כמה זמן בין קלאסית לחשמלית בערך.. כמה אתם חושבים?
כמה זמן בין קלאסית לחשמלית בערך.. כמה אתם חושבים?
|
|
אתה יכול ישר להתחיל ללמוד על חשמלית,ואתה גם יכול לנגן 10 שנים ורק אז לעבור לחשמלית,זה תלוי רק בטעם\ברצון\בכסף שלך.
אבל תיקח לתשומת לבך שאם תנגן שנה על קלאסית (תפתח גמישות באצבעות,תפתח טכניקה,תזכור סולמות ואקורדים וכו') יהיה לך הרבה יותר קל על חשמלית
אני התחלתי אפילו פחות משנה, אבל זה בגלל שהיה לי כבר חשמלית בבית.
אבל בקושי ניגנתי בה.
אחרי שנה בערך התחלתי לנגן כמעט ורק על החשמלית..
אבל תמיד חשוב לחזור קצת לקלאסית ..
משתמש\ת יקרים, חתימך נערכה מאחר והיא עוברת על
חוקי החתימות בפורום אטרף, אנא עיינ\י בחוקי החתימות,
בתודה מראש, צוות ההנהלה.
שנתיים לפי דעתי.
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
2000-3000
אבל אני רוצה בכלליות לדעת יותר על זה אז כל מה שיש לך לומר... זה טוב
נערך לאחרונה על ידי Smirnoff; 16-02-2007 בשעה 14:53.
אחי בשביל זה אני כאן! פורום כלי נגינה ויצירות!
מנהל עביר הודעה לשם ואני אעזור לו בכל מה שהוא צריך....
(אחי אם לא מעבירים פשוט פתח שם הודעה אני ועוד אנשים נשמח לעזור לך...)
כבר רשמתי פה בכל מקרה....
יש לך תשובה?
נערך לאחרונה על ידי Smirnoff; 16-02-2007 בשעה 20:19.
כן... מוכן למגילה?... אני מקוווה שכן כי הנה זה בא!
תראה אתה יכול ישר להתחיל על חשמלית זה היה התכנון שלי...
תראה חשמלית יותר קל לנגן עליה מאשר על קלאסית כי הצוואר שלה צר יותר!... וכדי לנגן ברה (אקורדים חסומים) את משתמש בחלק מהאצבע ולא בכולה ופשוט יותר קל ללחוץ...
קיצר זה יותר קל בגלל זה אומרים שכדאי להתחיל מקלאסית ולא מחשמלית כי קודם תתרגל לקלאסית ואז שתעבור לחשמלית יהיה לך קל יותר ותוכל כבר להוציא אילתורים וכאלה ביותר קלות שזה בעצם רוב המטרה של החשמלית!...
עוד סיבה זה שלפעמים אנשים אומרים וואי איז המגניב החשמלתי וזה הולכים מוציאים כמה אלפים ובסוף או מתייאשים או מתבאסים שהם לא מוציאים צליל כמו של האומן שהם מעריצים... וכו'... ועדיף להתחיל מהקלאסית לראות אם גיטרה זה "הכלי" בשבילך!
אני מהתחלה החלטתי שזהו! שאני רוצה גיטרה! ורוצה רק חשמלית! אבל ניגנתי קודם על קלאסית איזה שלושה ארבעה חודשים והסיבה היחידה שעשיתי את זה היה כדי להראות להורים שלי שאני מתמיד ושהם יכולים להוציא כסף על החשמלית שלי (כמובן שאני השתתפתי גם...) אז לפי כל מה שסיפרתי לך עד עכשיו... תחליט אם אתה רוצה להתחיל עם חשמלית או קלאסית....
עכשיו חשמליות יש בהרבה כסף וגם בקצת כסף.... בוא נתחיל לאט לאט!
יש המון פרסומים באינטרנט וגם בעיתון חבילה גיטרה+מגבר 800 שקל... או 700 או אפילו 1000! תתרחק מזה!!!!
הציוד ציוד זבל! לא מחזיק חצי שנה בקושי! ובסופו של דבר אתה תתלהב מזה חודש ואז תבין שזה מגעיל ולא שווה 50 שקל!
יש המון סוגים של צלילים
יש את החברה epiphone שהיא חברת בת של גיבסון!
גיטרות מקוריות של גיבסון עולות בסביבות ה 7000-10000 שקל...
גיטרות של אפיפון שהיא חברת בת של גיבסון עולות בסביבות ה 2000-4000!...
