קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אקטיבציה ל windows7 - אני אובד עצות
    על ידי ronenc11 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-08-2010, 15:24
  2. {התייעצות } שמעו אני אובד עצות עם הגילוח!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 01-02-2009, 22:59
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 01:44
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

אני אובד עצות.. מאוהבים אבל גמורים :(

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל אני אובד עצות.. מאוהבים אבל גמורים :(

אז אני היום בן 17 כבר, אנחנו יחד שנה וחצי...
    שנה אחת עברה במושלמות, פשוט למושלם מזה לא יכולתי לצפות.
    אבל מאז שהתחילו הלימודים אנחנו פשוט לא יכולים שוב להיות יחד..
    כיתה י' עברה עוד איכשהו, אנחנו גרים בערים אחרות [מרחק 10 דקות נסיעה, לא נורא], אבל היא מגיעה ב-7 הביתה ואני מגיע טיפה יותר מוקדם [יש לנו מגמות שונות פשוט].
    אנחנו לומדים באותו המקיף.. אבל בכל זאת גם בבצפר קשה להיות ביחד כל הזמן..
    עכשיו אני רואה אותה פעם בחודש [הכוונה ללהיות רק איתה, לאו דווקא מגע אינטימי, פשוט לדבר] ואני לא יכול ככה! אני מרגיש, אני יודע שהיא משתנה ואני לא שם כדי לראות את זה, להבין איך זה קורה.
    ועכשיו אנחנוי פשוט רבים בלי הפסקה, כאילו לא עובר יום בלי ריב. ריבים על שטויות, על דברים מעצבנים ואנחנו לא מצליחים להתגבר על זה.

לפני חודש עמדתי להגיד לה שאני רוצה שניפרד, שאני רואה שלא טוב לה ושאני פשוט לא יכול לסבול את המצב.
    אמרתי שפעם היה יותר טוב, אמרתי שהשתנינו, אמרתי שאולי אנחנו כבר לא טובים יחד, אמרתי שאם פעם הרגשתי שהדבר שאני עושה כי טוב זה להיות איתה, ולאהוב אותה, היום אני מרגיש אחרת.
    היא אמרה לי שאנחנו מאוהבים [מה שנכון גם לגבי היום] ויש זמנים טובים וזמנים רעים. הסכמתי, הלכנו לראות סרט ולאכול ומשם שוב פעם היה שבוע נחמד, שבוע אחרי גבולי ועכשיו שוב חרא.
    כרגע שוב דיברנו על פרידה, הפעם מצד שלה, היא פשוט באה ואמרה לי שלפני חודש שעמדנו להפרד צדקתי בהכל, ושוב עניתי לה את מה שהיא אמרה לי וכוסעמק הסכמנו שאנחנו מאוהבים ושאי אפשר להפרד עכשיו.

עכשיו עוד מלא דברים קורים :\
    היא חזרה להיות בקשר עם מלא ידידים שלה, היא מדברת איתם בטלפון יותר מאשר איתי נראה לי ושאני שואל אותה למה היא לא מספרת לי שהאקס שלה חזר להיות ידיד כ"כ טוב שלה היא עונה לי שהוא לא באמת כזה ידיד טוב שלה, ושהוא אף פעם לא יחזור להיות כמו פעם ושלדעתה זה לא נושא שהיא הייתה חייבת לדבר עליו.
    מלחיץ אותי שהיא מדברת עם אנשים ככה הרבה ולא חושבת אפילו על לספר לי. זה מלחיץ + מציק.
    אגב, האקס הזה שלה, יעשה הכל כדי להחזיר אותה אליו..
    איך אני יודע? אני פשוט רואה איך הוא מסתכל עליה מהצד, הוא שנה וחצי לא התגבר על זה שהיא איתי, על זה שהוא אוהב אותה.
    לפעמים פשוט בא לי לדפוק לו מחבט בייסבול בראש כדי להעיר אותו.. אבל או שאני פשוט מנומס מדי בשביל לעשות את זה, או שאני מחליט שאני סומך עליה, או שאני מחליט שאני אסתבך, או שאני מחליט שאני אריב איתה בגלל זה.
    אני פשוט שונא צבועים, הוא מדבר איתי כאילו הוא חבר שלי ולוחץ לי ידיים והולך ומתחיל עם חברה שלי, עד שאני מתקרב אליה והוא בורח. שוב, הוא לא מסוגל לראות אותנו ביחד. אני יודע את זה, ובבקשה אל תגידו שאני פרנואיד, אני פשוט מרגיש את זה חזק כל כך.

אני לא יודע אם אני מפחד להיות לבד, בודד, לא לקבל את השיחות האלו בבוקר, באמצע היום ובלילה של ה"אני אוהבת אותך מתוק", ולדבר דקות או שעות..
    אני פשוט לא יודע.
    אני מאוהב בבחורה מעל הראש, אבל ברור לי היום שאהבה לא יכולה להתגבר על הכל.

נראה לי שמה שרשמתי פה זה שליש מהדברים שבאמת מפריעים לי.. אבל כבר רשמתי מלא.
    ולא עולה לי בראש כרגע עוד דברים.. חוץ מלהתנקש באקס הזה :|
    אררר יצר נקמנות זה חרא דבר!

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של CompleX
    לייקים
    1
    נקודות
    210

שלא יזהו אותך.. תיכף אני יערוך עם תגובה אם יהיה לחי מה להגיד

ככה עריכה...

קשר שמפריע לך ולא טוב לך בו אין שום סיבה בעולם שתמשיך איתו.
    אם הייתם מאוהבים כל כך חזק אז היית מוצא דרך להתגבר על הכל.. המרחק.. הקטע שאתם לא מתראים.. הכל הכל הכל...
    באיזה שהוא שלב וזה ברור שבגיל הזה לא מתחתנים.. במובן הזה .. אז חברים זה חברים לא חתונה ולא התחתנת איתה.
    ואין מה לעשות כל זוג לא מסתדר מתי שהוא.

קורה כנראה שהיא לא ה-אחת.
    אתה צריך לחשוב מה יותר טוב לך?...
    ויש 2 אופציות...
    כרגע אתה "סובל" מהקשר..
    טוב לך לסבול ולהמשיך בקשר?
    או שאתה מעדיף להפרד .. יהיה קצת קשה.. וה"סבל" יגמר?

אין מה לעשות כל פרידה קשה.. כמו שאמרתי כמה פעמים..
    שאתה נפרד ממישהו אתה מבין כמה חשוב ויקר הוא היה לך..

לא שחלילה אני דוחף אותה להיפרד.. שלא תבין לא נכון.. פשוט נראה לי שהקשר הזה עושה לך רע!
    וקשר שעושה רע.. הוא לא קשר חיובי.. ולא טוב לך..
    ואתה תמיד תוכל למצוא עוד ועוד..
    תראה דברים אחרים.. אנשים אחרים.. תכיר.

חוץ מזה מה שרשמת על האקס..
    ככה.. אם שניכם כל כך אוהבים אחד את השני אין סיבה שהיא תבגוד בך.
    והיא לא חייבת לפרט אבל אתה מצד שני צריך יותר לסמוך עליה ופחות לקנא בא. (הקנאה הורסת...)
    מה גם שזה יכול להיות משחק ... שהיא משחקת בך.. להוציא לך תלב.. שיהיה לה קצת עניין בחיים.
    לדעתי.. תראה לה שאתה פשוט לא שם זין על הקטע של האקס הזה.. פשוט אל תדבר על זה.. שהיא מדברת על זה תיהיה אדיש.. תראה לאן זה זורם.. אני מאמין שזה ירד מהפרק מהר מאד.
    והקטע הזה שהוא "מתחיל" עם החברה שלך....
    הוא באמת מתחיל איתה? אמרת שהוא מדבר איתך.. צבוע כזה...
    אתה לא מפחד ממנו? אם לא.. לך אליו.. ודבר איתו דוגרי.. תגיד לו בפנים.. "מה אין לך בושה?"... בסגנון הזה
    וסגור את זה ככה.

מחכה לשמוע מה דעתך.
    נערך לאחרונה על ידי CompleX; 10-02-2007 בשעה 00:01.

משתמש אנונימי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי CompleX צפיה בהודעה
    שלא יזהו אותך.. תיכף אני יערוך עם תגובה אם יהיה לחי מה להגיד

ככה עריכה...

קשר שמפריע לך ולא טוב לך בו אין שום סיבה בעולם שתמשיך איתו.
    אם הייתם מאוהבים כל כך חזק אז היית מוצא דרך להתגבר על הכל.. המרחק.. הקטע שאתם לא מתראים.. הכל הכל הכל...
    באיזה שהוא שלב וזה ברור שבגיל הזה לא מתחתנים.. במובן הזה .. אז חברים זה חברים לא חתונה ולא התחתנת איתה.
    ואין מה לעשות כל זוג לא מסתדר מתי שהוא.

קורה כנראה שהיא לא ה-אחת.
    אתה צריך לחשוב מה יותר טוב לך?...
    ויש 2 אופציות...
    כרגע אתה "סובל" מהקשר..
    טוב לך לסבול ולהמשיך בקשר?
    או שאתה מעדיף להפרד .. יהיה קצת קשה.. וה"סבל" יגמר?

אין מה לעשות כל פרידה קשה.. כמו שאמרתי כמה פעמים..
    שאתה נפרד ממישהו אתה מבין כמה חשוב ויקר הוא היה לך..

לא שחלילה אני דוחף אותה להיפרד.. שלא תבין לא נכון.. פשוט נראה לי שהקשר הזה עושה לך רע!
    וקשר שעושה רע.. הוא לא קשר חיובי.. ולא טוב לך..
    ואתה תמיד תוכל למצוא עוד ועוד..
    תראה דברים אחרים.. אנשים אחרים.. תכיר.

חוץ מזה מה שרשמת על האקס..
    ככה.. אם שניכם כל כך אוהבים אחד את השני אין סיבה שהיא תבגוד בך.
    והיא לא חייבת לפרט אבל אתה מצד שני צריך יותר לסמוך עליה ופחות לקנא בא. (הקנאה הורסת...)
    מה גם שזה יכול להיות משחק ... שהיא משחקת בך.. להוציא לך תלב.. שיהיה לה קצת עניין בחיים.
    לדעתי.. תראה לה שאתה פשוט לא שם זין על הקטע של האקס הזה.. פשוט אל תדבר על זה.. שהיא מדברת על זה תיהיה אדיש.. תראה לאן זה זורם.. אני מאמין שזה ירד מהפרק מהר מאד.
    והקטע הזה שהוא "מתחיל" עם החברה שלך....
    הוא באמת מתחיל איתה? אמרת שהוא מדבר איתך.. צבוע כזה...
    אתה לא מפחד ממנו? אם לא.. לך אליו.. ודבר איתו דוגרי.. תגיד לו בפנים.. "מה אין לך בושה?"... בסגנון הזה
    וסגור את זה ככה.

מחכה לשמוע מה דעתך.
    האמת, שאני אכן סובל.
    אבל שוב, אני מאמין שזה יעבור. מסיבה לא ידועה, אני ממש מאמין בזה. אני מאמין שהכל יסתדר ונחזור להיות כמו פעם. אני מאמין שהיא האחת שלי אפילו שאנחנו בעלי אידיאולוגיות שונות ורבים הרבה.
    אני יודע שגם היא מאמינה בזה כמוני.
    כרגע דיברנו שוב בטלפון וזה שוב...
    "אני אוהבת אותך, לילה נהדר, נשיקות וחיבוקים".
    אתה מבין עד כמה זה נותן הרגשה של חיוביות, של זה לא נגמר פה, אבל עם זאת יכול לתסכל?

לגבי האקס, אני לא מפחד שהיא תבגוד בי, אני מפחד שהוא יגרום לה להרגיש משהו, שהוא יתחיל לזיין ת'מוח שהוא אוהב אותה, הרי זה כל כך כל כך ברור שזה מה שיקרה.
    הוא מתקרב אליה רק בשביל להגיד את זה, איזה אינטרס יש לבנאדם לבוא בתקופה הכי קשה שלנו ולהתקע בינינו?
    למה לו לעשות את זה אלא אם כן הוא אוהב אותה? יש לו מיליוני ידידות, אני יודע שחברה שלי לא תעזור לו בשום דבר בחיים.

לגבי מפחד ממנו, לא מפחד ממנו.
    הבעיה שאם אני אבוא אליו ואגיד לו "אין לך בושה?" או "אתה אוהב אותה?" או בסגנון, הוא יתחמק, או שיסתלבט ואז העניינים יתחממו ואז מה שלא יקרה הוא יספר ואם לא לחברה שלי הוא ידאג שמישהו/י ידאג מאוד יפה לספר לה. זה מהדברים שיכולים לגמור קשר בשניות [מקרה של חבר שפיצץ אקס].
    הוא מאלו שמוכרים את אמא שלהם בשביל מטרה.

משתמש כבוד האוואטר של CompleX
    לייקים
    1
    נקודות
    210

שמע...
    אתה יכול גם לשתף אותה בזה.. גם לשאול אותה.. אם לא אכפת לה שהוא יזרוק לו מילה כי מפריע לך שהוא עומד בניכם.. ותסביר לה שאין לך בעיה שהם ידידים ... ותסביר שזה נראה לך שהוא רוצה קצת יותר מידידים.. כמו שהסברת פה.. רק בדרך יפה.. בלי "חבר שפוצץ אקס"...

אני מאמין שהיא תבין...
    ואו שהיא תעשה משהו או שהיא תגיד שאתה יכול לזרוק מילה.

אם לא נראה לך הגישה הזו אז לך תגיד משהו..
    ומה אכפת לך מה הוא יגיד על זה?.. שיתחמק.. הוא יצא קודם כל אפס..
    שמע אין כזה חוק... וזה לא משהו כתוב... אבל זה משהו שאי אפשר להסביר.. בין שני גברים נקרא לזה ככה..
    אין אין דבר כזה להתחיל עם חברה של מישהו במיוחד אם אתה מכיר אותו.
    ועוד מדבר איתו כמו חבר..
    אתה מבין תבעיה פה. תכלס הוא יוצא פה ה"בן זונה" ... כי הוא מתחיל עם מישהי תפוסה ועוד תפוסה ע"י חבר שלו.

שמע אם אתם יודעים לדבר על הבעיות שלכם ומפרידה אתם מגיעים לדבר על זה שאתם אוהבים וזו תקופה קשה במערכת יחסים שלכם... אז לדעתי הקשר בניכם מאד מאד מאד פתוח..(שזה דבר חיובי מאד.. )..
    אז לדעתי אתה יכול לדבר איתה על כל דבר שמפריע לך.. רק תיהיה חכם ותדע איך להגיד את זה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,983 | הודעות: 8,150,565 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect