אני אישית לא הלכתי
חולהההההההה מת
אבל מה אתם עשיתם בבית ספר ואיך עבר עליכם היום??
|
|
היה טוב היה במקיף אליפות ארצית בקט רגל של בתי ספר.
רוב השיעורים לא למדנו ראינו משחקים כל היום.
לא הלכתי,
וR.I.P,תענה לי בפרטי <_<
חראאא בלבן ..
מלא שיעורים .
דווקא היה סבבה לא למדנו כמעט כלום :-]
היה נחמד, התבטלו 3 שעות אז הלכנו לבית וחזרנו לעוד שעתיים
סוף סוף באתי הביתה..
Keep the blue side up.i
היה די סבבה
עבר די מהר
היה בסדר חוץ משעתיים תנ"ך שהמורה משעממת תחת חחח היא כל פעם שמתחילים פרק חדש כאילו עושה לנו טובה אומרת לנו שזה פרק שכתוב בחוברת שזו קריאה מודרכת ושהיא לא צריכה להסביר לנו כלום חחח והקטע הוא שכימעט בכל פרק כתוב את זה , אז מישהו אמר לה אז תתפטרי את גם ככה לא עושה כלום חחח והיא שלחה אותו לרכזת חחחח היה ממש מצחיק כל השיעור כולם צוחקים עליה וזה היא השיעור כימעט שברה את השיא שלה השיא שלה זה 12 ילדים בחוץ והיום היו רק 6 חחח פלוס לזה איזה 4 לא הגיעו חחח אם הם היו מגיעים ואו זה היה יכול להיות ממש ענק השיעור הזה מלבד העובדה שהמורה מפגרת חחח והיה גם מתמטיקה חחח ויש לנו מורה כזאת ענקית!!!! היא בא כזה לילדים כשהיא בודקת שיעורים ומתחילה לרדת להם על הכתב הנורא שלהם חחח או שהיום לדוגמא היא באה כזה בודקת שיעורים חחח וכזה מרביצה לאחד הילדים עם המחברת ואז ילד מסוף הכיתה צועק אני ילשין עליך למנהלת והיא כזה אני מרביצה לו בכוונה שיפטרו אותי ואני יקבל פיצויים חחחח או שהיום היא באה לילד אחד ואומרת תראו איך הוא מסמיק! ואז הוא כזה דפוק אז הוא עונה "מה את רוצה כולם מיסתכלים עלי אני לא יסמיק?! זין!!! " ואז היא מתחילה לצחוק עליו והוא אומר את זה עוד פעם , פתאום ילד מאחורה צועק "הוא לא מתכוון לזה הוא מתכוון ל אני לא רוצה את זה ! אני רוצה זין! " חחחח וכל הכיתה על הריצפה וזה היה כזה מצחיק וגם המורה שרפנו ככה איזה עשר דקות חחחח היה שיעור ממש מצחיק היום חחח
חחחח עלק תתפטרי
חרא.
פשוט חרא.
חרא יום.
חבל שבאתי.
חרא תעודה.
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.