כיום לרובינו יש מכשיר סלולארי עם נגן MP3.
אך הבעיה היא שרב המכשירים באים עם זיכרון מצומצם, כגון 32 או 64 מגה.
וזה מספיק זיכרון כדי להכניס 5-10 שירים וזה לא מספק אותנו, אז כאן אני ילמד אותכם להכניס 20-25 שירים במכשיר סלולארי עם 64 מגה זיכרון.
רקע כללי כדי שתבינו על מה מדובר:
רב המכשירים הסלולאריים עם נגן MP3 מנגנים מוזיקה באיכות סטנדרטית של פאלפון, אך רב השירים שאנחנו מורידים מתוכנות השיתוף למיניהם באים עם איכות שמתאימה יותר למערכת או רמקולים איכותיים, בשביל פאלפון זה איכותי מידי, אז למה לשים בפאלפון שיר איכותי אם גם ככה הוא ינגן אותו באיכות ירודה? אז נשים לו כבר ישר שירים עם איכות ירודה שמתאימה לפאלפון, כי ככל שהשיר יותר איכותי = הקובץ לוקח יותר מקום.
אז כמו שהבנתם, פה אני ילמד אותכם להוריד טיפה מהאיכות של השיר, ממש טיפה ככה שכמעט ולא תשימו לב להבדל באיכות במכשיר הסלולארי שלכם (תלוי איזה מכשיר יש לכם).
תוכנה שמסוגלת לעשות את זה אתם מורידים כאן, זו היא גרסה נסיונית של החברה ל14 יום, קראק תשיגו בדרך שלא קשורה לקקטוס.
ועכשיו לעבודה, תתקינו ותפעילו את התוכנה ותעבדו על פי המדריך.
תבחרו בBatch
תלחצו על Next
כנסו לתיקיה שבה יש את השירים שלכם
תבחרו את השירים שאתם רוצים להמיר
תחצו על Add Files
תלחצו על Next
תבחרו בChoose setting for all types of source files
תלחצו על Next
תבחרו בMP3
תלחצו על Next
תבחרו ב96kbps
תלחצו על Next
תלחצו על Next
תלחצו על Next
תלחצו על Next
תורידו את הV מ2 האפשרויות האלה
תבחרו את התיקיה ששם יופיעו השירים שבחרתם להמיר
תלחצו על Next
תלחצו על Next
זהו, תחכו שזה יסיים להמיר. אחרי שזה יסיים, תבדקו את גודל הקובץ המקורי ואת גודל הקובץ שעבר המירה, נכון יש הבדל?
עכשיו לצורך השוואה, כדי שתראו מה בעצם עושה התוכנה הזאת, אני יביא לכם דוגמא:
* הערה אחת לסיום: מומלץ לשים במכשיר שלכם שיר אחד מקורי ואת אותו האחד שעבר המירה ולבדוק אם יש הבדל משמעותי באיכויות, אם כן, במקום 96kbps תבחרו ב112kbps. ב112kbps אין שום מצב שבעולם שתשימו לב באיכות. פשוט ב96kbps זה חוסך יותר מקום ולרב המקרים גם כאן לא מרגישים הבדל באיכויות.