שמעו יש לי משקפיים מה IMAX ורציתי לשאול אם מישהו מכיר סרטים של ה IMAX שאפשר להוריד או הדגמות כאלה שאפשר להוריד ולראות במחשב..
או שאי אפשר לראות במחשב כי בקולנוע ב IMAX זה מסך מיוחד ?
תודה רבה מראש =]
|
|
לא נראה יש KAזה דבר...
כי זה עסק פרטי והם מרוויחים מזה כסף
הקיצר אפשר
אבל הקטע שצריך מסך ענקי כמו ב I MAX שם תוכל לראות ממש טוב!!!
במחשב בבית זה סתם כולה 17 אינטצ' שם זה נראה לי איזה 100+ אינטצ'
וכן אתה יכול בעיקרון לראות את הסרט ספיי קידס 3 אבל הוא סתם!
מה הקטע זה כולה סרט רגיל על מסך ענק לא?
יש סרט בתלת מימד שרק 2 איזה קטע של 10 דקות שחייבים לראות עם משקפיים כמו של אורי גלר
הוא בנפרד נראה לי תוספת בדיוידי
יש לי את הקטע הזה .. כה זה בכלל אבל עם משקפיים אחרות לא של ה IMAX אלה משקפי צלופן כאלה כמו של אורי גלר =/
שמע אני יכול גם לצרוב תסרט לפלזמה (42 אינץ') וזה תאמין לי גם נחמד.. אז אם תוכלו לענות לי על השאלה בבקשה זה יהיה חביב..
ואיך קוראים לספיי קידס 3 הזה ואיפה אני יוריד את זה ואם יש עוד סרטים ואם בטוח אפשר לראות אותו עם המשקפי IMAX בתלת מימד =| ?
חחח אני אפילו לא ידעתי שיש בישראל אולמות IMAX.
Born2Kill,איזה סרטים ראית בIMAX ?
איך עברה החוויה ?? ספר..
אני מקווה שיהיה בעיר שלי ת'סרט 300 בIMAX. סעמק אני לא מוצא מידע בשום אתר ברשת =\
כל דעביד רחמנא לטב עביד
בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא
כן IMAX משתמשת בטכנולוגיה אחרת של 2 מקרנים.. בכל מקרה חשבתי שיש שיטה לראות עם המשקפיים של ה IMAX במחשב אבל כנראה שאין..
ואולם ה IMAX היחיד שקיים בישראל נמצא באילת ולמי שאמר שזה לילדים קטנים הוא טועה.. פשוט בארץ המפגרת שלנו מביאים את כל הסרטים הכי מעפנים ל IMAX..
אני יביא לך דוגמא.. בארה"ב באולמות ה IMAX שנמצאים שם כבר קיימים סרטים כמו TROY, MATRIX וכו'.. ובקרוב אפילו יוצא הסרט המדהים 300 לאקרני ה IMAX שם.. אז אל תגיד לי שזה לילדים קטנים..
מטריקס? טרויה? אתה רציני?? פיי איזה פיספוס!
בטח כבר מזמן לא מריצים אותם. אני יודע שיש "לילה במוזיאון" אבל כבר ראיתי ת'גירסת R5 חחח...אין משו מיוחד ששווה לראות ב-3D.
ואני הולך לראות ת'סרט 300 בIMAX ב-9 למרץ !! ננה בננה !!:Boxing: :Boxing: :s86:![]()
![]()
אגב, הורדתי הרגע סרט דוקומנטרי על זאבים, לא בגלל שהם ממש מעניינים אותי אלא זה היה IMAX HRHDTV.
איזו איכות טובה !! חבל שעוד חברות לא משתמשות במצלמות IMAX =\
נערך לאחרונה על ידי جܧٹξლąი; 06-02-2007 בשעה 07:28.
כל דעביד רחמנא לטב עביד
בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא