יש ילדה בשכבה שלי שאני אוהב אותה ואני חשוב שגם היא אוהבת אותי אבל אין מה להגיד לה יש לכם משפטים יפים [אני בן 14]
יש ילדה בשכבה שלי שאני אוהב אותה ואני חשוב שגם היא אוהבת אותי אבל אין מה להגיד לה יש לכם משפטים יפים [אני בן 14]
|
|
??????
אל תגיד לה משפטים תבוא כמו שאתה תתחיל לדבר איתה ותפתחו שיחה אם היא אוהבת אותך גם אז השיחה תזרום ותבקש אייסיקיו
חחחחחח אל תבוא עם משפטים היא תחשוב אתה מפגר
מה אתה דמות מסרט משנות ה-80?כדי להתחיל עם בת לא צריך לדקלם משפטים מצוצים מהאצבע..תיגש ותדבר איתה ותתנהג רגיל,תהיה עצמך,תאמין לי שתדע לאן זה יזרום.
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
אל תבוא אםן משפטים מוכנים זו לא הצגה
תיהיה מי שאתה
תיהיה נחמד אליה!!
תדבר איתה יפה
תפנק אותה תעזור לה
תגיד לה בוקר טוב כל בוקר!
ולאט לאט היא תיהיה שלך
ספר לנו אחר כך איך היה??
הכי טוב זה להתחיל איתה בשיחה ואחריה לבקש ממנה מספר ICQ\טלפון אבל חשוב מאד שבשיחה הזו תיצור רושם ראשוני טוב
תברר נושא שמעניין אותה תבוא ותשאל אותה משהו בנושא זה מאד גמיש, לדוגמא: אם היא רוקדת בסטודיו וגם ידידה שלך רוקדת שם תלך לשם כביכול לראות את ידידה שלך ובסוף תיגגש אליה ותגיד לה ששמת לב אליה, תחמיא לה ותתחילו לדבר תחשוב על נושאם לשיחה לפני
חשוב מאד ביטחון עצמי ושפת גוף
בהצלחה
ראסמי לפי דעתי תזרום...זה שטויות להגיד לה משהו מראש
Take me, touch me, hold me like you mean itMake me come alive
קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !
קודם תידע איזה סוד של בנים אוהבת יש כאלה שקטים שאוהבים להקשיב לבחורה ויש כאלה מצ'ו מאגנבים גברים וכו..
תתחיל איתה בדרך שאתה יודע ואז תתרחק ממנה עם היא תבוא עליך סימן שיש משהו עם לא אז לא יודע
נו באמת מה זה העצות האלה
שמע (פותח הדיון) הייתי במצב שלך לא מזמן..אבל לקחתי את עצמי בידיים
מה שאתה עושה זה מחפש איזה דבר משותף (חברים, מקצוע וכו')
נסה כזה לבוא אליה בזמן קשור-שאני אומר זמן קשור אז אני מתכוון ללימודים או סתם צחוקים עם חברים משותפים..ואז אחרי שדיברת/הצחקת אנערף תוכל להגיד ככה סתם "היי מה קורה" בהפסקות שאתה עובר לידה וזה...תאמין לי שזה יתגלגל משם...תתחיל עם היי פשוט וקלאסי שאתה עובר לידה..לא צריך לעצור..משם זה כבר יתגלגל. סמוך עלי.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
אל תביא לה משפטים מעאפנים.. :|
תלך תדבר איתה דוגרי ותבקש פלאפון או אי סי![]()
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.