|
|
תגידו מישהו יודע אם קרית מלאכי זה גם מחוז ת'א
וH.I.M... הם לא ירשמו עיר עיר.. הם רושמים רק ת'ערים הגדולות והמרכזיות
נערך לאחרונה על ידי skiper; 25-02-2007 בשעה 16:32.
חחחחחחחחחחח... איזה קטע... ששלחתי ת'הודעה ראיתי את zoom17 כמנהל ראשי עשיתי רענן פתאום הוא משתמש כבוד חח..
פרדס חנה?
גשם של עופרת יצוקה.
תל אביב-יפו, רמת גן, גבעתיים, קרית אונו, גני תקווה, חולון, בת ים, אזור, אשדוד, יבנה*, גן יבנה, בני עייש*,רחובות,
,נס ציונה, ראשון לציון.
אללללללללהההההההההההההההה הההה!!!!!!!!יייייייייייייייייייייייישששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששש
אשדודים נשארים בביתיששששששששששששששששששששששששששש
Keep the blue side up.i
קיצקוצים באשדוד יש?
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
מזה אם באשדוד יש אז גםבקרית מלאכי יש.. קרית מלאכי יותר קרובה לת'א מאשדוד באיזה רבע שעה..
נערך לאחרונה על ידי skiper; 25-02-2007 בשעה 17:29.
במחוז תל-אביב, בו יושבתו מחר העל-יסודיים, כלולות גם בני-ברק, אור-יהודה, בת-ים, גבעתיים, הרצליה, חולון, גבעת-שמואל, רמת-גן, קריית אונו, רמת-השרון וכמובן - תל-אביב.
מחוז ירושלים, נוסף על הבירה עצמה, כולל גם את אבו-גוש, יישובי מטה בנימין (עפרה, בית-אל, יריחו ומעלה אפרים), בית-שמש, כפר עציון, מבשרת ציון, מעלה
אדומים, מודיעין, רעות, קריית ארבע, קריית יערים, איתמר, אלון מורה, יצהר, כוכב השחר, כוכב יעקב, מצפה יריחו, איתנים, אלון שבות, אפרתה, בית"ר עלית, גבעת זאב, דולב, חגי, חשמונאים, מבוא חורון, מתיתיהו, נווה דניאל, נווה שלום, עטרת, עין כרם, צרעה, ראש צורים, שעלבים ותקוע.
השביתה היא בכל מערכת החינוך העל-יסודי בכיתות ז' עד י"ב, וכן במוסדות בהם ישנן גם כיתות י"ג ו-י"ד.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
למיי אין מחר מבחן במתמטיקההה למי!??!?!!??!
:]]]]]]]]]]]]]]]
.
.
.
.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
חחח איזה טמבל![]()
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis