קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחות]גסות
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-07-2007, 15:59
  2. [בדיחות] גסות נשמות
    על ידי AmIr4EvEr בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 27-06-2007, 19:35
  3. [בדיחו] גסות
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 01-05-2007, 23:41
  4. [בדיחו] אמאש'ך
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 27-04-2007, 20:44
  5. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 16-01-2006, 00:13
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

[בדיחו] גסות

משתמש משקיע
    שם פרטי
    גלעד
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל [בדיחו] גסות

זקן מגיע לבית חולים לבדיקות הרופא מביא לו צנצנת על מנת שיכניס בפנים זרע ויחזיר אותה למחרת, יום למחרת הוא מחזיר את הצנצנת ריקה, שואל אותו הרופא, למה אתה מחזיר אותה ריקה, הוא אומר לו, תשמע, ניסיתי ביד שמאל, ניסיתי גם בימין, אחרי זה, אישתי ניסתה לעזור לי עם הפה שלה וגם לא הלך, אפילו השכן בא וניסה לעזור, קפץ עם הטוסיק שלו שעה, אחרי זה גם ניסה עם הפה, ולא הצלחנו לפתוח את הצנצנת המחורבנת הזאת.

איזה זקן יושב על ספסל ובוכה, לפתע בא וניגש אליו בחור צעיר, ושואל אותו, מה למה אתה בוכה, אז הזקן אומר לו, כל יום אני קם בבוקר, הפיליפינית שלי מוצצת לי, אחרי זה אני אוכל ארוחת בוקר והשכנה מגיע ואני מביא לה בתחת, אחרי זה אני משחק עם חברים קלפים, ובערב מגיע סטודנטית שהכרתי ואנחנו מזדניינים 4 שעות, ואז אני יוצא לארוחת ערב עם חברים או מסתכל משחק כדורגל\כדורסל בטלוויזיה, ואז לפני שאני הולך לישון המנקה הרוסייה יורדת לי גם כן, ואז אני נרדם. הבחור הצעיר מסתכל על הזקן עם פנים נופולות ואומר לו, אתה חיי הרבה יותר טוב ממני, מה אתה בוכה ? אומר לו הזקן, למה שאני לא זוכר איפה אני גר.

בעלה של חנה שעשתה בדיקות דם מגיע לבית החולים לבדוק בתוצאות ושואל את הרופא לשלומה של אישתו, הרופא סבר פנים עצובות אומר לבעל המסכן שיש שתי חנה שנבדקו באותו היום עם אותו שם המשפחה שלאחת מהן יש איידס ולשנייה יש בעיות קשות בלב, אומר הבעל ואיך אני אדע מי מהן זאת אישתי ? עונה לו הד"ר תן לה לעשות שתי סיבובים מסביב לבית אם היא תחייה אחרי זה אל תעשה איתה סקס.

תוכי אחד רואה ארנב רץ ביער וכל הארנב מלא בדם, אז הוא שואל אותו מה קרה לך ? אז הארנב אומר לו : הדובה הגדולה השתמשה בי במקום טמפון, התוכי מתחיל לצחוק וצוחק על הארנב, הארנב נעלב והלך משם, יום אחרי זה אותו דבר, עוד פעם הארנב מלא בדם ועוד פעם התוכי צוחק, ביום השלישי הם נפגשים והתוכי מלא בדם והארנב לבן ונקי, והתוכי אומר לו : אתה הבן זונה שאמר לדובה שיהיה לה יותר נעים עם נוצות ?

באמצע שיעור נכנס גילי באיחור של חצי שעה והומר השואלת אותו : למה איחרת ? אז גילי עונה לה, אמא שלי ביקשה שאני אקח את הפר להרבעה, אז המורה שואלת אותו : נו ואבא שלך לא היה יכול לעשות את זה ? אז הילד אמר : כן, אבל אמא אמרה שהפר עושה את זה יותר טוב מאבא !

למה גברים כך אוהבים שהאישה שלהם מוצצת להם ? כי ככה סוף סוף הן סותמות את הפה !

בעל מרוקאי חוזר לבית שלו ורואה את אישתו עם איזה בחור במיטה עושים סקס, הוא שולף את הרובה ויורה בחבר שלו, אז אישתו אומרת לו : שמעון, אתה חייב להפסיק עם זה בסוף לא ישארו לך חברים !