לי יש אפיפון ואני מאוד מרוצה ממנה בנתיים! אני קניתי אותה יד שנייה במצב מצוין ב 1000 שקל בלבד!! עשיתי לה סט אפ (שזה עושים פעם בכמה זמן זה מביא את הגיטרה למצב הכי טוב שלה) והיא באמת נשמה טובה!
לגיטרות האלה יש צליל חם ושמן יותר... צליל בלוזי כזה... זה הצליל שאני אוהב...
יש גם את החברה המוכרת פנדר! שגם כאן זה מתחלק לכמה חלקים
יש את הפנדר האמריקאיות שגם עולות בסביבות ה 6000-10000
יש פנדר מקסיקניות שעולות 2000 שקל....
ויש פנדר סקוויר שזה חברת בת של פנדר באיכות באמת לא משו שגם עולה איזה 1500-2000...(לא מומלץ)
לגיטרות האלה יש צליל פחות חם ושמן מאשר האפיפון והגיבסון....
ויש גם את הגיטרות המטאליות יותר של איבאנז וג'קסון....
גם אלה לא יקרות במיוחד!
לגבי מגברים!... מגבר 15-30 יספיק לך לשימוש ביתי... מגבר איבאנז (מגבר לא רע בכלל לי יש אותו) של 15 וואט עולה 750 שקל... וככל שעולים ברמת הוואט עולה גם המחיר... שוב אני אומר 15 וואט 25 וואט זה מספיק לשישמוש ביתי...
אז בתאכלס ההמלצה שלי היא להחליט איזה צליל אתה אוהב לשמוע את הגיטרה לפני שאתה קונה אותה... ולא לקנות גיטרה טובה ומגבר זבל ולא לקנות גיטרה זבל ומגבר טוב.. שזה יהיה מאוזן!...
מגבר אני ממליץ על חדש לא יד שנייה!...
תחפש יש כל מיני מציאות של יד שנייה... למתחילים זה מומלץ אני אומר לך קניתי אפיפון ששוה 3500 שקל ב 1000 שקל בלבד! והיא במצב מצוין! קניתי מגבר 15 חדש! ב 750 שקל.. כמובן שאחרי שאתה עולה ברמה של הנגינה אתה לאט לאט מחפש איזה צליל מסוים... אני למשל חוסף עכשיו לגיטרת נפח...(אין לי כוח כבר לכתוב אם מעניין אותך תסתכל באינטרנט מזה..) ולמגבר מקצועי יותר... אבל כל מה שפירטתי טוב להתחלה!
אם יש לך עוד שאלות... אני כאן!
נערך לאחרונה על ידי KoKo_LoCo; 17-02-2007 בשעה 20:32.
תודה אחי תתותח רק שקלאסית כבר התחלתי אני קצת יותר מחצי שנה ואני יודע שכדאי להתאמן עליה ואז על חשמלית זה הרבה יותר קל... ואת הפסקה האחרונה לא כ"כ הבנתי שאמרת שאני מחפש צליל מסויים מזתומרת?
ותודה שהסברת לי על החברות.. זה גם מעניין אותי לדעת מה טוב מה פחות טוב.. מחירים ושטויות
תודה רבה אחי
בבקשה מחפש צליל זה אומר שאתה בערך כבר יודע איך אתה רוצה להישמע אני לא יודע בדיוק איך להסביר נגיד המורה שלי מנגן כבר 15 שנה הוא מנגן על גיטרה של חברה לא מוכרת בכלל והגיטרה עלתה לו 10000 שקל... הוא טייל שמע גיטרות ניגן עד שמצא את הצליל שהוא רוצה...
יש אנשים שואהבים בלוז אז רוב הסיכויים שהם לא יקנו גיטרה של ג'קסון כי זה פחות מתאים....
בכל שאלה שיש לך פורום כלי נגינה ויצירות כאן בשבילך!
נערך לאחרונה על ידי KoKo_LoCo; 17-02-2007 בשעה 22:44.
אהה וואלה מתאומר יפה
ומה השם של המורה שלך? כי גם שלי מנגן 15 שנה בדיוק אולי זה אותו אחד..
חח קוראים לו עידו בוקלמן הוא אחד המורים הטובים ביותר באיזור ירושלים.. ולדעתי אחד הטובים בארץ!
החבילות של הגיטרה + מגבר דיי זבל אבל ראיתי חבילה כזאת של YAMAHA ואני חייב להגיד שגם הגיטרה וגם במגבר באיכות סבירה