מועתק מפורום אחר שבו כתבתי את זה לפני רגעים אחדים...
בנאדם אחד אני מאשים במשחק הזה, הוא נושא את השם קרלו אנצ'לוטי.
בנאדם מאמן קבוצה גדולה, כמו מילאן, בחור אינטיליגנט אני מניח, מבין קצת בכושר גופני, מכניס שוער עם כתף פגועה לשער.
כאילו אני לא מבין.. זה נראה לו משחק של ליגה א' דרום? אין עוד שוערים בספסל?
אני בנוסף מאשים את דידה, לא על הגול הראשון והשני, על השלישי בלבד.
זה נראה כאילו המוח של דידה קולט את המהלך כמה שניות אחרי כולם.. אם תסתכלו על ההילוך החוזר עד שהוא קופץ לנסות לקחת את הכדור עוברות שתי שניות.. לבנאדם ממוצע בערך לוקח חצי שניה מקסימום שניה לקלוט שהכדור בדרך לרשת ולנסות לעצור אותו קצת לפני... חבר שלי כל המשחק אמר לי "וואי, איזה שוער טוב דידה, זה מה שבארסה צריכה" וכאלה דברים..
אני כל המשחק שתקתי, אמרתי לעצמי שאני בטוח שדידה לא יאכזב אותי ויתן לאיזה כדור מטומטם להכנס לרשת, והנה זה קרה, בדיוק כמו במשחק בסאן זירו מול באיירן מינכן.. ושום כתף פגועה לא יכולה לתרץ כזה דבר... כי בשביל לקלוט שהכדור מגיע לצד שמאל שלך לא צריך כתף כשירה...
מה שכן, פאולו מאלדיני מוכיח לי היום שוב כמה הוא שחקן גדול, וכמה הבנאדם הזה חשוב למילאן.. יקח למילאן כמה שנים להיות גדולים שוב ולחזור למוטב כשהוא יעזוב, כי בלעדיהם זה פשוט לא זה... ואני לא מדבר על ההגנה הנפלאה שהוא עשה. הבנאדם הזה הוא בן היחידים שהצליח לעצור את רונאלדו נראה לי אי פעם. ופה זה רק מראה שהניסיון גובר על המהירות.. ומי שיגיד אחרת אין לי פשוט מה להגיד לו, כי היום זה הוכח סופית, כאשר שחקן בן 38 עם בעיות ברכיים, מצליח למנוע מילד בן 24, שעד היום לא ראה בעיניים ולא ראה אף אחד ממטר, לכבוש שער.
אני מדבר פה גם על ההנהגה שלו.. אחחח כמה שהיא הייתה חסרה שם, במחצית השניה... הכל-כך עצובה הזאת של מילאן...
אותו דבר גאטוסו, שפשוט נותן את הלב על המגרש, לא משנה איפה.. שחקן גדול... אנצ'לוטי היה צריך להכניס במקומו את גורקוף דווקא ולא ברוקי.. שרק עשה צרות למילאן במקום לעזור לה..
ואפילו לא אמרתי מילה על השערים המדהימים של קאקה היום.. השני היה פשוט מדהים! איך שהוא הפיל שלושה שחקנים מהרגליים.. מדהים!!!
נתראה בסאן זירו.

ציטוט ההודעה