טוב בגלל כל מה שקרה עם הפורום..
לא הצלחנו לדון כל כך על המשחקים אתמול..
בכל מקרה העדפתי לעשות סיכום לקראת שוב הבא..
תוצאות:
איינדהובן 0 - 3 ליברפול
צ'לסי 1 - 1 ולנסיה
רומא - 2 - 1 מנצ'סטר יונייטד
מילאן 2 - 2 באיירן מיינכן
---------------------------------------------
היו משחקים מצויינים לטעמי, והגומלין הולך להיות משהו יוצא מן הכלל...
אז ככה.. ליברפול לדעתי עלתה כבר אני לא חושב שלמישהו יש ספק.. ולנסיה הפתיעה אותי אתמול מאוד
עם כושר הלחימה והאי ויתור על המשחק, צ'לסי שהבקיעה גול מקרי לחלוטין שזה לא הפתעה ככה זה כל הגולים
שלה השנה, נחלצו טיפה מהפסד מביך בבית, אבל אין ספק שבגומלין הסיכויים שלהם לעלות הם קלושיים מסיבה אחת..
ולנסיה נחשבת בכל אירופה לקבוצה הביתית הטובה ביותר, היא לא הפסידה השנה בבית ויהיה קשה מולה.. רומא נתנה
פייט אמיתי למנצ'סטר, אבל כנראה שזה היה בגלל שמנצ'סטר הייתה עם 10 שחקנים כאשר סקולסי קיבל אדום, כמו שאלון
אמר הוא חמום מוח גם לטוב וגם לרע, הגומלין באולד טראפורד יהיה שונה לחלוטין, מנצ'סטר בבית זה קבוצה שונה מאוד,
נכון שיש לה עבר עלוב בבית, אבל השנה זה השנה שלה בבית,, פשוט כל משחק היא מפציצה, ומספיק לה 1-0 קטן כדי
לעלות.. החיסרון של סקולס יהיה די מורגש, אבל יש את פארק שבכושר נפלא.. אני אישית בתור אוהד של מנצ'סטר מקווה
שהם יעלו, אבל זה לא יהיה אסון, האסון יהיה עם הם יפסידו לצ'לסי את האליפות.. אז שיהיה להם בהצלחה.. לגבי מילאן
ובאיירן אני לא סוגר שום דבר.. נכון שבאיירן בבית שלה סוסה והכול.. אבל יש הבדל בין 2 הקבוצות האלה שנקרא קאקא..
קאקא ביום נתון טוב שלו יכול להפוך משחק שלהם, המשחק לדעתי פתוח, מילאן יודעת לבוא לחוץ ממש מצויין, לדוגמא ברצלונה שנה שעברה לא נשברה וסיימה בתיקו 1-1, יהיה לה קשה, אבל היא יכולה לעשות את זה, בכל מקרה ההימור
שלי הוא באיירן שדי מדהימה בליגת האלופות..
יאללה אני נתתי את הדעות שלי, עכשיו תורכם, דיון פורה אנשים :]

ציטוט ההודעה