יוווו תם לא קולטיםם מה הלך פה בלילההה....
דיי זה כל כך מפחיד.. הלכתי לישון ב-4 בגלל זה
בקיצור, זה מה שהיה..
ישנתי לי בנחת, פתאום נאי שומעת צעקותת אבל מזה צעקות של אבא שלי ומישו יורד במדרגות אצלינו (יש 2 קומות)..
אקיצר מהר מהר קמתי ומזה נבהלתי ושאלתי את אבא שלי מה קרה והוא אמר שכנראה יש כאן קבוצה של ערבים והם התקרבו לכלבה שלי עם חבילות והם נכנסים כאן לחצרות וזה..
אקיצר ישר הלכתי נעדמתי ליד החלון לראות הכל. ראיתי את הקבוצה הזאת נכנסת לחצר של שכנים שלנו עם חבילות כאלה..
ואז אני רואה עוד חבורה של אנשים פתאום אחד מהם אומר "בונא יובל תראה מה עשו לך לאוטו.." האוטו היה מלא ביצים..
מסתבר שהייתה מסיבה בים של אחת הילדות מהקיבוץ כאן לייד ואיזה 2 חבורות באו למושב שלנו..
אקיצר הם מתקרבים לאוטו פתאום החבורה השניה, מתחילה לזרוק עליהם ביצים (בסוף האוטו שלנו היה מכוסה ביצים -_-)
הם רצים ככה מתחבאים וזה.. אז אמא שלי התקשרה לשכן שלנו שהוא שוטר.. עכשיו הם חשבו אלה עם האוטו זה אלה ששוטטו בחצרות O_O
השוטר בא ככה לאיזה אחד תופס אותו בצווארון ככה!! הרים אותו באוויר צרח עליו וזה.. עד שהם אמרו מה שהם יודעים..
בקיצור הסתבר בסוף שההם שנכנסו עם חבילות לחצרות זה ילדים כאן מהמושבים והאלה עם האוטו מקיסריה..
החבילות לא יודעים מזה.. אולי ביצים אנאעארף.. אבל היה מפחיד אחושרמוטה:|
הם מכירים אחד ת'שני וכולם לומדים איתי בבצפר נראה לי הולך להיות מזה מכות ביום ראשון..
יאא אבל זה היה מבהיל אחושרמוטה![]()

ציטוט ההודעה

...