Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
|
|
ת'אמת מבאס אותי לדעת שעכשיו בית''ר תיקח אליפות בעזרתנו.
חחח
שמע שמע שמע אני ילמדאותך כמה דברים
עם האדום של דה ברונו לא היה ? אני בן זונה אניבןבןןבןבןבןבןבןבן זונה
דואני? יודע מה אפשר להבין אבל זה יותר אדום מצהוב , נכנס אליו בלי כדור וראו את זה בבירור תראה בתקציר אני לא רוצה לריב איתך
ואתה יכול לראות בתקציר שהוא עושה אליו עברה ראשונה מחווץ לרחבה ועבירה שניה בתוך החבה.
Siete
וכל אוהדי ביתר שחושבים שהם יותר טובים מחיפה אתם מדברים בלי לדעת ששנה הבאה אין לכם אליפות חחחחחחחחחחחחחחחחח
Siete
חח PSYSEX ממש הייתה חח 4-1 אלק היה במשחק ולא יודע שנגמר 4-0
ה1 לא קרוב אפילו ל0 במקלדת
Siete
חחח אוהדי הפועל מתלוננים על משהו?
השופט עוד ניסה לעזור להם וקיבלו 4 ואפילו לא כבשו שער אחד ועוד מפנדל שבכלל לא היה...
חיפה שיחקה טוב אבל לא נראה לי שיהיה לזה המשכיות משחק הבא לדעתי תיקו מול מכבי תל אביב
נו מה אתם רוצים מההתלהבות התפלק לי בטעות 1 חחחח
ותסתכל בצד ימין של המקלדת יש לוח מספרים סתכל איפה ה1 ואיפה ה0 נמצאים אחד ליד השניה1 לא קרוב אפילו ל0 במקלדת
אתה גם רוצה שאני יצלם לך את הכרטיס<?
נערך לאחרונה על ידי ~psysex~; 19-03-2007 בשעה 15:33.
I LOVE INTER
השופט? לנו? עזר?
חבוב, זוהי ביטר.
נכון שהייתה עבירה של בונדר, אבל היא הייתה מחוץ לרחבה(על הקו ובחוץ)
על זה לא נותנים פנדל, אבל מגיע כדור חופשי.
העבירה השנייה של דה ברונו היתתה טיפשית, הוא ניסה לקצור אותו אבל לא הצליח.
דואני מגיע לו צהוב, במיוחד שזה דקה 88 של המשחק.
הפועל שיחקה אתמול חרא, ואוהדי ביטר פתאום יוצאים החוצה כי הפסדנו.
נכון, קורה, אבל מרימים ת'ראש והולכים הלאה.
אתם מקללים את הקבוצה שלכם כשאתם בפיגור, אתם מקללים את כל העולם שאתם חוטפים גול, שאתה מקבלים הפסד, אתם חוזרים למערה שלכם ולא יוצאים עד שאין ניצחון.(כמובן בעזרת שופט)
אז אל תזיינו ת'שכל ותגידו שהשופט עזר לנו, כי הוא פשוט לא.
שפוט מניאק, אדום אחד וצהוב שני מיותר.
השופטים בישראל לא רמה.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אתה בן אדם פתטיייי.. זה מה שיש לי להגיד לך.. אתה חי באשליות ועוד מישהו פה שאומר "שנה הבאה
לא תהיה אליפות לבית"ר"(תחיה בהווה לא בעתיד, וכרגע איך שזה נראה שנה הבאה תהיה שנה הרבה יותר
קלה מהשנה).. חגי תראה כמה דברים שטותיים אתה אומר.. השופט לא עזר לכם? אתה בטוח? אז למה הוא לא נתן פנדל לחיפה? למה קיבלתם פנדל של שקל ששורקים על זה, אבל פעם ב100000 שנה.. אנחנו מקללים את הקבוצה בפיגור? למה אתה היית שם? ראית? מאיפה אתה שומע מהטלוויזיה.. וגם אם יש כאלה שמקללים נו אז מה? זה קומץ של אוהדים שעושה את זה, בכל קבוצה יש את זה, לפני כמה זמן האוהדים שלכם הרביצו לילה נראה לי בדרבי(לא זוכר בדיוק), זה היה קומץ אוהדים, לא היה כולם נכון? מה לעשות שיש כאלה אנשים.. עכשיו התירוצים שלך זה השופט אתה רואה?.. כל פעם זה משהו אחר.. מה הבעיה להגיד רק הבועל שיחקה חרא כמו שרשמת, למה להוסיף תירוצים.. זה בולשיט.. שיחקו חרא וזהו מה לעשות.. הבועל פשוט לא מסוגלת להתמודד מול הגדולות, תקבלו את ה כעובדה.. השנה היא ניצחה 2-0 את חיפה בבית שלה, וזהווו שום משחק אחר.. בקיצר אין לי כוח להתווכח יותר, וזה לא מעניין... אני יודע דבר אחד, וזה בדוק לפי דעתי.. הבועל אתמול החמיצה הזדמנות לקחת מקום שני! לא ראשון, אלא שני! ואתם תראו את זה...
השופט ויתר לכם....
עזוב אותך תירוצים אחי שיחקתם באמת לא טוב אבל כולם יודעים שהיכולת של הפועל יכולה להיות הרבה יותר טובה והם באמת קבוצה שיכולה לנצח את חיפה עם קצת מאמץ אבל בשבילנו אוהדי בית"ר זה אחלה משחק עצר אותכם מלהדבק למקום הראשון.
חחחח גם חיפה חשו עכשיו קבוצה טובה
ניצחתם 4-0 יפה כל הכבוד אבל לא לחוש הקבוצה הכי טובה בליגה
ועלק "באסה שבית"ר תיקח תאליפות בעזרתנו"
אפשר לחשוב..
רואים שאתם אוהדים אפסים.. אתם קודם כל חושבים על הקבוצות האחרות איך זה עזר להם.. אתם לא חושבים על עצמכם שניצחתם ולקחתם 3 נק'..
וגם כאילו זה היה משחק אליפות.. ובית"ר כל העונה מנצחת או תיקו אז האליפות בעזרתכם? לך לך תישן