קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לעוד אנשים פה קשה להירדם?
    על ידי Gigi Buffon בפורום דיבורים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 20-01-2015, 01:28
  2. תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 05-10-2008, 00:40
  3. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 16:16
  4. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 18:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

יאוו קשה לי

ברירת מחדל יאוו קשה לי

קשה לי עם כל הלחץ הזה של הלימודים
    אני כיתה ט'
    שמו אותי אותי באתגר ואני רוצה להשתפר אני רוצה להעלות לפחות לשתי בחירות אני יודע שזה קשה אבל אני חייב לשפר את הציונים שלי
    פשוט אין לי מוטיבציה ללמוד לא יודע למה אני מתעצל לקחת ספר היסטוריה נגיד ולהכין שיעורים

2. קישורים ממומנים

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

שמע אחי תחשוב על העתיד שלך, על איפה שאתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים, את המצב שלך ותחשוב על ההנאות שתגרום לעצמך בחיים, ומצד שני על המותרות שיהיו לך, אם רק תשקיע קצת עכשיו, כל יום תשב ותלמד, תוכיח לעצמך, ותתן מעצמך.
    אתה תצליח, בהצלחה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הלוואי והיה כזה

תראה אני מכיר את המשפט
    אין הצלחה ללא השקעה.
    אני אומר שתיקח הכל באיזי איזי כדי שהלחץ לא ישפיע עלייך בכל המובנים אם זה נפשית ואם זה גופנית כי לי מהלחץ התחילו משברים ודברים שממש ממש לא תיארתי שאני יגיע עליהם וכל זה מלחץ של לימודים אהבה ומשפחה,
    אני אומר תפריד בין דברים וכדי להשקיע צריך מוטיבציה, כל עוד יש בתוכך את כוח הרצון הכל אפשרי תעשה דברים בשלבים ובסדר זמן נכון לא הכל מהר ולחץ תיהיה מסודר זה גם חשוב.
    שיהיה המון בהצלחה מקווה שעזרתי טיפה

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

שמע אחי, אין לך הרבה ברירות.
    כבר אמרת שאתה רוצה להשתפר, הנה פה המוטיבציה שלך מתחילה.
    מכאן תרים את הספר ותתחיל לקרוא אותו.
    תלך כמה שיותר רחוק מהמחשב, מהסחות הדעת השונות בבית, ותלמד

לכול אחד יש תבעיהה הזאתת אבל אם אתה רוצה להצליח אתה חייב גם ליי אי אפשר מעדיף לצאת מאשר ליקרוא ספר מעפאן מי צריך ללמוד היסטוריה סעמק

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    36

שמע מנסיון שלי שהוא עכשיו לאמר את זה במילים פשוטות ולא בקטע של תקיפה "תזיז ת'תחת ותלמד" כי ואללה אם אין לך בגרות אין לך סיכויים לקבל עבודה טובה ומכובדת... תבין כמה אתה חושב שזה קשה זה לא.. בקטע של שיעורים תבין שלפחות מבקשים ממך לעשות אותם אפילו אם זה לא נכון.. אתה פשוט צריך להבין שאין מה לעשות חייבים ללמוד ולהצליח.. אני למשל שנה שעברה ממוצע של 64 ואני במב"ר כרגע למרות שאני אמור להיות בעיוני אכלתי אותה בגלל שהייתי עצלן אבל לקחתי את עצמי בידיים ויש לי ממוצע של 78 וזה גם בלי ממש חרישה..תבין ששנה הבאה י' וואלה אני בי' וזה קשה יותר מט' זה ברור אבל אין מה לעשות..תנסה לעודד את עצמך ולא לוותר לעצמך בקטע של לחפף.. פשוט תתן מעצמך במקצועות שהכי מדברים אליך אפילו אם הם משעממים תמצא את אלו ותשקיע בהם ותאמין לי שכשאתה תשקיע בהם ותוציא ציונים טובים כבר לא "תשנא" את המקצוע כי בדרך כלל אנחנו שונאים את המקצועות שבהם לא הולך לנו טוב..
    קיצר תלמד,תשקיע ולא תאכל חרא בעתיד

גלוש
    אורח

אם תחשוב על העתיד מה תעשה תהיה גדול זה יתן לך מוטיבציה..

משתמש באטרף האוואטר של DoR TnT
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    5,540

תחשוב על העתיק מה אתה רוצה להיות מובטל או מישהו שחי ממינימום או להיות משכיל ולעבוד בחברות גדולות עם משכורות טובות

משתמש ותיק האוואטר של FuckTheSystem
    לייקים
    1
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    אני היי בנטורל לא עושה ביד בכלל :P

יש אנשים שיש להם הבגרות והכל ואיפה הם עכשיו ?
    ויש אנשים שאין להם אפילו 12 שנות לימוד ותיראה לאן הגיעו..

אבל אל תיסמוך על המזל תלמד..

דימה צודק, אם לא תמשיך ללמוד א"כ, אתה יודע לאיפה אתה יכול לדחוף ת'בגרות הזאת..
    הכל פרוטקציות וקשרים היום תאמין לי..
    נערך לאחרונה על ידי Dr.Nargila; 09-04-2007 בשעה 05:04.

