היום באליאנץ ארנה הוכח סופית מיהי הקבוצה בעלת ההגנה הטובה ביותר באירופה כיום - A.C Milan
אני לא חושב שיש כרגע קבוצה באירופה, או בעולם אפילו שיכולה לעבור הגנת ברזל כמו של מילאן..
הגנה שכוללת את מאסימו אודו, המגן הימני הכי טוב באיטליה היום, ומבין הטובים ביותר ביבשת, שרק אלוהים יודע כמה שמחתי כאשר החתימו אותו בינואר.
מארק יאנקולובסקי, שאמנם עושה שטויות לפעמים ומרבה להתקיף, אבל כשהוא בהגנה הוא נלחם כמו שור.
אלסנדרו נסטה, שחזר מפציעה רק לפני שלושה משחקים (והיום סטאליהמיצ'יץ' כמעט החזיר אותו לספסל שוב) לשחק, ומראה שאף אחד לא יכול לעבור אותו. אחד מהשלושה בלמים הכי טובים בעולם לדעתי.. פשוט שחקן גדול.
ופאולו מאלדיני, הבנאדם בן 38, גיל שבו רוב השחקנים כבר פורשים, או עוברים לשחק בסעודיה, והוא (ויצויין גם קפוא) משחק בקבוצת פאר, קבוצה שמתחרה במפעלים הגדולים ביותר בעולם, ולא רק שהוא משחק שם, הוא גם מצטיין!
ילדים בני 20-21 מנסים לעבור אותו, והוא, בעל הניסיון מראה להם שלמרות הגיל - אותו אף אחד לא יעצור.
מה אני אגיד לכם, הגנת ברזל.. חבל שהם לא משחקים ככה כל שבוע בליגה האיטלקית.. אחרת כבר ממזמן הם היו מקום 2 או שלישי. אם הרוסונרי ימשיכו ככה לעבר היונייטד, אז האולד טראפורד לדעתי ידום אחרי שהם יגיעו לשם.
וכמובן, כמעט שכחתי, הכי כיף לראות את פיפו אינזגי כובש... אני לא מת עליו, כי לדעתי הוא חלוץ בשקל.. אבל לראות שלמרות שהוא לא שיחק כבר למעלה מ-5-6 מחזורים לדעתי והוא בכל זאת כובש, ועוד במעמד כזה זאת פשוט חוויה.
A.C Milan Para Siempre

ציטוט ההודעה