בעל ואישה מתים ומגיעים לגן עדן, הם רואים את כולם שם מזדיינים חופשי עם כולם, מלא בחורות ערומות יפות מסתובבות ומחפשות זין, מלא אוכל בשפע, אוויר נעים, אור בינוני, ואין לחות בכלל, הבעל בא לאישה ומכניס לה אגרוף לתוך הפרצוף, אז היא שואלת אותו : למה עשית את זה ? אז הוא עונה לה : אם לא היינו אוכלים את המזון בריאות שלך כבר מזמן היינו פה !

בחורה עיתונאית הגיע במקרה לאי בודד, היא מטיילת על האי, ולפתע היא רואה שם בן אדם, היא שואלת אותו כמה זמן הוא נמצא על האי הזה כבר והוא אומר לה שהוא נמצא שם כבר 7 שנים, מתוך רחמים וקצת חרמנות היא אומרת לו שבגלל שהוא לא ראה אישה כבר זמן כה רב, היא מסכימה לעשות איתו סקס, הוא מתלהב והיא נשכבת באמצע השדה הפתוח עירומה ומחכה, הוא לוקח 3 צעדים אחורה רץ לכיוון שלה ולפני שהיא מבינה מה הוא עושה בכלל הוא בועט לה בכוס בכל הכח, היא מתקפלת כולה מכאבים, וצועקת עליו : למה עשית את זה ? אז הוא אמר לה : כדי לבדוק שאין סנאים !

בעל שמנגן בתזמורת מגיע לאישתו לבית, ומתלוצץ איתה ואומר לה : אני מרגיש שאצלך אני לא מנגן ככינור ראשון ! אז האישה עונה לו : עם כלי כמו שלך תגיד תודה שאתה בכלל מנגן !

צעיר אחד הגיע לעשות בדיקות דם, האחות הייתה חדשה ולא היה לה הרבה נסיון, לאחר שהיא דקרה אותו כבר 6 פעמים ביד, היא הרגישה ממש לא נעים, והחליטה לעשות מעשה נועז, ומצצה לו קצת את הווריד ואז יצא הדם, לפני שהצעיר בא ללכת, הוא שאל אותה : אתם עושים פה גם בדיקת שתן ?

שני הומוהים משחקים בינהם טניס ובמגרש צמוד אליהם משחקים שני מרוקאים, לפתע אחד המרואים נתן בטעות מכה עקומה הכדור עף ופגע לאחד מההומוהים בגב, תוך כדי שהוא מתכופף ומחזיק את הגב אומר לו ההומו השני, תמשיך ככה להישאר, אולי נתבע אותם על זה בעבור כסף בבית משפט, המרוקאי שנתן את המכה בכדור צועק להומו הזה : תחזיר לי עכשיו את הכדור או שאני קורע לך את התחת ! אז ההומו התיישר ואמר לחבר שלו, אין צורך בית משפט כבר הגענו לפשרה !

איך אפשר לעשות רודיאו לאישה, כמו שעושים לשוורים ? אתה בא אליה מאחור, מכניס תזין ותוך כדי שעושים סקס אומר לה שדפקת את אחותה אתמול ואחרי זה מנסה להחזיק כמה שיותר זמן בפנים !

שני כורדים מדברים בינהם ואחד מספר לשני שכדיי לו ללכת לצרפת כי יש שם מלא זיונים, אז החבר שלו שואל אותו ואיך זה ? אז הראשון עונה לו : אתה נכנס למטוס, יש לך זיון בשירותים, אתה מגיע לצרפת ונכנס למונית וכבר יש מציצות, אחרי זה בלובי במלון זיון, במעלית זיון, במסדרון זיון, ובחדר זיון, אז השני ממש מתלהב ואומר לשני, מתי בכלל היית בצרפת ? אז השני עונה לו : אני לא הייתי אבל אחותי הייתה.

תהנו......ותגיבו !!!
    פעם היה כייף....

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Hyperbolic
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Go suck a bag of Dicks

חחחח נחמד מאוד

אני עכשיו ותמיד יהיה (|) מסריח
    - אני.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    18

חחח מצחיק..

משתמש ותיק
    שם פרטי
    אביב
    לייקים
    0
    נקודות
    556
    משפט מחץ
    יין ישמח לבב אנוש-וודקה עוד יותר ידפוק תראש.

תודה

משתמש ותיק האוואטר של OrGeNaL
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תבכה בגלל שזה נגמר. חייך בגלל שזה קורה

איזה השקעה תודה אחי

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

אהבתי חזקיוםם

מעצב גראפי לכל מטרה.

נחמד

הכי מתוקה שיש! 3>
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    סדר בפה מונע בלאגן בפנים

תודה רבה
    you dont know how deep you can ride ,until
    you cant get out
    S U R F

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,617 | הודעות: 8,151,199 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect