מישו יודע מה הנזק שעושים סטרואידים ואיפה אפשר לקנות?
מישו יודע מה הנזק שעושים סטרואידים ואיפה אפשר לקנות?
|
|
זה כמו סמים.. זה לא חוקי בארץ?. זה לא רפואי בכלל זה מזיק לגוף בצורה בלתי הפיכה... תחפש סטרואידים בויקיפדיה.. או שתשאל לדעתי עדיף לך בפורום רפואה .. ידעו לענות לך הרבה יותר טוב ממני:X
כמו שאמרו לך זה לא חוקי
http://www.olympusfit.co.il/select_m..._id=10&start=1
זה הסבר מצויין בכל התחומים.
ואם בכל זאת החלטת אתה יכול ללכת לתזונאי פרטי ולשאול אותו אם הוא מוכר.
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)
חוץ מזה זה מוחק תאי מוח, מקטין את איבר המין, משבש זיכרון לטווח קצר, גורם לירידה בתפקוד המיני (אימפוטציה), ויכול להרוג אותך?
בוא תקשיב לרוב המיקרים הביצים מתכווצות לא הזין כמו שאמרו פה אחרי זה באמת יש לך בעיה קטנה בזיכרון לתווך קצר והכי אבל הכי לא נראה לי שיקרה זה שתמות זה רק עם מנת יתר ואני לא אומר את זה כי ניסיתי או שאני מועדד סתם מידע כללי
ידפוק לך את כל הגוף
והכי חשוב יעשה לך זיין בגודל של בטרית AA של דורסל
אני אפילו לא מתכוון להרחיב
תתרחק מזה
כן,תאמין לי שאני יודע מה סטרואידים עושים, ויש הרבה סוגים וכל אחד עם ההשפעות שלו.
סמוך עלי, אתה א רוצה להיכנס לתחום הזה בחור :|
יש ויש
אל תגידו סטרואידים ומסוכן באותו משפט
יש סטרואידים בריאים לגוף
שאל את הרופא שימליץ לך
תלוי איזה פעילות והכל
ונכון יש גם סוג מסוכן השאלה עד כמה
Take me, touch me, hold me like you mean itMake me come alive
קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !
אני בספק כמה סטרואידים יפגעו בגודל של הזין, אחרי הכל זה רק רקמות וכלי דם :| לא בטוח לגבי זה.
מה שכן אבל הביצים יקטנו ב100%. הרי התפקיד שלהם לייצר הורמונים וברגע שההורמונים באים ממקור חיצוני הם מפסיקים לעבוד = מאבדים מסה וקטנים.
כמו כן יש עוד הרבה תופעות לוואי לסטרואידים.
החומרים הממש טובים מאוד מאוד יקרים וגם החומרי "ניקוי" שמשתמשים בהם לאחר כל סייקל יקרים מאוד, ולקנות חומרים זולים בלי החומרים שלאחר כל סייקל, מבטיחים לך כמעט ב100% נזק :X
Bring the Violence-
אל תיקח אחי יש לזה מלא תופעות לוואי..... אבא שלי אמר לי (הוא רופא אז הוא לא סתם יגיד לי דברים)