מילאן תנצח, מילאן היא בין הקבוצות שמשחקות בחוץ הכי טוב מקווה שבאמת נעלה היום ומנצ'סטר - מילאן משחק של שתיי הקבוצות שאני הכי אוהב באירופה אז לא ממש איכפת לי מי תנצח רק שאחת מהם תיקח את הגביע.
עדיפות קטנה למילאן.
מילאן תנצח, מילאן היא בין הקבוצות שמשחקות בחוץ הכי טוב מקווה שבאמת נעלה היום ומנצ'סטר - מילאן משחק של שתיי הקבוצות שאני הכי אוהב באירופה אז לא ממש איכפת לי מי תנצח רק שאחת מהם תיקח את הגביע.
עדיפות קטנה למילאן.
|
|
אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווווווווו באים לליברפול באים לליברפול באים לליברפול באים לליברפוללללללללל ( חחחחח מהטיול שעשיתיי טסתי למשחק של חיפהההכי כיף בארץ היה ) , ליברפול אימפריה אחת גדולה תיתן לכולם בראשש אמןןןןןןןןן אמןן מנצסטר - ליברפול בגמררר
או ליברפול - באירןן (אני רוצה לראות תגרמנים מובסים , לא רק אותם גם את אשדוד ביום שבתת , אווו אשדוד זונהה אשדוד זונה אשדוד זונההה אשדודד זונההה היאא זונה )
Siete
Skylancer עוד פעם אחת שאתה מקלל בלי קשר קבוצות, לא מעניין אותי למה ואיך, אתה מקבל השעיה..
בשום הודעה אני לא רוצה לראות את זה.. תתייחס לדיונים ספציפית בלבד בבקשה, אחרת תקבל השעיה..
ראה הוזהרת
1-0 מילאןן סיידרוףףףףףףףףףףףףף
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
2-00000000000000000000000000000000000
פיליפוו אינזאאאאאאאאאאגייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייי
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
איזה משחק של מילאן!!!!
דידה ונסטה היו גדולים היום!
אני ת'אמת שמח ועצוב מזה..
שמח כי מילאן קבוצה שאני אוהד והיא עלתה.
עצוב כי מנצ'סטר הייתה יכולה לדרוס את באיירן של היום במידה והיא הייתה עולה.
אז כן מנצ'סטר נגד מילאן וליברפול נגד צ'לסי..
משחקים אדירים..
מילאן - מנצ'סטר יונייטד
ליברפול - צ'לסי
ליברפול - מנצסטר בגמר
Siete