אני עוד מעט בן 17 ועדיין לא התגלחתי לא היה לי יותר מדי שפם קיצר עכשיו זה נהיה קצת יותר בולט והייתי רוצה להוריד אז כדאי לקנות סכין גילוח או להשתמש במכונה של אבא שלי? חחחח אל תצחקו פשוט אף פעם לא שאלתי על זה
אני עוד מעט בן 17 ועדיין לא התגלחתי לא היה לי יותר מדי שפם קיצר עכשיו זה נהיה קצת יותר בולט והייתי רוצה להוריד אז כדאי לקנות סכין גילוח או להשתמש במכונה של אבא שלי? חחחח אל תצחקו פשוט אף פעם לא שאלתי על זה
|
|
איזה קוקסינל
לא הייתי קונה סכין בשביל להוריד את השפם פעם אחת, קח את המכונה חבל על הכסף
אם אתה רוצה להתגלח קבוע זו העדפה אישית היתרון של סכין הוא שהגילוח צמוד לחלוטין ולא נשארים זיפים גם יותר קל לעצב פיאות ושטויות
ממש לא אחרי פשוט צריך ניסיון
אני שברתי סכין אחת המעצב את הפאות רק עם הלהב ככה זה הכי נוח
וגם אין ספר בארץ שמעצב פאות עם מכונה רק סכין
אני בעד מכונה :]
Alcoholic - אפילו לא עוד פעם אחת .. הוא קיבל אזהרה .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
buZi למה אתה מניאק??
חברה הייתי נותן לו כבר השיעעה הוא צוחק על כולם!!
ובקשר אליך אין לך מה להתבייש כל אחד וצורת ההתפתחות שלו!!!!
אנחנו גם לא נצחק!!
לפי דעתי עדיף להשתמש במכונת גילוח מאשר סכין
יענו עם מכונה זה יותר פשוט ועם סכין זה טיפל'הנ יותר מסוכןאם אתה לא יודע להשתמש...
אבל חוץ מזה אחי אין לך מה להתבייש!!
מכונה
למשל אני לא יכול להתגלח עם מכונה זה מגרה חי את העור אני משתמש עם סכין יותר קל לדעתי תנסה גם וגם אחרי תראה מה יותר נוח לך
עצה שלי אחי...סכין יותר נוח וגם אם זה פעם ראשונה שלך אז עד הפעם הבאה זה חודש חודשיים ככה היה אצלי בהתחלה..
ועוד משו קצת אל תגלח באזור הצאוור!! יענו קצת מתחת לסנטר חחחח זה סיוט!!
Take me, touch me, hold me like you mean itMake me come alive
קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !
כמו שאמרו פה כבר לפי דעתי עדיף סכין יותר קל לעצב פאות וגם לא משאיר שיערות זה מוריד הכל
אניר ואה שנתת לו כבר בראש אבי :X
אחי אני אישית מתגלח עם סכין.. אני מעדיף אתז ה הרבה יותר על מכונה..
אם אתה רוצה מכונה אז סבבה..
תתחיל עם מכונה מה אכפת לך.. לך על המכונה בהמשך תעבור לסכין כבר כשיהיה לך על הלחיים וצפוף יותר
מכונה זה זריז זה צ'יק צ'אק
מכונה עדיף מכמה בחינות:
דתית , וצמיחתית חח עם סכין השיער יצמח לך יותר מהר מאשר אם תוריד עם מכונה.
ו"בריאותית" אם אפשר לקרוא לזה ככה , אני אישית בחור עצבני ותמיד ממהר והסכין הייתה חותכת אותי מלא מלא מלא פעמים וזה פול דם ובאסה ועניינים
המכונה יותר "ידידותית"![]()
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 09-02-2007 בשעה 15:49.
מכונה הכי סבבה והכי מהיר..אין לך בקושי שיערות אתה לא צריך להסתבך....
נערך לאחרונה על ידי ר!עי; 09-02-2007 בשעה 16:26.
אם הלכת על הסכין אז תעשה לכיוון הצמיחה ואז נגד כיוון הצמיחה ככה יהיה כי חלק