אני לא הכי צריכה אותה אבל אני עושה את זה כדי להרגיש טוב עם עצמי...
ואמרים שתזונה וגם אימונים צריך כדי לרזות...
אז רציתי לדעת אם יש תפריטים להרזיה שהם גם טעימים!?
כי פאק כל התפריטים שראיתי הם עם אוכל של ארנבות...
חחחחח תודה לעוזרים =)
אני לא הכי צריכה אותה אבל אני עושה את זה כדי להרגיש טוב עם עצמי...
ואמרים שתזונה וגם אימונים צריך כדי לרזות...
אז רציתי לדעת אם יש תפריטים להרזיה שהם גם טעימים!?
כי פאק כל התפריטים שראיתי הם עם אוכל של ארנבות...
חחחחח תודה לעוזרים =)
|
|
תפריטים "טעימים" , מביאים תוצאות בהתאם , תוצאות איטיות למדי ואי ניצול של ה"סבל" שלך בתקופה הזו במכון במלואו , חבל לא אפקטיבי ולא נחמד.
אם כבר אז כבר מה שנקרא או שהולכים על זה עד הסוף או שלא , בכל מקרה יש מאכלים בסיסים - אורז/קינואה/בטטה/בורגול/לחם מלא (קל לא קל העיקר שיהיה מלא עדיפות לאנג'ל חיטה טרום נבוטה אריזה כחולה או צהובה או אדומה)
חזה עוף/הודו - קוטג' 3-5% (עדיפות ל0.5% אבל..) , טונה במים(אפשרי גם בשמן אם לא אוהבים את הטעם) , דגים אחרים , יוגורטים 0% (מעל זה כבר עם סוכר) ,פסטרמה דלת שומן (עד 3%)
שמנים - טחינה , שמן זית , אגוזים , שקדים , אומגה 3 (קפסולות)
תאחלס אלו דברים שאנשים אוכלים ביום יום אבל לא שמים לב לכך , מה אוכל של ארנבות פה בדיוק?
אם את לא הכי צריכה דיאטה- אז למה סתם נשמה?...
משה הביא לך כמה דוגמאות בסיסיות לאוכל בריא. אבל זה כל האוכל שהגוף צריך... בשביל להרכיב תפריט או "דיאטה" כמו שצריך צריך לדעת ממש טוב מה אתה עושה ולא סתם להתחיל להרעיב את עצמך כי זה לא יביא תוצאות- אלה לאכול נכון...
כי כן זה אוכל בריא.. אבל הגוף צריך תפריט מגוון ורחב מאוד כדאי שלא יהיה לו מחסורים בשום דבר והוא יוכל לתפקד כמו שצריך... אם להיתפס כל הזמן על אותו אוכל... זה בדיוק מה שיקרה. וזה לא רצוי.
ככה בבום להתחיל דיאטה לא הייתי ממליץ לך.. תקראי פה קצת מאמרים על תזונה וכו... ומשם תראי לאן את מתקדמת..
מקווה שעזרנו בנתיים ... אם יהיה עוד שאלות את מזונת לשאול =]
למה להתחיל אם לא צריך?
כדי להרגיש יותר טוב עם עצמי...
וכדי גם קצת להיות יותר צרה.... שומנים הרבה אין לי אבל אני רחבה...
קודם כל הוא צודק
דבר שני - אם את באמת רוצה לרזות למרות שלדעתי אין צורך הפיתרון המושלם הוא כושר (ספורט), תתחילי לעשות הליכות כל יום בערב בסביבות שעה שעה וחצי בקצב מהיר, את תתחילי לראות תוצאות תוך חודש בערך..., חוצמזה את יכולה להתנסות בסוגי ספורט שונים כמו כדורסל נשיםשזה דבר ממש טוב אם רוצים לרזות ואולי גם קצת לגבוה, אני בטוח שיש בירושלים חוגים כאלה
![]()
שמע לפי מה ראיתי בתמונות שפירסת ... (נראה לי שאת פירסמת פה תמונות .. לא סגור על זה ) ...
קיצר את לא צריכה ...
אבל אם את רוצה להוריד איזה 3-4 קילו סתם בשביל בגזרה אז פשוט תעשי ספורט כלשהו = הליכות\ריצות\חדר גושר\ שחייה ... לא חסר
ועוד דבר מאוד חשוב ! אל תאכלי בין ארוחות ..:] לא ממתקים ולא שטויות מהסוג הזה ..
=\
slickskter@gmail.com
את לא צריכה דיאטה אבל אם את עדיין רוצה אז פשוט תעשי ספורט ותאכלי אוכל טיפ טיפה בריא בלי הגזמות
אם לא צריך עדיף שלא תתחילי.
דיאטות בדר"כ משמינות..חח