|
|
איזה קישקוש
מול רומא הוא היה אחראי במידה לא מועטה לשער במשחק הראשון
הבקיע 2 והיה לו חלק לא קטן בשערים אחרי במשחק השני
והבקיע במשחק הראשון מול מילאן
אז היה לו משחק רע במשחק השני כי גאטוסו היה מצויין ורונאלדו
לא הצליח להסתדר עם הגשם יותר מדי טוב
אבל להגיד שהוא לא נתן יכולת טובה באירופה ? שטויות במיץ גזר
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
חחח, בגלל נפילה במשחק של היונייטד נגד מילאן בסן סירו אתם שופטים אותו ואומרים שהוא חרא שחקן?!
מי שאומר כזה דבר לא מבין מה הוא מדבר.
רונאלדו שחקן השנה בעולם ללא ספק, ואחריו מגיע קאקא עם יכולת מרשימה שלקחה את מילאן עד גמר ליגת האלופות, ומי יודע - אולי גם לקחת את התואר.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
כריסטיאנו רונאלדו ללא ספק העונה הטובה ביותר שלו
נערך לאחרונה על ידי הבוס; 12-05-2007 בשעה 23:19.
קאקא בלי שאלות לכריסטאנו יש עזרה במילאן בדמות גיגס רוני ואחרים לעומתו קאקא כמעטו לבד שוחב את מילאן לעונה ענקית בליגת האלופות
קאקה לדעתי
קאקא לוקח אצלי
הוא סוחב קבוצה שלמה של זקנים חסרי חלוץ לגמר ליגת האלופות ועוד כפייבוריטית
רונאלדו נפל מול הגנות חזקות שקאקא לא, שלא נדבר על זה שיש לו תמיד את סקולס, גיגס, רוני וכל שאר החברה לעזרה
זה לא נכון מה שאתה אומר...
זה כמו שאני יגיד לקאקא יש את פירלו, גאטוסו, וסיידוף, ונסטה.. ואני יכול להראות לך בשתי שניות שהוא חייב אותם..
המשחק הראשון מול מנצ'סטר.. מאלדיני + גאטוסו יצאו, מה קאקא עשה כלום? הם אכלו 3-2... כל מרכז הקישור
הלך.. ברור שהוא שחקן באמת גדול, אבל להגיד שהוא לוקח חבורת זקנים על עצמו לבד זה די בולשיט.. לגבי מי הכי טוב
אז אני בוחר ברונאלדו.. רונאלדו כולה בן 22, החליט לשים קצת טיפשות מאחורה והראה כמה שהוא בן אדם גדול, היה
ענק באירופה, באמת שחקן מצויין.. זה שלא הלך במשחק השני, זה לא רק לו, זה כל מנצ'סטר ואי אפשר להפיל על ילד
בן 22 תיק שלם.. צריך לגדול עוד, ולצבור ניסיון.. חוץ מזה קאקא יכל ליפול מול ההגנה היותר יציבה של מנצ'סטר עם נוויל,
סילבסטר, וידיץ', ופרדיננד... אי אפשר לדעת מה היה קורה אז.. בכל מקרה שתיהם שחקנים גדולים, מי שיקח, שיהיה
לו בהצלחה, לטעמי רונאלדו :]
קאקאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הכי טוב רונלדו(ממנצסטר) יכול לנשק לו תזין
סטיבן ג'רארד No.1
אני היתי הולך או על כ.רונאלדו או על קאקא...אבל ראינו במשחק ביניהם מי באמת הטוב (לפחות לדעתי)
אז אני אלך על קאקא