ציטוט נכתב במקור על ידי ~Run Like Hell~ צפיה בהודעה
    שמע מנסיון שלי שהוא עכשיו לאמר את זה במילים פשוטות ולא בקטע של תקיפה "תזיז ת'תחת ותלמד" כי ואללה אם אין לך בגרות אין לך סיכויים לקבל עבודה טובה ומכובדת... תבין כמה אתה חושב שזה קשה זה לא.. בקטע של שיעורים תבין שלפחות מבקשים ממך לעשות אותם אפילו אם זה לא נכון.. אתה פשוט צריך להבין שאין מה לעשות חייבים ללמוד ולהצליח.. אני למשל שנה שעברה ממוצע של 64 ואני במב"ר כרגע למרות שאני אמור להיות בעיוני אכלתי אותה בגלל שהייתי עצלן אבל לקחתי את עצמי בידיים ויש לי ממוצע של 78 וזה גם בלי ממש חרישה..תבין ששנה הבאה י' וואלה אני בי' וזה קשה יותר מט' זה ברור אבל אין מה לעשות..תנסה לעודד את עצמך ולא לוותר לעצמך בקטע של לחפף.. פשוט תתן מעצמך במקצועות שהכי מדברים אליך אפילו אם הם משעממים תמצא את אלו ותשקיע בהם ותאמין לי שכשאתה תשקיע בהם ותוציא ציונים טובים כבר לא "תשנא" את המקצוע כי בדרך כלל אנחנו שונאים את המקצועות שבהם לא הולך לנו טוב..
    קיצר תלמד,תשקיע ולא תאכל חרא בעתיד

תודה לכולם באמת עזרתם
    ולך במיוחד אחי

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

לדעתי הכל תלוי בכוח הרצון. אם יש לך כוח רצון אתה תראה שאתה תתעלה מעל כולם, אם תשב ותשקיע אתה לא רק שתרגיש טוב עם עצמך שאתה לוקח את עצמך ביידים אלא גם סגנון החיים שלך ישתבח וזה אני מבטיח לך.
    אפחד לא רוצה ללמוד דברים שהוא לא אוהב ומה לעשות בבצפר הלימודים משעממים לא הכל מעניין, אבל בכדי ללמוד מה שאתה אוהב ולהתפתח בדברים שאתה רוצה להתפתח בהם אתה חייב להשקיע במקצועות הפחות "כיפיים". זאת לא משימה קלה אבל שוב כוח רצון זה הכל.

אני לא אגיד לך תסתכל על עצמך בעתיד כי קשה להגיד את זה לעצמך כשאתה שקוע בספר משעמם טילים או נוסחאות מהתחת, אבל מה שאני אגיד לך זה שאתה חייב להגיד לעצמך שאתה רוצה להצליח יותר ממה שאתה עכשיו מצליח ואתה גבר ואם אמרת אז אתה לוקח את זה על עצמך כפרוייקט להוכיח שאתה גבר ואתה מסוגל ואתה לא מוותר עד שאתה לא מוכיח לעצמך שאתה מסוגל להתעלות מעל עצמך.
    למה ה' לוקח את הטובים ?

אל תעשה מהלימודים עניין כולה לימודים!!
    ואל תלחץ ותיהיה בדכאון בגלל לימודים וציונים נמוכים זה לא הכי חשוב כי תכלס אתה כולה בחטיבה
    עם אתה רוצה להצליח אתה צריך לפחות 90+ בתעודה עם אתה חושב שלא תצליח מספיק לך 70 אל תתאמץ לעלות תציונים
    עם אין לך צורך כי בין 70 ל80 אין הבדל גדול

משתמש מתקדם האוואטר של BYmyself250
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    65

תראה אני גם במצב דומה לשלך, אין לי ממש כח וזמן לפתוח ספרים ולהתחיל לקרוא כל יום, יש לי ממוצע של 85 ואני מרוצה ממנו, רק אל תשכח ששנה הבאה זה עם מגמות, אתה צריך לבחור מה להרחיב ולאיזה מגמה ללכת, תחשוב בכיוון שמעניין אותך, לא בכיוון של משהו שאתה חושב שהוא לחכמים, אם תעשה משהו שאתה לא אוהב אתה לא תשקיע בו כלו, אבל אם תלמד מה שאתה רוצה ללמוד, אתה יכול להגיע לציונים מאוד גבוהים .. תחשוב על זה..

משתמש מכור האוואטר של Adidi =]
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחייכו הרבה,זה מעצבן אנשים =)

תראה אני בטוחה שקשה לך עם זה
    אבל אין ניסים בעולם אם לא תשב על התחת ותתאבד על החומר אתה לא תצליח
    תמיד תחשוב שאתה לא היחדיד שצריך ללמוד כולם לומדים וכולם מתאמצים כדי להגיע להישגים ואף אחד לא אוהב את זה תאמין לי כל אחד מעדיף לשבת ולא לעשות כלום
    אבל תתאמץ קצת וזהו זה עובר זאת החובה היחידה שלך בגיל הזה
    תשב ותקרא ותכתוב את כל מה שאתה קורא עד שזה יצא לך מהאף בלי להתייאש
    ניסים באמת שלא קורים
    אם לומדים אז יודעים אם יושבים ואומרים אין לי כח ואני מתעצל אף אחד לא יבוא ויכתוב לך 100 על המבחן
    Look at the stars,"
    Look how they shine for you,
    And everything you do,
    " ...Yeah, they were all yellow.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,093 | הודעות: 8,151,675 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect