רציתי לשתף אתכם במה שאני עובר בתקופה האחרונה ..
אני בן 18, ומתגייס ביולי. עד לפני שנה ממש לא עניין אותי לאן אני אתגייס אבל ממה שידעתי, לקרבי אני לא אתגייס בחיים. הזמן עובר ואני צריך לקבל החלטה מה אני עושה עם עצמי בצבא, ועדיין לא הגעתי לתשובה ברורה.בחודש האחרון חשבתי לעצמי אולי אני אתגייס לשירות קרבי ? אבל מיד אנשים מהסביבה הקרובה אליי ניסו להוריד אותי מהעץ שתיפסתי עליו וסיפרו לי רק דברים רעים על שירות כזה. יש לי פרופיל 97 ואם אני לא אפעל ואוריד אותו, השירות שלי בצ"הל יהפוך לקרבי בלי הרבה לשאול אותי . התחלתי לבדוק עם אנשים איך אני מוריד פרופיל. חלק מהאנשים אמרו לי לי לפעול ככה ואחרים אמרו לי להתמקד בבעיות ת"ש . אמא אבא והמשפחה הקרובה מסרבים בתוקף שאני אשרת בקרבי וכבר החלו לנסות לעזור לי בעניין הזה להורדת הפרופיל. הכל השתנה עד אתמול.
אתמול, בסביבות השעה 8 הייתי בטקס יום הזכרון. בטקס הבנתי למעשה דבר אחד. אותם חיילים שנפלו למען המדינה , עשו את זה בשבילי. הם עשו את זה בשביל שאני אוכל לחגוג ימי הולדת בשקט ובטחון, שאני אוכל לישון בבית שלי בידיעה שיש מי ששומר עלי. אם אנחנו נתחיל לנסות ולברוח משירות קרבי, לא יהיה מי שייגן על המדינה הזאת. כל הטקס רק העלו בי מחשבות ובסיום הגעתי להחלטה סופית שאני שלם איתה.
ביולי 07 הקרוב אני הולך לשרת בקרבי. אני הולך לתת מעצמי את כל מה שאפשר. אני הולך לאכול חרא ולא לראות את חברה שלי אפילו חודש. אני הולך לסכן את עצמי בהגנה על המולדת למרות שכל המשפחה תתנגד . מצטער, המדינה הזאת חשובה לי יותר מדיי.
חברה, אם התלבטם היכן לשרת וחשבתם כמוני להיכנס לאיזה ג'וב תריצו לעצמכם את הסרטים שאני הרצתי ואולי תגיעו למסקנות דומות.
עד מתי גולני 07 ?![]()

ציטוט ההודעה