|
|
שמחה לאיד זה טוב,אבל מה קורה ששמחה לאיד זו השמחה היחידה.
רק תזכיר לי איפה או-שיט-קין ???,
הדבר הזה רק מוכיח עד כמה הם לא מאמינים בעצם..אז מה יקרה?
יום חמישי יהיה משחק ובוא נגיד שתנצחו נחזור לליגה ואפילו עם הסגל המעאפן ורכז מיערות אפריקה,מאמן ששולט במשחק כמו הבולטות שיש לפיליקס בתחת מישיבה על הספסל..ניקח את האליפות..
איפה?,אני לא רואה את או-שיט-קין...
נערך לאחרונה על ידי Arjen Robben; 05-02-2007 בשעה 23:24.
אני כמעט בכיתי .... מרוב שמחה !! שמעון מזרחי תתאבד כבר שמעון מזרחי תתאבד כבר חחחחחחחחח !!! ת"א עולהה באששש ת"א עולה באשששששששש יששש ישש ישש
עדן, מזל טוב.
קצת מצחיק אותי שהקהל של ירושלים לובש חולצות כחולות ומעודד את בני השרון יותר משהוא מעודד את ירושלים, אבל אם מה שעושה אתכם שמחים זה הפסד של מכבי, אז אני מברך אותך.
שיהיה בהצלחה בגמר.
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
איך אני מאושר מזה יא אללה..
סופסוף זוכה חדשה...
באמת הגיע הזמן אחרי 12 שנה..
כל אוהדי מכבי, פשוט איכס אחד גדול.
קחו את שאול!
הוא צריך להתאבד כי הוא שם 40 שנה כסף על הקבוצה הזאת והיא כל כך מצליחה ??? שאף אחד אחר לא מסוגל להשקיע יותר משנה שנתיים ולברוח ולהינכע ולבכות לכל העולם שמכבי זה ככה וככה .. בקיצור קבוצה כמו מכבי לא תתפרק מאיזה הפסד קורה גם לטובים ביותר אז אל תחגוג מהר מדי .....
ועדן זאת הבעיה של הליגה הזאת שכולם מפחדים .. "אי אפשר" לנצח את מכבי במשחק חשוב ובלה בלה ..
בא לי ניילון ואמר שהם הולכים לנצח ויצא גבר כי הוא לא חשש ופחד כמו שכולם פה ....
Indianapolis colts Champions!!!
אני קורא פה את התגובות של אוהדי הפועל י-ם ופשוט צוחק, עולה לי חיוך על הפנים.
מכבי הפסידה פעם אחת ב 10 השנים האחרונות (כאשר זו השנה העשירית) - ואני לא רואה את הפועל י-ם עם ניצחון...
מכבי שיחקה רע, השיפוט היה גרוע (נעלמה נקודת שלשה בתחילת המשחק, השעון של המשחק זז קדימה כמה שניות אחרי כל התקפה, וגולת הכותרת: הייתה שקופית 24 שניות לפני סוף המשחק ש"הפועל י-ם ובני השרון בגמר" -> ראבק, היה רק 4 הפרש - איך הם יודעים ???)
אז כן - אני מאחל לבני-השרון המון בהצלחה בגמר, ושיקחו את האליפות הזו. למכבי יש עוד 2 אליפויות לקחת בע"ה (יורוליג וליגת-העל).
עוד משהו, למטומטמים פה: מכבי לא תתפרק בגלל הפסד ליגה אחד ב 10 שנים (עם 34 אליפויות מצטברות) - אז תפסיקו לדבר שטויות.
נערך לאחרונה על ידי Atom-Bomb; 06-02-2007 בשעה 01:38.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אוייש נוו באמת ..
להפיל את זה על השופטים ? שכל משחק ומשחק ואפילו שלח ששונא ירושלים הודה שורקים 890088
עבירות לטובת שארפ והצגת התאטרון האין סופית . לגבי השעון אני גם ראיתי והיו בעיות עם השעון אבל גיב מי א ברייק
זה לא מה שהיה משנה .. וגם לא הנקודה ההיא שבטח השופט ראה דריכה על הקו או משהו .
אגב מכבי הפסידה להפועל לפני בדיוק 9 שנים בגמר .. אז זה לא עשור =]
נערך לאחרונה על ידי AllenIverson; 06-02-2007 בשעה 14:09.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ואני זוכר שצחתם עלינו שהבאנו תירוצים. במקום לבוא ולבקר את אוהדי הפועל תבקרו את הקבוצה המעפנהההההההה שלכם. זה מה שתמיד אמרתם לנו לא???
ספאחיה לא מצליח לנהל משחק ורב עם עצמו. וויצ'יץ' היחיד שמתפקד אצלכם, ביינום הגוש סיליקון הזה הולך ראש בקיר ועוד איכשהו מצליח להציל לכם ת'תחת.
קבוצה שדריק שארפ זה השחקן הכי טוב שלה היא לא קבוצה.
גביע כבר אין לכם. יורוליג לא יהיה לכם. ואולי גם אליפות בע"ה לא תהיה לכם ! ויודעים מה מצדי שהפועל תפסיד בגמר, העיקר לא לקחתם גביעעעעעעע ! אולי לנו לא מגיע אבל גם לכם לא מגיעעעעע ! ..
צ'או
And I never wanna say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel