במדריך זה נשתמש בתוכנות P2k new ו MotoTables, אם ברשותכם C650 אז גם בתוכנה P2kmannager

אז ככה,
יש אפשרות לשנות כל מיני דברים בקובץ הgain_table בעזרת תוכנה הנקראת MotoSound.
מדריך זה עשוי לעבוד על עוד מכשירים שיש בהם gain_table חוץ מE1/E398 ו C650 .. לא בדקתי והאחריות על המשתמש בלבד !!

חשוב לציין שמדריך זה נוסה רק על המכשירים C650 ו E1 ולא על המכשיר E398, למרות שלא אמורה להיות שום בעיה נא לקחת בחשבון שאני לא ניסיתי את זה
מדריך זה עובד גם על המכשיר C650.

המדריך מחולק לשלושה חלקים עיקריים :

חלק ראשון לE1/398 :
להוריד את התוכנה P2k new מעמוד התוכנות שבאתר (http://www.moto-il.net/moto/index.ph...id=2&Itemid=29 כאן קוראים לתוכנהP2kTools - גרסה חדשה).
לפתוח את התוכנה, לחבר את המכשיר, לראות שלמטה בתוכנה מופיע שהפלאפון מחובר, ללחוץ על Refresh, לחכות שיעלו קבצים בתוכנה (יפתח חלון קטן שאומר שהתוכנה עכשיו קוראת את המכשיר), לשים לב שתוכנה התחברה לכונן a, לחפש את הקובץ gain_table.bin ולסמנו, ללחוץ על Downloadולבחור מקום לשמור את הקובץ

חלק ראשון לC650 :
להוריד את התוכנה P2k Mannager מעמוד התוכנות שבאתר (http://www.moto-il.net/moto/index.ph...id=2&Itemid=29 כאן קוראים לתוכנה P2k Mananger).
לפתוח את התוכנה, לחבר את המכשיר, לראות שלמטה בתוכנה המכשיר מחובר, ללחוץ על Update list, לחכות שיעלו קבצים בצד ימין של התוכנה (אם לא עולים קבצים, אז להוריד את הסימון מ C650 (/a) בצד שמאל של התוכנה ולהחזיר שוב), לחפש את הקובץ gain_table.bin בחלון הימני (יהיה יותר קל למצוא את הקובץ אם נמיין את הקבצים לפי סוג (Type) ונחפש את קבצי הbin), לסמנו, ללחוץ על Download to PC, לבחור לשמור מקום את הקובץ ולשמור אותו.

חלק שני :
להוריד את התוכנה MotoSound מכאן
http://www.e398mod.com/content/view/121/28/
לרדת למטה עד שתראו 'Download HERE' ותלחצו על הHERE.
לפתוח את התוכנה, לחבר את המכשיר אם הוא לא מחובר, לחכות שיופיע בצד ימין-למטה שהפלאפון מחובר (שלב זה לא מאוד קריטי), לוודאות שאתם על הלשונית Gain_table, ללחוץ על Load ואז על File, לבחור את המקום שבו שמרתם את הgain_table, לסמן את הקובץ ולהעלות אותו.
][

אז יופיעו כל מיני מספרים בטבלה.
תחת הלשונית Wired Headset תוכלו למצוא שורה שבה כתוב
Wired Headset mp3/midi/video gain
בתמונה מופיע שהפלאפון לא מחובר,
אל תנתקו את המכשיר או משהו כזה, זאת טעות שלי, תתעלמו.

תחת הלשונית Speakers יש את השורה
External Speaker mp3/midi/video gain
בתמונה מופיע שהפלאפון לא מחובר,
אל תנתקו את המכשיר או משהו כזה, זאת טעות שלי, תתעלמו.

שני הדברים האלה אחראים על עוצמת הצליל של קבצי הווידאו, הצלצולים והשירים, אני לא יודע מה ההבדל ביניהם.

במכשיר E1/398
בWired Headset mp3/midi/video gain אני בינתיים הגעתי עד 15 בלי שהרמקולים ישרפו ואיכשהו 13 היה יותר חזק...
בExternal Speaker mp3/midi/video gain
הגעתי עד 7 בלי שהרמקולים ישרפו

אני ממליץ לא לגעת ב Master Volume

אחרי כמה נסיונות, הגעתי למסקנה שהכי חזק בלי שהאיכות תפגע
זה שב Wired Headset mp3/midi/video gain זה 13
ובExternal Speaker mp3/midi/video gain זה 3

במכשיר C650
הכי גבוה שהגעתי
בWired Headset mp3/midi/video gain זה 14 אבל אני מניח שגם 15 ואפילו 18 לא ישרוף את הרמקולים.
ובExternal Speaker mp3/midi/video gain זה 10, ושוב, נראה לי שגם 15 לא יזי ק לרמקולים פשוט בנתיים זה מספיק חזק לי

אם הרמקולים ישרפו אני לא אחראי !!

שמסיימים לערוך את הקובת הgain_table כרצונכם לוחצים על Save - מימין לLoad, בוחרים File, ובוחרים מקום לשמור את הקובץ.
חשוב מאוד !! לקרוא לקובץ gain_table ולא אחרת !!

חלק שלישי לE1/398 :
פותחים שוב את התוכנה P2k new
לפתוח את התוכנה, לחבר את המכשיר, לראות שלמטה בתוכנה מופיע שהפלאפון מחובר, ללחוץ על Refresh, לחכות שיעלו קבצים בתוכנה (יפתח חלון קטן שאומר שהתוכנה עכשיו קוראת את המכשיר), לשים לב שתוכנה התחברה לכונן a, לוחצים על Upload, בוחרים את קובץ ה gain_table שערכתם עם התוכנה MotoTables ומעלים אותו לפלאפון.
מחכים (קצת זמן) שהקובץ יעלה (לא תראו שום שינוי ..) וללחוץ על Restart למעלה.
אני לא מוסיף תמונות לחלק הזה כי זה מאוד דומה לחלק הראשון.

חלק שלישי לC650 :
פותחים שוב את התוכנה P2k Mannager,
לפתוח את התוכנה, לחבר את המכשיר, לראות שלמטה בתוכנה המכשיר מחובר, ללחוץ על Update list, לחכות שיעלו קבצים בצד ימין של התוכנה (אם לא עולים קבצים, אז להוריד את הסימון מ C650 (/a) בצד שמאל של התוכנה ולהחזיר שוב), לחפש את הקובץ gain_table.bin בחלון הימני (יהיה יותר קל למצוא את הקובץ אם נמיין את הקבצים לפי סוג (Type) ונחפש את קבצי הbin), לסמנו, ללחוץ על Delete file(s) ולאשר את המחיקה.
][/
עכשיו ללחוץ שוב על Update list, לחכות שהקבצים יעלו,
ללחוץ על Upload to Phone ולבחור את הקובץ gain_table שערכתם עם התוכנה MotoTables.
לראות שלמטה בתוכנה הקובת הועלה כמו שצריך, וללחות על Restart Phone.

תהנו !!

***לקוח מהאתר moto-il ***