פלג זה חיפו.. פףףף
פלג זה חיפו.. פףףף
|
|
אללה יפה
זה ציוד רציני
לא כמו החנון פה ששם דברים
חח אני לא מביא כלום יותר מאז שהמשטרה לקחה לי הכל
ואי נכון הכוכבים
השחורים הקטנים האלה עם האדום למעלה
זה הכי יפה בעולם
תדליק אחד בהקדשה לי
נערך לאחרונה על ידי orcho; 02-05-2007 בשעה 18:10.
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
תאמין לי שלא יקר אם את יודע איפה לקנות
אנחנו לא קונים בשוק אנחנו קונים מחנות ממול שמוכרת רק זיקוקים ורמאדנים דברים כאלה..
כל השאר כבר נמאס
חוץ ממקלות סבא שזה משתכרים ועושים קרבות חחחחחח
:X אומג
תאמין לי שאני מכיר את טירה כמו הבית שלי ויקר שם..תאמין לי שלא יקר אם את יודע איפה לקנות
אנחנו לא קונים בשוק אנחנו קונים מחנות ממול שמוכרת רק זיקוקים ורמאדנים דברים כאלה..
כל השאר כבר נמאס
חוץ ממקלות סבא שזה משתכרים ועושים קרבות חחחחחח
חחח תלך לוואדי מתחת להדר כל חנות מוכרים נפצים בזול.. יש גם בבתים אבל צריך להכיר אז תכנס לחנויות..????????????????![]()
:40ee: :40ee: :40ee:
חח לא אחי אני עסוק השבוע הזה... פעם אחרתלא קצת עברנו תגיל הזה?
אני רואה אותך בשישי בסילבר?....יש מסיבה חזקה יניב בי לא סוגר בבסיס אז הוא בא עם סט לפאנים..![]()
נערך לאחרונה על ידי Dr.Nargila; 02-05-2007 בשעה 18:39.
חחחח עזוב אותך היית קונה איזה ויסקי בכסף הזה:]
אתה יודע שאם עוצרים אותך על זה היום פותחים לך תיק פלילי, עקב כך אתה מפסיק ללמוד ולא יכול להמשיך יא' או יב', אתה משלם קנס של כמעט 15,000 שקל ונכנס למעצר עד שההורים באים לשחרר אותך בערבות.
אני מציע לך להעביר את כל זה למשטרה ואולי תקבל תעודת הוקרה. עכשיו, כפי שאני מכיר את הנערים, הם ישאלו במה זה עוזר. ובכן, זה עוזר בכך שאם יאשימו אותך בעתיד במשהו, ואין ראיות מוצקות, יסתכלו על זה שקיבלת תעודת הוקרה, ובכך יש סיכוי שישחררו אותך כי אתה באמת חף מפשע וזה עוזר להעיד על כך.
אני מציע, תיפטר מאילו.. או שתשאל את עצמך, האם בשביל רגע קצר של הנאה בחיים שווה לעצמך להרוס ברגע קצר את כל החיים?
ההחלטה שלך!
אגב לכל השתיינים, השוטרים נהיו יותר אלימים.. הם משתמשים בהמון כוח עכשיו.. ואם תנסו להחזיר.. אולי חלק פשוט יקראו לתגבורות של עד 50 שוטרים עם אלות ושכפצ"ים.. אבל אני מכיר חלק שלא יהססו להשתמש בנשק. קחו בחשבון.. למשטרה כבר נמאס מכל זה.
נערך לאחרונה על ידי Jason; 02-05-2007 בשעה 21:28.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died