעוט רדיקלי הם הקבוצות שעושות הכי בלאגנים ורוצות רק מלחמה והרג.
    נניח שפרצה מלחמה (חס וחלילה), ואתה חבר באיזה ארגון גרילה יהודי, והערבים במצב של ניצחון. אז אני נותן לך מחסה בבית שלי כי אתה יהודי ומהעם שלי, זה הופך אותי לאשם? למשתף פעולה? שמגיע לי גורל בדיוק כמו שמגיע לך מבחינתם?
    לא כל הערבים שונאים אותנו, תפסיק עם הגישה הזו ש"אנחנו לבד נגד כולם"
    יש לישראל צבא חזק ואני מאמין בו, אבל זה דיי מטומטם לטעמי לשחרר הכל על אוכולוסיה אזרחית. אנחנו לא כמו מעצמות על כמו רוסיה שיכולה לעשות מה שבא לה, כי יש לה קודם כל חברות בכירה באו"ם וזכות וטו במועצת הביטחון, דבר שני זה כמו להשוות בין משאית לבין מכונית קטנה, שבמקרה שלנו היא ישראל. למי יש יותר כבוד? למשאית, שהיא רוסיה.
    ישראל היא עדיין לא מעצמה בינלאומית שיכולה לצפצף על כולם. ממש לא. אל תבוא בגישה "אם להם מותר אז גם לנו" כי זה לא עובד ככה. אל תהיה חכם גדול ותגיד שמה אכפת לנו מארה"ב וכ'ו וכ'ו. אכפת לנו מאוד. כי בלעדיהם אני בספק אם היית יושב פה בכלל. אתה לא מבין את יחסי הכוחות והדיפלומטיה שצריך, אתה חושב שזה נורא פשוט לשלוח צבא וזהו נגמר הסיפור, לא זה לא. האו"ם נוצר על מנת שלא יהיה מצב נוסף כמו הנאצים שרודפים מיעוטים ומגרשים אותם. אנחנו לא יכולים לעשות את זה, כחברים באו"ם יש עלינו חוקים ואסור לנו.
    כרגע הגעתי למסקנה שאתה פאשיסט. חפש בויקיפדיה ותבין למה.
    ~Che Guevara

Cen0x
    אורח

אני בדעה שלי ותומך בה ב100%

אם אתה אומר שהכמות אנשים שתומכים בחמאס ובאירן היא קטנה, אז בבקשה תסביר לי איך החמאס עלה לשלטון.
    ותגיד לי אם הכמות היא קטנה, מה הבעיה להעיף אותם?
    הרי הנה יש לך את אירגוף אש"ף ש"רוצה שלום" ויש להם נשק למה הם לא נלחמים בחזרה?
    למה עדין אותם פלשטינאצים נותנים לטרוריסטים מקלט ועזרה?

אם היחס הוא כזה תאמין לי שלא תיהיה שום בעיה להעיף את החמאס מהשלטון.
    הבעיה שהם לא רוצים לעשות זאת,
    כי רובם תומכים באותו דעה (להשמיד את ישראל)
    אבל הם מעדיפים להישאר מסכנים בפני כל העולם, ולהאשים את ישראל!
    אל תבואו אלינו בטענות מתי שאתה משתף פעולה עם האויב שלך, האויב שאתה נותן לו מקלט.

לגבי השאלה שלך, כן ובטח שכן.

וצודק לא כל הערבים רוצים להשמיד אותנו, אבל רובם הגדול כן.
    ובגלל כמה מאותם "חפים מפשע" זה לא אומר שאני צריך להפסיק את האש שלי בגלל שאותם אנשים נמצאים שם, ולהמשיך לתת לאויב לירות עלי.

או"ם כבר היה עוד לפני מלחמת העולם השניה, פשוט לאחר מלחמת העולם השניה הוא התחזק יותר..

ברגע שיתקפו אותך, אסור לך להגיב!
    אלה "חוקי המשחק" שהפלשטינאצים הציבו, איזו מדינה לעזאזל תסכים בכלל לדברים האלה?
    מי אמר שמתי שתוקפים אותך אסור לך להגיב?

בוא אני יגיד לך למה "אסור לנו" לעשות מה שאחנו רוצים (מותר אבל נלך לפי הגישה שלך)
    תסתכל מסביבך, אם אני לא טועה יש 46 מדינות מוסלמיות, ו20 מדינות ערביות.
    תסתכל על האו"ם, רוב המדינות הם מוסלמיות וערביות, אתה באמת חושב שתקבל שם הצבעה הוגנת?
    זה הכל עיניין של פוליטיקה.
    בוא נסתכל על זה מבחינה כלכלית,
    מי יכול לקנות יותר מוצרים ולתמוך בך,
    1.4 מיליארד מוסלמים
    או
    12 מיליון יהודים
    ?

העולם מסתכל ועושה חשבון פשוט ורואה שאם הוא יגנה את המוסלמים ישר יעשו עליו חרם, אבל אם הוא מגנה את היהודים הוא יקבל תמיכה והערצה מהמוסלמים.

בנוסף לכל זה שרוב העולם אנטישמי...

לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

טוב. איש איש באמונתו.
    אבל דבר אחד ברור: אסור בשום פנים ואופן לתת לימין או לשמאל הרדיקלי לעלות לשלטון. אולי יש להם סיסמאות נחמדות ומצע לא רע, אבל בסוף תמיד זה נגמר בבכי רע. תמיד. ככה עלו לשלטון כמה מהמשטרים האפלים ביותר שהיו, ובסוף הביאו רק חורבן על המדינה שלהם.

רק שתדע, הנטייה שלי זה מרכז-שמאל. למפלגות כמו העבודה וכו'. אני לא רוצה מלחמה אבל במקרה שתפרוץ מלחמה, תאמין לי שאני אתייצב לשמור על המדינה שלי.
    ~Che Guevara

Cen0x
    אורח

בטח שמותר, ועובדה שהייתה.

ממשלת שמיר.
    אירגון הלח"י..

ואתה מסתכל על אירגונים "רדיקלים", מצטער להגיד לך אבל אין לנו כאלה במדינה..
    בגלל שהדעות לא מתאימות לך זה לא אומר שזה רדיקאלי.

לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

ציטוט נכתב במקור על ידי Cen0x צפיה בהודעה
    בטח שמותר, ועובדה שהייתה.

ממשלת שמיר.
    אירגון הלח"י..

ואתה מסתכל על אירגונים "רדיקלים", מצטער להגיד לך אבל אין לנו כאלה במדינה..
    בגלל שהדעות לא מתאימות לך זה לא אומר שזה רדיקאלי.
    רדיקלי=אדם המאמין בצורה הכי קיצונית של המשטר-שליטה טוטליטרית במדינה, תמיכה בלי פשרות במלחמה, פשיזם (לימין הקיצוני), גזענות(שוב ימין קיצוני), חשיבה שהכל מגיע לך וכולם טועים, רק אתה צודק.

מזכיר מישהו?

ממשלת שמיר הייתה ולא תהיה, ראינו יפה איך שמיר ה"רדיקלי" הגיב שסדאם ירה עלינו סקאדים..משעשע..ואיך הוא השתתף בועידת מדריד למרות הנטיות שלו, ואיך שהוא נכנע ללחצים אמריקנים..רדיקלי למופת.

רדיקלי זה כהנא, רדיקלי זה נאציזם, זה פאשיזם, זה קומוניזם, שעולים בכוח וטרור לשלטון, שמחסלים את הדמוקרטיה באופן שיטתי ומפעילים דעת של מיעוט על רוב
    אין לך בכלל מושג מה זה רדיקלי, אז תפסיק כבר לשחק אותה רמטכ"ל מבין. הנטיות שלך רדיקליות והרסניות, טוב מאוד שיש אנשים שקולטים את זה וחוסמים אנשים עם דעות כמוך להיכנס לממשלה.
    ~Che Guevara

Cen0x
    אורח

חחחחחחח
    הימין הוא אינו גזעני.
    זה שאתה לא מבין את המושג "גזענות" אל תבואו אלינו בטענות.

הימין שונא את הערבים מסיבה פשוטה,
    כי הם האיוב שלנו.
    לכן זה לא נחשב גזענות.

וגם שאר הדברים שאמרת פה הם שטויות,
    תמיכה בלי פשרות במלחמה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    מי אמר לך את השטויות האלה?

רק מראה עד כמה שאין לך מושג מהוא הימין בישראל.

חחחחחחחחחחחחחחחח
    כנהא, בכלל לא רדיקאלי.
    אתה זה שקורא לו ככה כי אתה לא מבין את דעותיו.
    ראית את כהנא בכוח מנסה לעלות לשלטון?
    ראית כל אירגון ימין מנסה בכוח לעלות לשלטון?

אם כבר זה השמאל, בעיניי התקשורת והרשות המחוקקת!
    שכל פעם רק נונתים לשמאלנים לדבר, שנותנים רק לשופטים שמאלנים להיות בראש בג"ץ..
    ולא חסר דוגמאות לשמאל הפשיסטי במדינה.

ממשלת שמיר הרתיעה את הערבים כמו שצריך, ובכלל!! לא נכנעה ללחצים אמריקאים ההפך שמיר היה היחיד שאמר לארה"ב לא. מתי שארה"ב רצתה שישראל תוציא את היהודים מיו"ש!!
    היחיד!!!!!!!!
    אל תביא את השקרים שלך לפה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect