לא יודע חשבתי על זה ודי הרבה סיטואציות ומצבים קורים שאתה רוצה להתחיל על מישיה או מישהו
למשל לי הייתה בעיה שהבחורה פשוט יותר גבוה ממני בראש וחצי \= חח
קרו לכם גם דברים כאלו?
לא יודע חשבתי על זה ודי הרבה סיטואציות ומצבים קורים שאתה רוצה להתחיל על מישיה או מישהו
למשל לי הייתה בעיה שהבחורה פשוט יותר גבוה ממני בראש וחצי \= חח
קרו לכם גם דברים כאלו?
|
|
לא
ראש וחצי זה מוגזם אבל כבר הייתי עם בנות יותר גבוהות ממני
צריך לנצח את האגו של עצמך בשביל זה
תופעת העדר
שהולכים גוש כיתתי של איזה 15 חברים ביחד...דיי מעצבן להתחיל עם בנות ככה
אחד שניים באים להתחיל בסוף כל ה15 באים מתנחלים לידך גונבים והורסים מנסים לקחת חלק
מניסיון באילת ^^
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
מכירים תקטע שסטאנדפיסטים תמיד צוחקים עליו שאתה מתחיל עם אחת כוסית ותמיד לכוסית יש תחברה המכוערת שמשפיעה עליה ומרחיקה תכוסית מבנים! חחחח זה בדיוק מה שקרה לי...
זה היה במופע הרוק של קוקה קולה בחיפה...אחרי היהודים אחרת שהייתה לידי כוסית משו אש קיצר צחקו ודיברנו על היהודים היה אחלה היא זרמה וכאלה...קיצר חברה מכוערת שלה באה מזה מכוערת אש!! חחח
עכשיו המכוערת לא עשתה עוד כלום כיאלו סתם שמעה תשיחה שלנו, קיצר אני מבקש ממנה תמספר פלא שלה
היא באה להגיד לי פתאום חברה שלה קפצה לא לא! מאי אל תתני לו ומשכה אותה ממני ויותר לא ראיתי אותה
חחחחחח באסה!!
Take me, touch me, hold me like you mean itMake me come alive
קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !
אממ כה כל הקטע שיש יותר מבת אחת מעצבן..ואממ בשיעור חח יענתו המורה לא תיתן לך לדבר בכלל..פשוט תצעק אלייך חח
כן כשחבר שלך אומר משהוא מגעיל או כשהוא רוצה לקלקל לך בצחוק
רציתי להתחיל אבל הייתה לי חברה o0
ממ כן שהיא עומדת עם מלא חברות מי שמצליח להתחיל עם מישהי ככה מקבל ממני הרבה ריספקט כי זה ממש קשה וגם רוב המקרים היא תרצה לעשות פוזות על חברות שלה וסתם תתפלצף
לי זה לא יכול לקרות חח אני גבוה מכל הבנות בשכבה שלי בראש חוץ מ3 4...אני מטר 86
אממ תשמע זה יכול לקרות בהרבה מקרים למשל, שאתה מתבייש באותו רגע להתחיל אם מישהי כי אתה חושש מהתגובה שלה, הממ אני למשל לפעמים מפריע לי שחברים שלי לידי ואין לי כח שהם יבואו גם ויהרסו לי... הממ, לפעמים גם נגיד יש ליד הבחורה אנשים או חברה שלה זה גם מעצבן ומפריע.. יש הרבה סיטואציות מעצבנות שמונעות ממך אחי יש הרבה..
אבל אם אתה ממש רוצה אתה צריך להתגבר על זה ולהרחיק תאנשים האחרים..
לדוגמא, אתה רוצה להתחיל אם מישהי, המלצה שלי דבר ראשון - אל תספר לחברים שלך ולאף אחד על זה, (אלה אם כן יש חבר שאתה ממש ממש סומך עליו שהוא לא ידפוק אותך אחרכך) כי יכול לקרות מצב שהם גם יהיו איתה בקשר ויש מצב שאם תיפרדו חס וחלילה הם יהיו איתה אחרכך וינסו להתחיל איתה.. וכו'.. וזה מצב די חרא ומבאס..
עוד משהו, זה שאם אתה רוצה להתחיל אם מישהי שלא יהיו ליד אנשים שיפריעו והכל תוודא שהסביבה יעני נקיה מאנשים מציקים כמו חברים שיכולים להפריע וכו'..
זאת עוד סיבה שאני שונא להיות עם בנות מהבית ספר.. ככה הקשר יכול להתפרק הכי מהר, בגלל חברים, לחץ (שאתה רואה אותה כל יום בבית ספר ולא ידוע מה לעשות, להיות עם החברים בהפסקה נגיד או איתה וכו'..).
זהו בעיקרון אבל זה מה שאני חושב..
בדיוק, בגלל זה חבר (אם אפשר לקרוא לו בכלל ככה) שעשה לי את זה כבר לא חבר שלי יותר וכולם שונאים אותו.. ותתפלא אחד פתח פה דיון לא מזמן ושאל "אני בהתלבטות חבר שלי נפרד מחברה שלו ואני דלוק עליה והיא עלי ואני רוצה לדעת מה לעשות אם להיות איתה או לא כי אני לא יודע מה חבר שלי יחשוב וזה"
אז מסתבר שיש המון אנשים חראות בעולם.. חח..
ככה בעירך הוא שאל וחצי פורום אמר לו שילך על זה וישים זין על החבר..
מעדיפים בחורה על פני חבר.. חח פשוט דפוקים בראש.. זה לא חברים אמיתיים .. חרא של אנשים אלה שהגיבו לדעתי.. ואני וחבר טוב שלי הגבנו בדיון כמו שצריך .. ש"חבר אמיתי אפילו לא היה חושב על להיות בקשר או להעיז להתחיל בכלל עם אקסית של חבר."
זה נקרא כבוד של חברים.. מה שכנראה לא היה לחצי פורום שהגיב להיפך..
בדרך כלל אתה צודק ... אבל יש מקרים חריגיםלמשל יש לי חבר שהיה חבר של ידידה שלי אבל אני אישית לא היתי מחשיב אותו כחבר שלה חחח זה היה כאילו "בסוד" למרות לכולם ידעו הם לא התנשקו , לא התחבקו אפילו ,לא כלום ...כי לא יודע ניראה לי הוא דפוק או משהו חחח הם גם ניפרדו אחרי (חחח הוא זרק אותה לפני שהיא הספיקה לזרוק אותו חחח היא רצתה לדבר איתו ולא היה לה איך לומר לו את זה...) בערך שבועיים וזה ממש לא היה קשר רציני ... עכשיו עברה כבר למעלה משנה וחצי בזמן הזה היו לה 2 חברים (לא, אני לא היתי אחד מהם! חחח ) ואני ממש ממש אוהב אותה שלא תחשוב שאני מאניק ואחרי שהוא זרק אותה פתאום נידלקתי או משהו אהבתי אותה חודש אחרי שהכרתי אותה(שזה היה בערך 5 חודשים לפני שהם ניפגשו) אני אוהב אותה בצורה שלא אהבתי אף אחת בחיים ...ניסיתי גם לא פעם אחת להתגבר על הרגש הזה אבל כל פעם אחרי שאני בטוח שאני כבר לא מרגיש אליה כלום, שנייה אחרי שאני רואה את הפנים שלה / שומע את הקול שלה / מדבר עליה אני מתאהב מחדש... אני לא רוצה להיות חבר שלה מסיבה מאוד פשוטה שאני לא רוצה להפגע (היו לה בערך 5 חברים בשלוש שנים האחרונות) ואני לא רוצה להיות מספר שש אבל לפי מה שאני מרגיש עכשיו אני חושב שזה יהיה בלתי נמנע אני פשוט חושב עליה כל היום ! אין שעה אחת שעוברת עליי בלי שאני חושב עליה יותר מפעם אחת ! חבל שאין תרופה שפשוט מפסיקה את הרגש הזה הוא גורם לכל כך הרבה סבל ואושר עד שאני כבר לא יודע אם כדי לאהוב חחח
וואי אחי אתה מזכיר לי קטע אחד הלא נעימים ביותר...חבר שאמרתי לו שאני מתכנן על מישהי ואני רוצה אותה...הלך שיחק אותה שופך את הלב לפניה שלא הייתה לו חברה כבר המון זמן והכל ויום אחר כך קלטתי אותם ביחד יוצאים לשכונה נשיקות הכל...
באותו רגע הבנתי אם אתה רוצה בחורה בחיים אל תדבר ליד חברים שלך
ואני מוכן להיתערב לכל אחד כאן זה קרה