ביט"ר לקחה את האליפות הכי מגעילה שראיתי היא בקושי מנצחת קבוצות תחתית והיא עוד אלופה..
אני קורה לזה (בימיוחד עם תקציב כזה) עליבות!
|
|
בואנה קרטר יא בן שרמוטה מה אתה מקנא שתל אביב לא לקחה אליפות?
שהייתם מקום ראשון לפני סיום המחזור והתרסקתם וירדתם מהאליפות לא כמו מכבי תל אביב שעוד היה לה סיכוי הפועל תל אביב - הבושה של המדינה
תגידו מה שבא לכם על מה שקרה אתמול עם האוהדים חברים שלי היו במשחק ואני יכול לספר לכם יותר טוב מהעיתונות ששונאת את ביתר ומביאה רק את הרע
יופי לביט"ר. באמת. מזל טוב על האליפות.
אולי במקום לדבר על האליפות המחורבנת הזאת נתחיל כל האוהדים של הליגה, לעמוד מול המשטרה המחורבנת שלנו? מול ההסתדרות המושחתת שיש לנו? אני, כהפועליסט, חושב שלוני הרצקוביץ' הוא גבר אמיתי. עומד על שלו, לא סותם את הפה ואומר את מה שכל הליגה מפחדת להגיד. כמובן שאני שונא את מכבי, וגם את בית"ר, אבל בחייאט, כולנו פה רוצים להנות מהכדורגל, אז בואו קודם כל ננסה לשפר את התנאים המחורבנים שאנחנו מקבלים ושאנחנו אמורים "להנות" מהם, ומשם נראה מה קורה.
אוראל מה אתה רוצה דווקא לקבל באן? חלאס לקלל כבר
ולכל אוהדי בית"ר
אל תסמכו על הכסף הגדול שיתחיל להביא אליפויות כל שנה
תראו מה קרה בצ'לסי .. לקחו 2 וכבר מתחילים להידרדר
ושוב אני אומר .. אם לא ההתמודדות באירופה של הקבוצות האחרות
האליפות לא הייתה של בית"ר
דווקא פה האפסות של בית"ר שיחקה לטובתה בליגה
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
לא מנסה להמציא תירוץ, אבל נזכרתי בעובדה שביטר בכלל לא שחקה בשום מפעל חוץ מהליגה.
מוזר משהו?
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
Carter
תגיד מה הקטע שלך שאתה כותב ביטר ולא בית"ר
יעני אתה בא לרדת עלינו ?
ואני רק יכול להזכיר לך בתחילת הליגה את ההפסד הגדול שלכם שזינו אותכם 2:1
מאז לא ניצחתם אותנו
אפסים ....
ותענה על הקטע של ביטר...
דבר ראשון כל הכבוד לביט"ר שלקחה את האליפות מגיעה לה השנה יותר מכל קבוצה אחרת.
ודבר שני בקשר לזה שיזכרו או לא? תאמין לי זוכרים הכל זוכרים את האליפויות הלא משכנעות שלנו, זוכרים את אליפות השרוכים שלכם תאמין לי אחי זוכרים הכל אבל מזה משנה כבר שהליגה נראית ככה והמשטרע עושה מה שבא לה
I LOVE INTER
להפועל פתח תקווה יש יותר אליפויות מלכורדים לכורדים יש בסך הכל ארבע אליפויות חח(כולל עכשיו חמש)
נערך לאחרונה על ידי football98; 07-05-2007 בשעה 18:22.
נו יופי מה אתם מתפלאים שיש לבית"ר הרבה אוהדים
שם אין קבוצה אחרת לאהוד, בתל אביב מתפצלים למכבי והפועל, פה ושם בני יהודה ואת הבוטים של חיפה []
וכמו שאלון אמר צודק, עונת אליפות=עוד אוהדים
כולכם קנאים אייככסס ביתר לקחה אליפות ואתם צריכים להתמודד עם זה.