בושה שיש אנשים כמוך בזמן שהחיילים שלנו נלחמים וקורעים את התחת
בושה שיש אנשים כמוך בזמן שהחיילים שלנו נלחמים וקורעים את התחת
|
|
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
יש הבדל פה הוא לא פגע באף אחד ולהגיד למישהו שאמא שלו זונה זה כן פוגע אתה משחק אותה חוכמולוג
שמעו תאכלס יש הרבה אנשים שאני מכיר שהם רוצים לצאת מהצבא הורב גובניקים הצבא תאכלס זה חרא ומכריחים אנשים הקטע איתו זה לא איזה גבר שמעו אם הייתם מבינים קצת היייתם סותמים תפה נראה אותם בטירונות בכלא הצבאי נראה נראה
אתה יודע, אולי זו מדינה מפגרת, שהנשיא אנס, ראש ממשלה ללא השכלה, שרים שלא יודעים עברית, זונות בכל חור, פיגועים, טרור וכל מה שלא צריך.
אבל זו המדינה שלך! קצת כבוד אתה יכול לעשות לה בזה שתשרת בצה"ל, שזה צבא הגנה לישראל - למקרה שאתה לא יודע.
לשמור על הדודים הרחוקים רחוקים שלך, אל תשכח שכולנו באנו ממקום אחד.
אולי חלק להוכ להיות נוצרים אולי חלק מוסלמים ושיעים, אבל אנחנו יהודים, ולהגן על יהודים בצבא זה המעט שאתה יכול לעשות למען המדינה הזו!
אז אם לא תהיה סיסי ולא תהיה כוסית ותגיד למפקד שלך שאתה מפחד להחזיק נשק או לא יודע מה ותתחיל ללכת ולעשות במקום לדבר, לא נראה לי שאתה תגיע לכלא צבאי, לא תסגור 28 בלי סיבה מיוחדת, או שסתם ידפקו לך את היציאה.
דרך אגב, חופש הביטוי.. אבל יש גבול מסוים.
מה גם שלא הזהרתם את קרטר ואחרים גם קיללו אבל חפיף. אני מאמין שהוא יחזור בקרוב.
Cristiano Ronaldo - The Name And The Legend.
בונא תרגעו
ובמיווחד התגובה של LoO, מה הקשר ילד מסכן תגידי לי איפה את חושבת את חייה..
אמרתי את זה כבר, אני לא תומך בהשתמטות כזו או אחרת ממש לא. אבל מה לעשות יש כאלו ואין מה לעשות כאילו תראו איך אתם מגיבים כאילו כל אחד פה יוצא סיירת
מה שהכי מעניין זה איך זייפת כזה פרופיל
!$##.
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
בוא נגיד ככה אני בימקומך לא מספר את זה לאמא שלי אפילו...
זה מזכיר לי את הדוסים שלא עומדים בצפירה למען החיילים שמתו כדי שאתם תהיו כאו היום...
קרטר אני מחזיק מימך כל הכבוד אמרת את מה שצריך אהל קצת עפת =]...
ומה ילד מה אתה אומר את זה מה אתה הולך מהצבא?!
ועוד יש כאן אנשים שמחזקים את זה יפה יפה איזה מצב הגענו...
אני שואף להיות טייס קרבי מובחר ולא כמוך איזה ג'ובניק או ממטרן תתפל להם בגינות של הצבא...
אנשים ניכנסים למקומות שלא היית רוצה ליראות אוותם בטלוויזיה אפילו רק כדי שאתה תוכל לשבת ולהיות בטוח במדינה.
בגללך המדינה מיתדרדרת,
אנחנו מוכרים כצבע בין ההכי חזקים בעולם,
אני בטוח שמדינות לא היו מעוניינות לישמוע שבמדינת ישראל יש אנשים שפוחדים לעשות צבא אז מישתפנים ורצים הביתה,
תהיה גבר אם הם מתו בישבילך אתה תמות בישבילם.
מקווה שהפנמת יא אפס,
זה ממש מעצבן אותיייייייייייייי,
מה הקטע?!?!?!
ללכת להיתגייס כמו גבר או להישתפן במיקלט?!
יאללה כוס עמק אתה מסוג אנשים שלא נעריכיםםםםםםם,
אוףףף יאללה מצידי תסלקו אותי העיקר שאני יבעיר לו את כבוד החיילים שנילחמים ולפעמים מתים בישבילנו.
ומה הקטע שלך ללכת לעשות תפקיד שלא יהיה בשטח האויב?! אל תמציא תירוף כי באמת עדיך להיות ג'ובניק ולא ליברוח מהצצבא כמו כוסית,
אפילו בנות מיתגייסות,
ואתה לא,
אתה כוסית מדרגה ראשונה,
עזוב אני לא יידבר עם אנשים שלא מקריבים את עצמם למען המישפחה שלהם למען החיילים שנשפח דמם כמו מים.
זה ממש בושה לוזר עלוב.
ובדיוק היום אחותי התגייסה..
אז אותך ואת המישפחה שלך אני מכבר כל הכבוד להם.
צר לי להגיד לך, אבל לא מאמין שמקבלים דיסלקטים להתחיל בכלל את הגיבושים וכל זה בלי תעודת בגרות עם מקצועות כמו פיזיקה ומחשבים מוגבר ועם ציון מעל תשעים![]()
נערך לאחרונה על ידי football98; 18-04-2007 בשעה 15:53.